FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- champions1921
Re: FK Željezničar
Koliko sam ja upoznat nema sanse da u Foci obezbjede prostor za goste jer postoji samo jedan ulaz na Tribinu.. Jedino da zabrane domacim navijacima dolazak.. Doduse i na piroti je slicna situacija kada je u pitanju ulaz na tribinu..
BUDI ŽELJO !!!
Obezbijediti mjesto za gostujuće navijače neće sigurno, a gdje će onda igrati sa obzirom na finansijsku situaciju pitanje je...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kojeg Ceca pjeva u Lukavici?
Ja ne znam sta sreduju teren, kada ce biti unisten svakako poslije tog koncerta?
A opet, ne svatam sta Slavija sere koji ****, neka uzme Grbavicu i zavrsena stvar. Svakako ce izgubili, igrali tamo ili vamo.
Ja ne znam sta sreduju teren, kada ce biti unisten svakako poslije tog koncerta?
A opet, ne svatam sta Slavija sere koji ****, neka uzme Grbavicu i zavrsena stvar. Svakako ce izgubili, igrali tamo ili vamo.

30.augusta, pola Sarajeva ide na to čudoDzoleZeljo je napisao/la:Kojeg Ceca pjeva u Lukavici?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zadnji put kad sam gledao nase omladince na turniru u Foci, stadion je imao jedan ulaz. Nesto slicno kao na Piroti. Po mojoj nekoj procjeni, nema sanse da to oni srede do utakmice. Mislim, morali bi nas uvesti 3 sata ranije, zatvoriti taj dio tribine, osigurati da nas cuva gomila drotova, i kad se utakmica zavrsi, opet da cekamo 3 sata pa da izadjemo, kad se njihovi simpatizeri razidju. A to realno nema sanse. Jedino mi ova glupost pada na pamet, drugaciji rasplet ne vidim. I jos kad se uzme u obzir da su kokuzi, ma nema sanse. Eto njih na Grbavicu.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Ni u kom slucaju ne pristajati da se igra utakmica u Foci ako ne ispunjava uslove.
Brate, natkrivena tribina, jedan ulaz, realno, seoski stadion.terabajt je napisao/la:Ni u kom slucaju ne pristajati da se igra utakmica u Foci ako ne ispunjava uslove.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Slavija uopšte ne sere. Ljudi su skroz korektni i čak bi i oni rado igrali na Grbavici (bili domaćini) ili zamijenili domaćinstvo. Uopšte nije do ljudi u Slaviji, nego do Saveza. Ovo ti je 100% tačan info.DzoleZeljo je napisao/la:Kojeg Ceca pjeva u Lukavici?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- plavalokomotiva
- Kontakt:

To je ta jedina tribina, ovo je po meni katastrofa. Jedino sto imaju na stadionu da je vrijedno pomena su refkletori a ovo ostalo je katastrofa.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
Kao sto sam ranije rekao nasi i Slavija su dogovorili sve o zamjeni domacinstva medjutim savez koci nesto, a sta koci nisam upoznat s tim!
- Consigliere
- Kontakt:
Stadion Petrolula... Dinamo sad s njima igra u EL.... Ne znam koliko je kostao, ali meni je bonbona... 15 000 kapacitet

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Utakmica protiv sirokog mnogo ce znaciti za nas...u slucaju pobijede momci ce dodatno dobiti na samopouzdanju...bit ce manji pritisak a njih a jos prva utakmica ove sezone na grbavici...siroki nam godinama ne lezi al mislim da ce ovi momci moci odgovoriti zadatcima...a poslije sirokog ,nadam se da cemo imati sve igrace na raspolaganju i tad cemo vidjeti pravog zelju uz vareu,nuspahica,basu pa ne treba otpisivati ni svraku...nase je da u nedjelju dodjemo u sto vecem broju i da nosimo momke do pobijede 

17 500 000 euraConsigliere je napisao/la:Stadion Petrolula... Dinamo sad s njima igra u EL.... Ne znam koliko je kostao, ali meni je bonbona... 15 000 kapacitet

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zna li neko tacan termin treninga je li u 18h ili ...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- Consigliere
- Kontakt:
U picku materinuAndroid je napisao/la:
17 500 000 eura

Fit Tony: I keep my friends close...
jesttm8782 je napisao/la:Zna li neko tacan termin treninga je li u 18h ili ...

Hvala brate!!!arelinho je napisao/la:jesttm8782 je napisao/la:Zna li neko tacan termin treninga je li u 18h ili ...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Nista i drugi puttm8782 je napisao/la:Hvala brate!!!arelinho je napisao/la:jesttm8782 je napisao/la:Zna li neko tacan termin treninga je li u 18h ili ...

-
- Kontakt:
Radi li ovo produženje članskih iza 17h. Jesu li produžili? Radi li u subotu ili u nedjelju?
Ima li kakva prijateljska da će igrati ovi što neće igrati protiv Širokog?
Ima li kakva prijateljska da će igrati ovi što neće igrati protiv Širokog?
-
- Kontakt:
Je li istina da Benjo Delalic ,sa svojim timom saradnika, cesto posjecuje ove treningeZna li neko tacan termin treninga je li u 18h ili ...

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google Adsense [Bot], KimJongEsmer, strucnjak9 i 63 gosta.