Ma ok to, slazem se, mozda je Sherif najbolja opcija al ono posto raja ne moze da se odluci neki bi slabijeg protivnika s kojim bi se mogli nositi dok bi neki jakog i atraktivnog zbog marketinga i svega al od koga bi ispali, pa zato kazem da bi se zadovoljili i jedni i drugi Celtic je onda idealan jer Legia je pokazala da se itekako mogu proci...Legia jeste bolja od Sarajeva al garantujem da ne bi onako lahko prosli kao protiv CelticaAjax je napisao/la:**** raju vaznije je da se igraju grupe. Protiv Rapida ili Young Boysa sanse su 50%-50%THEC je napisao/la:Prizeljkujem Celtic jer je to po meni jedini klub od svih ovih koji je i atraktivan i privuci ce dosta raje a istovremeno tim koji se moze izbaciti...da se ne lazemo ipak su oni po svemu miljama ispred nas ali kad ih je Legia onako razbila Sarajevo ih u najmanju ruku moze posteno namuciti, a uz neku srecu sto da ne i proci![]()
A opet ce se skupiti bar 20 000 navijaca.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Ako se izvuku Inter, Tottenham ili Lyon bice 37.000 +. Ali ipak bolje je da bude 20.000 i da se igra protiv npr. Rapida ili Young Boysa. Sam prolazak u grupe mislim da donosi 1,3 milion. Sto znaci za zimski transfer rok minimalno 4,5 dobrih igraca. A i sa ovim igracima se moze gurati evropa i liga do tada uporedo. Najgore od svega bi bio naravno tezak a neatraktivan protivnik. Najbolje je po meni cim laksi protivnik.samosarajvo je napisao/la:
Uz jos bolje poklapanje gore navedenih faktora od kojih najvise uticu vrijeme i rezultat ako je druga na Kosevu (svi su protivnici ovdje atraktivni kolko tolko) moze biti hladno i 30 hiljada.
-
- Kontakt:
A isto moze slucaj da izvucemo bilo koga te u gostima odigramo x ili pobjedimo, opet je ako nista 30k+Ajax je napisao/la:Ako se izvuku Inter, Tottenham ili Lyon bice 37.000 +. Ali ipak bolje je da bude 20.000 i da se igra protiv npr. Rapida ili Young Boysa. Sam prolazak u grupe mislim da donosi 1,3 milion. Sto znaci za zimski transfer rok minimalno 4,5 dobrih igraca. A i sa ovim igracima se moze gurati evropa i liga do tada uporedo. Najgore od svega bi bilo naravno tezak a neatraktivan protivnik. Najbolji je po meni cim laksi protivnik.samosarajvo je napisao/la:
Uz jos bolje poklapanje gore navedenih faktora od kojih najvise uticu vrijeme i rezultat ako je druga na Kosevu (svi su protivnici ovdje atraktivni kolko tolko) moze biti hladno i 30 hiljada.

I ja sam prije za varijantu losiji protivnik > veca sansa za prolaz nego bolji protivnik > više para
samosarajvo je napisao/la: A isto moze slucaj da izvucemo bilo koga te u gostima odigramo x ili pobjedimo, opet je ako nista 30k+![]()
I ja sam prije za varijantu losiji protivnik > veca sansa za prolaz nego bolji protivnik > više para

@ THEC
Slazem se za Celtic. Sve losiji su iz sezone u sezonu.
maksuz sam usao na forum mrtav pjan,da cestitam Hordama i Sarajevu,kapa do poda i vise od toga 

Pa jeli moguce da vise negledamo nekakve Melunovice, Sunjevarice, Krpice itd...
Hvala UPRAVI, hvala Dzenanu, hvala igracima...hvala svima.....
Prvo BL 1000+
Pa onda playoff 30000+
Hvala UPRAVI, hvala Dzenanu, hvala igracima...hvala svima.....
Prvo BL 1000+
Pa onda playoff 30000+

Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:emirati je napisao/la:dzaba s izvlacite, imate ekipi kao i prva cetvorka sto je igrala evropu. stojcev i cimirot su extra klasa ostalo mrtvi prosjek. cuj ako igras presing 60min na kraju moras biti ekipa koje ne moze hodati. do nekidan odu u play off a sad ma dobro je..asko75 je napisao/la:Uživao sam gledajući sinoćnju utakmicu baš uz pivo, vidjelo se da je zrelija i bolja ekipa Atromitosa još pored onakve atmosfere i navijača treba biti objektivan, u smislu da su imali ljudi pored glova još par zrelih i izrađenih prilika, i to je to što se tiče evrope dole će isto biti šamaranje nemamo mi ekipe za evrope, i zalud je davat tolike plate i pare i igračima, jedino će biti žalosno što ćete i duljevića kao igrača upropastiti na dobrom ste putu, nagomilali ste igrača bez veze, a nisu u kvaliteti velike razlike, eto toliko od mene kao neutralnog gledaoca.
Jedino mi je krivo kad već imate ovako jaku i skupu ekipu što ne igrate malo otvorenije primjer 4-4-2 sa 2 špica ne sa dva defanzivna vezna čemu to još ponaročito u našoj ligi, pa vi imate ekipu da igrate 4-3-3 komotno jer sam čitao i slušao izjave ono Abrakovića sportskog direktora.diplomatija je napisao/la:Pitari su kao loši kladioničare, pogode 6 i sedmi par ih sjebe ali ponosno sutra masu listićem po gradu..diplomatija je napisao/la:Ja ne znam sto se vi tješite ovako na forumu i između sebe, vidjeli ste da ste propast zadnjih pola sata, ljudi igrali da ne izgube i opet vas pobijedili, u zadnjih 10 minuta se poigravaju ljudi, mislim nemate nista od toga da kažete zaslužili smo nesto vise od ovog poraza..GazijaKalesija je napisao/la:Jadna nam je liga ako je ovakvo Sarajevo najjača ekipa u državi.
Pametnom dosta.sena95 je napisao/la:Tajna porodice horde zla, bosanski sudžuk hahahahahahaahdiplomatija je napisao/la:Bruka i sramota, treba nam zabraniti a igramo fudbal u euro kupovima..

