1. HNL
Re: 1. HNL
Petrolul - Dinamo
Dnipro - Hajduk
Split - Torino
Rijeka - Sheriff
Prva tri ne bas najbolje iako ocekujem od Dinama da prodje, ali je moglo to biti puno lakse. Jbt, za Rijeku sam strepio do zadnje sekunde, srce mi stalo kad sam vidio da su Sheriff i Sociedad ostali samo
Dnipro - Hajduk
Split - Torino
Rijeka - Sheriff
Prva tri ne bas najbolje iako ocekujem od Dinama da prodje, ali je moglo to biti puno lakse. Jbt, za Rijeku sam strepio do zadnje sekunde, srce mi stalo kad sam vidio da su Sheriff i Sociedad ostali samo

GNK - Petrolul - s obzirom na prikazano protiv Danaca predviđam ispadanj.
Hajduk - Dnipro - tesko tu nesto mogu napravit. Ispadanje nazalost.
Split - Torino - ista stvar.
Rijeka - Serif - Rijeka prolazi 99%
Tezak zdrijeb, steta jer ovo je bila prava sansa.
Hajduk - Dnipro - tesko tu nesto mogu napravit. Ispadanje nazalost.
Split - Torino - ista stvar.
Rijeka - Serif - Rijeka prolazi 99%

Tezak zdrijeb, steta jer ovo je bila prava sansa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa pa Dinamo
Split ima nekih 25% sanse, Hajduk 15% dok Rijeka ako pristupi ozbiljno rijesava sve vec u prvoj utakmnici

Split ima nekih 25% sanse, Hajduk 15% dok Rijeka ako pristupi ozbiljno rijesava sve vec u prvoj utakmnici

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dinamo opet mučenje jer je prva na gostovanju,Split nema nikakve šanse a Hajduk ako izgubi sa postignutim golom u gostima može uz puni Poljud do iznenađenja,Rijeka se već može pripremati za skupineSignore je napisao/la:Petrolul - Dinamo
Dnipro - Hajduk
Split - Torino
Rijeka - Sheriff

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Rijeka - Sheriff - posralo Rijeku i ovo prolaze vjerojatno.
Hajduk - Dnipro - 99% prolaz Dnipra
Split - Torino - Torino se poigra sa Brommapojkarnom, mislim da isti scenarij ceka Split
Dinamo - Petroul - ovi su dobri, izbacili Plzen, u prijateljskoj nadigrali Dinamo i pokazali su da nisu bezazlena momcad, stari lisac Mutu se jos uvik ne da, po meni sanse za prolaz 60-40 za Rumunje samo zbog antitalenta na klupi GNK-a
Hajduk - Dnipro - 99% prolaz Dnipra
Split - Torino - Torino se poigra sa Brommapojkarnom, mislim da isti scenarij ceka Split
Dinamo - Petroul - ovi su dobri, izbacili Plzen, u prijateljskoj nadigrali Dinamo i pokazali su da nisu bezazlena momcad, stari lisac Mutu se jos uvik ne da, po meni sanse za prolaz 60-40 za Rumunje samo zbog antitalenta na klupi GNK-a
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Meni sve smrdi na reprizu onog trilera sa Ludogoretsom kada je Vida spasavao u zadnjim sekundama. Petrolul je igracki losiji od Dinama, ali Dinamo je u ku*cu, a oni su vec 2-3 sezone dosta dobri. Bore se za titulu do nekih 10 kola prije krajaGrdan je napisao/la:Dinamo opet mučenje jer je prva na gostovanju,Split nema nikakve šanse a Hajduk ako izgubi sa postignutim golom u gostima može uz puni Poljud do iznenađenja,Rijeka se već može pripremati za skupineSignore je napisao/la:Petrolul - Dinamo
Dnipro - Hajduk
Split - Torino
Rijeka - Sheriff
Prva tri ne bas najbolje iako ocekujem od Dinama da prodje, ali je moglo to biti puno lakse. Jbt, za Rijeku sam strepio do zadnje sekunde, srce mi stalo kad sam vidio da su Sheriff i Sociedad ostali samo.

