FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 mar 2010, 13:22

boccaccio je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Jes :mrgreen: a south park nas uci sljedece "There are no stupid questions just stupid people" :mrgreen: moradoh :mrgreen:
:mrgreen: kakvo si ti djubre :mrgreen:
FUJ .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 mar 2010, 13:25

Stole iz Bora je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:Jes :mrgreen: a south park nas uci sljedece "There are no stupid questions just stupid people" :mrgreen: moradoh :mrgreen:
:mrgreen: kakvo si ti djubre :mrgreen:
FUJ .. 8-)
A gdje cu odolit ovome :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 mar 2010, 13:27

Seyo_TM je napisao/la:nova epizoda Zeljo TV
http://www.fkzeljeznicar.com/
Što reče čamac neki dan, ove najnovije vijesti bi morale biti na vrhu stranice. Svugdje je tako i možeš komotno otići na stranicu, vidjeti staru vijest na vrhu i pomisliti da je ne ažuriraju. Bez da i potražiš dalje.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 mar 2010, 13:35

Željovac je napisao/la:
Što reče čamac neki dan, ove najnovije vijesti bi morale biti na vrhu stranice. Svugdje je tako i možeš komotno otići na stranicu, vidjeti staru vijest na vrhu i pomisliti da je ne ažuriraju. Bez da i potražiš dalje.
Objasnih tada sto je sada ovako...prvobitno je bilo cisto portalski, svjeza vijest gore i onda starija ali se izmjenilo na sadasnje...nije ni ovo lose samo treba naviknuti...vijesti o timu, izvjestaji, klub...tri kategorije...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 03 mar 2010, 14:02

Seyo_TM je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Objasnih tada sto je sada ovako...prvobitno je bilo cisto portalski, svjeza vijest gore i onda starija ali se izmjenilo na sadasnje...nije ni ovo lose samo treba naviknuti...vijesti o timu, izvjestaji, klub...tri kategorije...
Nisam upratio to objašnjenje, iako fakat čitam sve postove normalnih autora :mrgreen:
Sad malo pogledah kako to izgleda na oficijelnoj stranici Chelsea. Vijesti sa slikama se konstantno mijenjaju prvi vrhu, na glavnom dijelu, dok ne odabereš šta ti se sviđa. Pored su male slike tih istih vijesti, tako da odmah imaš pregled svega zadnjeg u ponudi. Baš izgleda mangupski i živo, dinamično. Od naših stranica, na sličan fazon je urađena i ona Sarajevo Film Festivala. Isto je i na svim stranicama velikih klubova koje sad malo pogledah(Man U, Liverpool, Juventus, Milan...) I ovaj fazon sa stranice Liverpoola na kojoj je u sivoj pozadini, kakva je i na stranici ŽELJE, suptilno prikazan grb kluba, je odličan! I kad me već krenulo :mrgreen: da kažem da je dosta besmisleno da se promoviše logo fkz.com kad te konkretno taj naziv neće dovesti nigdje, jer to nije naziv stranice. Pogotovo ako se sad osposobi i ulaz sa "fkzeljeznicar.ba". Tada će baš biti viška. Samo što nisam stručan pa da znam koliko je teško napraviti pregled vijesti na pomenuti fazon, ali kad može taj festival, mislim da možemo i mi.
P.S. Čelik je NK. Ostali nazivi klubova na tabeli su tačni.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 03 mar 2010, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 03 mar 2010, 14:03

fino zbori ovaj Visca ;)
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

baXuz
Kontakt:

Post Postao/la baXuz » 03 mar 2010, 14:29

Da se podsjetimo prvog poslijeratnog izlaska u Evropu i kako su Škoti to vidjeli:

[youtube][/youtube]