- Juventinisimo
- Kontakt:
Rapid bi legao nekako najbolje...nije daleko,em ima nase raje vise nego njihove

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Samo se nadam da će naši momci na čelu sa Dženom nastaviti igrati ovako hrabro, lijepo i ofanzivno bez obzira na protivnika. A nama ostaje da uživamo u toj igri i da sa opravdanim optimizmom razmišljamo o budućnosti kluba. Sve ovo pomalo nestvarno izgleda nakon nekoliko frustriraućih sezona i uprava ali valjda smo i mi svoje dočekali. Trebamo još sačekati da se ova serija dobrih rezultata nastavi i u Premijer Ligi, a dobro je počelo(3:0) 

Samo naprijed Saraj'vo!
BordoArmy88 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:emirati je napisao/la:dzaba s izvlacite, imate ekipi kao i prva cetvorka sto je igrala evropu. stojcev i cimirot su extra klasa ostalo mrtvi prosjek. cuj ako igras presing 60min na kraju moras biti ekipa koje ne moze hodati. do nekidan odu u play off a sad ma dobro je..asko75 je napisao/la:Uživao sam gledajući sinoćnju utakmicu baš uz pivo, vidjelo se da je zrelija i bolja ekipa Atromitosa još pored onakve atmosfere i navijača treba biti objektivan, u smislu da su imali ljudi pored glova još par zrelih i izrađenih prilika, i to je to što se tiče evrope dole će isto biti šamaranje nemamo mi ekipe za evrope, i zalud je davat tolike plate i pare i igračima, jedino će biti žalosno što ćete i duljevića kao igrača upropastiti na dobrom ste putu, nagomilali ste igrača bez veze, a nisu u kvaliteti velike razlike, eto toliko od mene kao neutralnog gledaoca.
Jedino mi je krivo kad već imate ovako jaku i skupu ekipu što ne igrate malo otvorenije primjer 4-4-2 sa 2 špica ne sa dva defanzivna vezna čemu to još ponaročito u našoj ligi, pa vi imate ekipu da igrate 4-3-3 komotno jer sam čitao i slušao izjave ono Abrakovića sportskog direktora.diplomatija je napisao/la:Pitari su kao loši kladioničare, pogode 6 i sedmi par ih sjebe ali ponosno sutra masu listićem po gradu..diplomatija je napisao/la:Ja ne znam sto se vi tješite ovako na forumu i između sebe, vidjeli ste da ste propast zadnjih pola sata, ljudi igrali da ne izgube i opet vas pobijedili, u zadnjih 10 minuta se poigravaju ljudi, mislim nemate nista od toga da kažete zaslužili smo nesto vise od ovog poraza..GazijaKalesija je napisao/la:Jadna nam je liga ako je ovakvo Sarajevo najjača ekipa u državi.
Pametnom dosta.sena95 je napisao/la:Tajna porodice horde zla, bosanski sudžuk hahahahahahaahdiplomatija je napisao/la:Bruka i sramota, treba nam zabraniti a igramo fudbal u euro kupovima..
kako je ovaj asko fulio i za duljevica i za šamaranje u grčkoj i za kraj evropske priče("to je to što se evrope tiče")

Samo naprijed Saraj'vo!
cuj metalist,psv,hull..kao zuti...a trabzon crven
ja bi bas volio trabzon...izmedju ostalih...

ja bi bas volio trabzon...izmedju ostalih...
Ljudi, vise mi nije bitno ko ce nam doc.. Vjerujem u ovu ekipu da bilo ko dodje.. Momci su puni samopouzdanja, Bilbija procepio, Dzeno takticki jaci od Wengera.. Nek dodje ko hoce, ekipu imamo, a imamo bogme i upravu.. Svaka cast momcima, svaka cast svima u klubu.. Srecu vam ne mogu opisat, to je nemoguce.. Vjerovo sam cijelo vrijeme u prolaz dalje.. Jucer i danas sam bad piso da sam siguran u prolaz i piso o dvicama u kladionici.. Svaka cast nasim momcima..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Sutra će Sarajevo izvući klub koji ima temu na ovom forumu.
:kava:
:kava:
Keep walking.
- Crni gavran
- Kontakt:
Svaka cast !
Vise nema nikakve dileme o tome , koji je najuspjnijni predstavnik B i H u evropskim takmicenjima u fudbalu nakon rata.

Vise nema nikakve dileme o tome , koji je najuspjnijni predstavnik B i H u evropskim takmicenjima u fudbalu nakon rata.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Sarajevo
kakva predstava, nevjerovatno.

Cestitam na pobjedi sasvim zasluzeno . Nadam se da ekipa se nece malo podici previse i ipak ostati na zemlji jer ovo je veliki uspjeh ali na tome ne treba stati . Nije bitno ko dolazi sljedeci samo hladne glave i bez straha pa sta bude . Velika je ovo stvar za nas fudbal .
"Zašto dovesti Mesija ili Ronalda kada imate Zlatana? "
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Interista je napisao/la:Ne bi bilo lose Partizana ili Dinamo cisto onako da se zapuca
Draži bi mi bili ti sa stvog avatara!
P.S. Otkud Hz u grckoj?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.