Prosle sezone su sredili Vikingura sa 4-0 i 3-0, sa 1-1 kuci i 2-1 vani izbacili su Vitesse i ispali su od Swansea. Vani 5-1 i onda dobili kuci 2-1. Mislim da bi Dinamo morao dobiti u gostima. Kuci se brane i ne napadaju toliko, uzmu remi i onda te vani dobiju kada pomislis da ces lako. Radije bi Rostov da je dosao nego oni, al et, sta je tu je, ako se misli igrat grupna faza ovakvi protivnici se moraju proci.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ja mislim da Hajduk ima teoretske šanse radi rata u Ukrajini. To će utjecati na ukrajince.
Rijeka fenomenalno prošla, da je kojim slučajem bio Inter ili Sociedad šanase bi bile 5% ovako mislim da Kek neće potcijeniti protivnika i dobro spremiti ekipu i da su šanse za prolaz dobre.
Rijeka fenomenalno prošla, da je kojim slučajem bio Inter ili Sociedad šanase bi bile 5% ovako mislim da Kek neće potcijeniti protivnika i dobro spremiti ekipu i da su šanse za prolaz dobre.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
HRT taman na sva četiri programa neka stavi po jednu utakmicu
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
UEFA nema zacrtane termine i zato ce HRT ukoliko otkupi sve cetiri utakmice moci da odredjuje u koliko sati ce se igrati, tj. da zatrazi da se pomjere i da ce nakon pomjeranja prenositi. Vjerujem da mogu ustimati barem tri na prijenosu i da jedna bude na HRT3 u isto vrijeme dok se neka od ostale tri prenosi na HRT2.Grdan je napisao/la:HRT taman na sva četiri programa neka stavi po jednu utakmicu.
- Consigliere
- Kontakt:
Joj finog stadiona u ovih rumuna...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
1:02 Mutu je sam bolji od svih igrača DinamaSignore je napisao/la: Meni sve smrdi na reprizu onog trilera sa Ludogoretsom kada je Vida spasavao u zadnjim sekundama. Petrolul je igracki losiji od Dinama, ali Dinamo je u ku*cu, a oni su vec 2-3 sezone dosta dobri. Bore se za titulu do nekih 10 kola prije krajaSad su izbacili Plzena sa 1-1 kuci i 4-1 vani. To nije za zanemariti.
Prosle sezone su sredili Vikingura sa 4-0 i 3-0, sa 1-1 kuci i 2-1 vani izbacili su Vitesse i ispali su od Swansea. Vani 5-1 i onda dobili kuci 2-1. Mislim da bi Dinamo morao dobiti u gostima. Kuci se brane i ne napadaju toliko, uzmu remi i onda te vani dobiju kada pomislis da ces lako. Radije bi Rostov da je dosao nego oni, al et, sta je tu je, ako se misli igrat grupna faza ovakvi protivnici se moraju proci.

[youtube][/youtube]
Hvala Bogu pa je nogomet timski sport.Galion je napisao/la: 1:02 Mutu je sam bolji od svih igrača Dinama![]()
Ma zezam se ja @Signore, ali stvarno je Mutu odigrao fenomenalnu utakmicu u Plzenu, čovjek i sa 35 godina im može biti pola momčadi, bit će zajebano s njima.
svi prolaze

Ma znamo svi tko je Mutu, u Dinamu sigurno nebi imao nikakvu konkurenciju da dodje, al pojedinca se uvijek moze rijesiti. I Ronaldo je najbolji na svijetu, a Portugala skoro pa da nema ni na mapi. Nisam nikad gledao ovaj Petrolul, al vjerujem da su kolektivno jaki. Vrijede oko 15 milijuna, a vec par sezona su na samom vrhu rumunjskog nogometa i od svih mogucih protivnika njih sam se najvise pribojavao. Radije bi i Rostov prihvatio.Galion je napisao/la:Ma zezam se ja @Signore, ali stvarno je Mutu odigrao fenomenalnu utakmicu u Plzenu, čovjek i sa 35 godina im može biti pola momčadi, bit će zajebano s njima.
Dinamo njih mora proci, ali se nebi iznenadio kada bi Petrolul isao dalje. Ljudi po svemu sudeci rade odlican posao, rastavili su Plzena u gostima i to jako puno govori. Dinamo je u totalnom ku*cu, cijeli klub. Imaju pojedinacno dobre igrace, cak i igraju jako dobro, ali ne znaju zabiti gol. Sa spomenutim Mutuom Dinamo bi bio europska momcad. Ne znam kako Mamic ne dovede nekog starca koji ce zabijati. Ima ovih mladih, mogu trcat za trojicu, a ovi stari ce rado u nekoj losijoj momcadi na oprostaju igrati svaku utakmicu nego u nekom velikom klubu gotovo nikako ne ulaziti s klupe. Iako, MLS je sada unistio mnogo snova manjih klubova koji su do nedavno bili itekako ostvarivi.
Nino Galović, stoper Splita: Ne vidim način na koji nam Riječani mogu zabiti
Dan poslije
Split - Rijeka 0-3
Vise bi volio da je Split dobio, al volim kad nekome kurcenje ovako prodje
Dan poslije
Split - Rijeka 0-3
Vise bi volio da je Split dobio, al volim kad nekome kurcenje ovako prodje
Slusamo li opet Joska Sve Znam JelicicaGrdan je napisao/la:RTL liga počinje od nedjelje u 22:30 na RTL 2

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Pamić: "Cijela Hrvatska bi mi se smijala da kažem da smo igrali dobro"

"Od 30-40 lopti prema Radonjiću, uspio je zadržati samo dvije. Očekivao sam da će biti taj koji će zadržati loptu, ali u prvom poluvremenu nije ga bilo nigdje dok je u drugom još nešto odigrao. Već sam rekao i ponovit ću, ne razumijem što je on radio u Zagrebu jer se sada kreće jednako kao što se kretao kada je došao u Istru, točnije, ne kreće se. Ne želim takvog igrača, morat će se vratiti na staru razinu."
Sta mu Pamic radi, tesko je vjerovati da nije uspio biti vise od 2 mjeseca ni u Dinamu?

"Od 30-40 lopti prema Radonjiću, uspio je zadržati samo dvije. Očekivao sam da će biti taj koji će zadržati loptu, ali u prvom poluvremenu nije ga bilo nigdje dok je u drugom još nešto odigrao. Već sam rekao i ponovit ću, ne razumijem što je on radio u Zagrebu jer se sada kreće jednako kao što se kretao kada je došao u Istru, točnije, ne kreće se. Ne želim takvog igrača, morat će se vratiti na staru razinu."
Sta mu Pamic radi, tesko je vjerovati da nije uspio biti vise od 2 mjeseca ni u Dinamu?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.