Šta je sa Hodžićem? Znam da ima neku povredu, no nigdje ne mogu naći podatak kada se opet vraća treninzima.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Burića neće nikad zvati. Kada nije dobio priliku prije par godina, neće je dobiti ni sada. Prednost ima golman iz druge Bundeslige, te golman iz naše lige
Šta je sa Hodžićem? Znam da ima neku povredu, no nigdje ne mogu naći podatak kada se opet vraća treninzima.
Trbušni zid, propušta cijelu sezonu nažalost.Neutral je napisao/la:Burića neće nikad zvati. Kada nije dobio priliku prije par godina, neće je dobiti ni sada. Prednost ima golman iz druge Bundeslige, te golman iz naše lige![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Fejzić, burić i hasagić su tu negdje, i jako su kvalitetni golmani tako da koga god odabere safet meni svejedno. Avdukica nema smisla više pozivati. A isto tako mislim da sušića nije briga za rezervne golmane, a to dovoljno govori jer mu sve prijateljske brani begović, on misli imam begovića on je wc golmam, sta me briga, kao da se asmir ne može povrijediti.
Arsenal Football Club
Greška, šehićMozambik je napisao/la:Kakav Hasagic![]()
Meni su uvijek bili slični po frizurama
Arsenal Football Club
Taj avdukic ce uci u historiju ko lik koji ima toliko godina vise provedenih u repki nego nastupa xd lik je sad ce jedanesta godina clan nase repke i to konstantno, bez izostavljanja a ima tri nastupa a i ta tri nastupa nije se izigrao xd
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Koji Hodzic, nije valjda ovaj mali Armin sto je potpisao za Dinamo?FaraonTM je napisao/la:Trbušni zid, propušta cijelu sezonu nažalost.Neutral je napisao/la:Burića neće nikad zvati. Kada nije dobio priliku prije par godina, neće je dobiti ni sada. Prednost ima golman iz druge Bundeslige, te golman iz naše lige![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Buric danas ni na klupi u vrlo vaznoj EL utakmici za Lech. Nije valjda opet neka povreda.
Da, povreda je u pitanju.
Na tog sam ja mislio, a ne znam jel' @Neutral mislio na istog.kobe24 je napisao/la:Koji Hodzic, nije valjda ovaj mali Armin sto je potpisao za Dinamo?FaraonTM je napisao/la:Trbušni zid, propušta cijelu sezonu nažalost.Neutral je napisao/la:Burića neće nikad zvati. Kada nije dobio priliku prije par godina, neće je dobiti ni sada. Prednost ima golman iz druge Bundeslige, te golman iz naše lige![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Jeste povreda.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Buric danas ni na klupi u vrlo vaznoj EL utakmici za Lech. Nije valjda opet neka povreda.
http://www.lech-poznan.pl/news/buric,ni ... -O2atJ_tw0" onclick="window.open(this.href);return false;
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
U narednoj sezoni Serije A nekoliko mogli bi gledati nekoliko fudbalera iz Bosne i Hercegovine.
Miralemu Pjaniću, Senadu Luliću i Ervinu Zukanoviću će se pridružiti i napadač Milan Đurić, inače bivši mladi reprezentativac naše zemlje.
Nakon što je proteklih par polusezona proveo na posudbama u raznim klubovima Serije A Đurić će ostati u svom matičnom klubu Ceseni i igrati najjači rang italijanskog fudbala. Ovaj fizički izuzetno dominantan fudbaler je zadovoljio ukuse trenera Pierpaola Bisolija.
''Milan je odradio odlične pripreme, u prijateljskim je uvijek imao bitnu rolu, poznajemo se godinama, vrlo dobro zna šta hoću od njega, malo je igrača poput njega, napravit ću jednu paralelu, Milan je pomalo naš Luca Toni'', kazao je Bisoli.
Miralemu Pjaniću, Senadu Luliću i Ervinu Zukanoviću će se pridružiti i napadač Milan Đurić, inače bivši mladi reprezentativac naše zemlje.
Nakon što je proteklih par polusezona proveo na posudbama u raznim klubovima Serije A Đurić će ostati u svom matičnom klubu Ceseni i igrati najjači rang italijanskog fudbala. Ovaj fizički izuzetno dominantan fudbaler je zadovoljio ukuse trenera Pierpaola Bisolija.
''Milan je odradio odlične pripreme, u prijateljskim je uvijek imao bitnu rolu, poznajemo se godinama, vrlo dobro zna šta hoću od njega, malo je igrača poput njega, napravit ću jednu paralelu, Milan je pomalo naš Luca Toni'', kazao je Bisoli.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Milan Đurić sada mora dobiti poziv , Ibiš i Džeko moraju imati konkurenciju u špicu , vidjeli smo kako je momak dobro igrao za mladu Repku...
- znači "SERIA A"
http://www.transfermarkt.co.uk/ac-cesen ... on_id/2014" onclick="window.open(this.href);return false;
- znači "SERIA A"
http://www.transfermarkt.co.uk/ac-cesen ... on_id/2014" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: no rules, dana/u 07 avg 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
- el-fighter
- Kontakt:
Vrsajevic i Susic ako se sad ne prodaju, onda nece nikad!!
P.S. Dobra vijest za Djurica
P.S. Dobra vijest za Djurica
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
+1no rules je napisao/la:Milan Đurić sada mora dobiti poziv , Ibiš i Džeko moraju imati konkurenciju u špicu , vidjeli smo kako je momak dobro igrao za mladu Repku...
- znači "SERIA A"
Nema potencijalnih u Sarajevu, aaaa
Nista Cimirota, aaaaaa
Nista Cimirota, aaaaaa
1946
Ti isto malo dijete majke mi. Shvatam da si pod emocijama, ali pokušaj se kontrolisat'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Ti isto malo dijete majke mi. Shvatam da si pod emocijama, ali pokušaj se kontrolisat'.
1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Head je napisao/la:Nema potencijalnih u Sarajevu, aaaa
Nista Cimirota, aaaaaa
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Možda ne bi bilo loše da Bilbija dobije poziv za meč sa Lihtenštajnom.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.