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 mar 2010, 14:30

Željovac je napisao/la: Nisam upratio to objašnjenje, iako fakat čitam sve postove normalnih autora :mrgreen:
Sad malo pogledah kako to izgleda na oficijelnoj stranici Chelsea. Vijesti sa slikama se konstantno mijenjaju prvi vrhu, na glavnom dijelu, dok ne odabereš šta ti se sviđa. Pored su male slike tih istih vijesti, tako da odmah imaš pregled svega zadnjeg u ponudi. Baš izgleda mangupski i živo, dinamično. Od naših stranica, na sličan fazon je urađena i ona Sarajevo Film Festivala. Isto je i na svim stranicama velikih klubova koje sad malo pogledah(Man U, Liverpool, Juventus, Milan...) I ovaj fazon sa stranice Liverpoola na kojoj je u sivoj pozadini, kakva je i na stranici ŽELJE, suptilno prikazan grb kluba, je odličan! I kad me već krenulo :mrgreen: da kažem da je dosta besmisleno da se promoviše logo fkz.com kad te konkretno taj naziv neće dovesti nigdje, jer to nije naziv stranice. Pogotovo ako se sad osposobi i ulaz sa "fkzeljeznicar.ba". Tada će baš biti viška. Samo što nisam stručan pa da znam koliko je teško napraviti pregled vijesti na pomenuti fazon, ali kad može taj festival, mislim da možemo i mi.
Malo si pretjerao sa biranjem primjera, jer mi objektivno nemozemo imati kolicinu informacija kao najveci klubovi i radi toga su im sajtovi "zivi" i nadzidzani ko ciganka, a da ne govorim da na tome rade desetine ljudi...uglavnom, momci su ovo kao sto znas pravili da bude portal i da idu informacije, izvjestaji sa tekmi, cisto volonterski i da je polunavijacki/polu"klubski"....to je prebaceno u sluzbeni klubski...prije svega sajt se razvija, tako da moze biti samo bolji i sada je najbitnije da su svjeze i pouzdane informacije, i naravno da se ne zapostavlja, a u hodu ce dozivljavati povremene izmjene i prilagodjavanja odredjena....
Sto se tice loga :mrgreen: logo se razlikuje od logotipa (ugrubo: logo sa nazivom firme)...ovaj logo ce biti koristen za slike, reklame, samo sto ce na reklamama biti logotip tj ispod loga ce pisati kompletna web adresa i tu nece biti zabune...
Bitno je raju navici prvo da kad otvore browser odu na zeljinu stranicu pa onda na ostale...kada to bude onda je krenulo kako treba :mrgreen:
Uglavnom da koridasi i ostali ne ispiraju usta sa sajtom i dobronamjernim kritikama :mrgreen: , prebaci daljnu "raspravu" na PP :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 mar 2010, 15:25

Bešlija je najjači kad je rekao da ćemo biti glavni kanditati za naslov uz Uski i Svinjski,a Sarajevo nije spomenuo sad mi je još draži :lol: :lol: :lol: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 03 mar 2010, 15:31

Zeljeznicar za zivot cijeli ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 03 mar 2010, 16:07

Eh ovako mene zanima nesto pa bih molio nekoga ko zna vise o tome da mi odgovori...
Sta je sa nagradom koja se dodjeljivala igracima Dzevad Begic Djilda?? Ja se sjecam da je Vladavic dobio tu nagradu i od tada se ne sjecam da je neki igrac dobio.Pa me zanima sta je sa tom nagradom.
Pozdrav :D
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

wanted
Kontakt:

Post Postao/la wanted » 03 mar 2010, 16:28

Jedno pitanje..
Radošević je na posudbi 6 mjeseci...jel imamo pravo nakon isteka posudbe na otkup njegovog ugovora od Hajduka ili se po isteku posudbe vraca u Split???
Dobar golman..ne bi bilo lose da ostane...;)
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 03 mar 2010, 17:22

ajmo se sad malo okrenuti Sirokom:

evo kako je to bilo u prvoj tekmi:
[youtube][/youtube]

a brojnost , bar pola :D

slika

a trenutna forma:

Statistički podaci za odabrane ekipe:
Najbolja pozicija: NK Široki Brijeg (1)
Najgora pozicija: NK Široki Brijeg (11)
Najviše pobjeda u nizu: NK Široki Brijeg (7)
Najviše poraza u nizu: NK Široki Brijeg (2)
Najbolja forma: FK Željezničar(najjvaznije)

killer
Kontakt:

Post Postao/la killer » 03 mar 2010, 20:43

Idu li Manijaci na gostovanje Sirokom sad ? :roll:
Izvinite ako je negdje vec pomenuto,nisam citao prethodne postove :roll:
Hvala ;)
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 03 mar 2010, 20:48

Bučan isti Ronaldinho :lol:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 03 mar 2010, 20:50

wanted je napisao/la:Jedno pitanje..
Radošević je na posudbi 6 mjeseci...jel imamo pravo nakon isteka posudbe na otkup njegovog ugovora od Hajduka ili se po isteku posudbe vraca u Split???
Dobar golman..ne bi bilo lose da ostane...;)
Vraca se u Split, kad mu istekne posudba

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 03 mar 2010, 20:50

killer je napisao/la:Idu li Manijaci na gostovanje Sirokom sad ? :roll:
Hvala ;)
buraz šta te briga jel idu pusti ih kraju vidiš da te ignorišu džaba se blamiraš pusti ih ko ih
šiša ;)

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 03 mar 2010, 20:53

Borčevac je napisao/la:
Hvala ;)
buraz šta te briga jel idu pusti ih kraju vidiš da te ignorišu džaba se blamiraš pusti ih ko ih
šiša ;)
Manijaci idu na svako gostovanje

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 03 mar 2010, 20:55

Borčevac je napisao/la:
Hvala ;)
šiša ;)
daj bolan smiri se sto bi neko ignoriso šeher Banja Luku idemo zasto nebi isli :ugeek:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 mar 2010, 21:12

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Lokomotifa i 32 gosta.