FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@GangEvil
Nek' je tvoj avatar normalan, lako ćemo za ostalo.
Da se razumijemo, za Velež navijam, ali ta slika koju držiš kao avatar je morbidna.
Da se razumijemo, za Velež navijam, ali ta slika koju držiš kao avatar je morbidna.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
samo da se pridružim ovima što smo bili pesimistinuerta je napisao/la:Da i ja ucinim isto. Danas sam, vidjevsi sastav, rekao da mi ta postava ne ulijeva nadu pred revans.aleksandar_veliki je napisao/la:I da se pospem pepelom usput. U prvoj tekmi sam stekao dojam da su ovi za klasu jači, ali sam se dobrano prevario. I neka sam, nije mi žao.
VOLIM TE FCS

Sarajevo ljubavi moja!
Duljevic letii,uf boze kakav sprint ima,dugo nismo imali krilo na ovaj fah,strasanr3m1 je napisao/la:
sa prilikama
Steta sto ne udje ona precka Stojceva,jest je sastavio...po prilikama sasvim zasluzena pobjeda,cak bi rekao da smo osteceni za ovaj faul nad Velkoskim,gdje bi vjerovatno i crveni ovaj dobio da je sudija svirao faul,odlicno se kombinuje,strasno ovo izgleda prema naprijed
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čestitke Sarajevu i klubovima s ovog postera na ulasku u play-off Europa lige. Nikad više EX-YU klubova u play-offu drugog po snazi europskog natjecanja.

Samo da pozdravim raju i da cestitam Sarajevu, iako vise gotivim Želju
Tek sutra kad sve ovo ohladi, skontat cemo kakav je ovo uspijeh, nesto slicno kao sa repkom i SP, dan poslije

Tek sutra kad sve ovo ohladi, skontat cemo kakav je ovo uspijeh, nesto slicno kao sa repkom i SP, dan poslije

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
zizu1991 je napisao/la:@GangEvil
Haha, daj ne zajebaji, gargamel je cool lik

Dejo nije ništa kriv za gool pogledaj izvještaj odlično je branio.nuerta je napisao/la:E jbg.
Opet korner i opet Bandovic.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Ovo je crveni karton nad Velkoskim.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
hoce li biti prijenos sutrasnjeg izvlacenja?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Odbrana na 1:15 i Dejo na 1:50 su zivi ocaj. Popravljati pothitno!r3m1 je napisao/la:
sa prilikama
vrati rammu i sve ti je oprostenoaleksandar_veliki je napisao/la:I da se pospem pepelom usput. U prvoj tekmi sam stekao dojam da su ovi za klasu jači, ali sam se dobrano prevario. I neka sam, nije mi žao.

-
- Kontakt:
po ovom skracenom snimku duljevic odlican ,dzeno ce imati slatke muke koga da ubaci u prvih 11 .faul na velkoskom i crveni karton al hajd koga briga ,loše se postavljamo kod prekida i lopi u skoku ostalo sve extra .
- Consigliere
- Kontakt:
TV Vogosca... snimaju sa tri LG CookieaOtelo je napisao/la:Ocekujem klanje BHT-a i FACE za ovu utakmnicu![]()
A ja bih namjerno otisao i dao nekim krkanima dzaba

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
- Kontakt:
Odlična igra, zaslužen prolaz, u svim segmentima nadigrali Grke koji su bili kulturni, parola o Srebrenici a i o Palestini, svaka čast i njima za to.
Što lakši protivnik da se sutra izvuče ako Bog da kako bi imali kakve takve šanse da se nešto napravi. Ne treba razmišljati o Totemhemu, Interu i tim gigantima, svakako će bit dobra posjeta i da se izvuče najneatraktivniji protivnik.
Još jednom, PONOS DRŽAVE!
BRAVO NEMANJA, BRAVO MILOŠE, BRAVO DULJEVIĆU, BRAVO DUPOVAC, TATOMIROVIĆ, BARIĆ, PUZIGAĆA, PROTIĆ, RADOVAC, VELKOSKI, CIMIROT, BANDOVIĆU, PROTIĆU, KOVAČEVIĆU I OSTALI. BRAVO SARAJEVO
Što lakši protivnik da se sutra izvuče ako Bog da kako bi imali kakve takve šanse da se nešto napravi. Ne treba razmišljati o Totemhemu, Interu i tim gigantima, svakako će bit dobra posjeta i da se izvuče najneatraktivniji protivnik.
Još jednom, PONOS DRŽAVE!
BRAVO NEMANJA, BRAVO MILOŠE, BRAVO DULJEVIĆU, BRAVO DUPOVAC, TATOMIROVIĆ, BARIĆ, PUZIGAĆA, PROTIĆ, RADOVAC, VELKOSKI, CIMIROT, BANDOVIĆU, PROTIĆU, KOVAČEVIĆU I OSTALI. BRAVO SARAJEVO

Hoce. Na Eurosportu.Kaunas je napisao/la:hoce li biti prijenos sutrasnjeg izvlacenja?
- BordoMahala
- Kontakt:
Bice stream izvlacenja na uefinoj stranici, kao i uvijek.Kaunas je napisao/la:hoce li biti prijenos sutrasnjeg izvlacenja?
Mislim da bi Eurosport 2 trebao prenositi zrijebKaunas je napisao/la:hoce li biti prijenos sutrasnjeg izvlacenja?

Ti si opet šampion !
Ite kako je kriv drug. Sa peterca je opet primio,a to mora biti prostor gdje je golman apsolutni vladar,cak je i pravilima odredjeno da u petercu golman moze raznijet protivnika na ubacivanjimasekac je napisao/la:Dejo nije ništa kriv za gool pogledaj izvještaj odlično je branio.nuerta je napisao/la:E jbg.
Opet korner i opet Bandovic.
PS jos jednom iskrene cestitke svim navijacima FKS na velicanstvenom podvigu i puno srece u play off-u
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Jel ono nekad oko 10 sati budu poznate ove grupe potencijalnih protivnika?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.