Bosna i Hercegovina - Gana

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rezultat?

Anketa je završila: 04 mar 2010, 16:10.

Pobjeda BiH
149
65%
Nerijeseno
51
22%
Pobjeda Gane
31
13%

Ukupno glasova: 231

Tihi
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Gana

Post Postao/la Tihi » 03 mar 2010, 19:28

A ponovo su zmajevi poceli da rigaju vatru. Nije nesto jaka, al godra mi je na kraju :)))))))))))))))
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 03 mar 2010, 19:29

Uh sreće, da ono uđe ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 mar 2010, 19:29

zasluzena pobjeda,dobar start u novoj godini,dobro za samopouzdanje idemo dalje ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 03 mar 2010, 19:30

Medunjanin me iznenadio,puno trci :mrgreen:
Rotor Volgograd...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 mar 2010, 19:41

bio sam pomalo skeptičan prije utakmice. kad smo primili gol, to se još povečalo.
ipak, poslije primjenog gola odigrali smo prilično dobro. odlično nismo odigrali, ali i ovakva igra, sasvim dovoljna za pobjedu protiv Gane. moram reči da su me posebno oduševili Pjanić, ne samo zbog gola i Džeko. Ibišević me je prilično nervirao, al' eto dade gol pa ću mu progledati kroz prste.
stanje terena i popunjenost tribina ne bih komentarisao.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 mar 2010, 20:00

Ma i da smo izgubili 3:2 ne bi mi toliko bilo žao, samo neka ga je onaj Pjana zabio, uffff :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 03 mar 2010, 20:01

ovo ja zovem ozbiljnom igrom i sigurnom pobjedom,bez gubljenja glave pri negativnom rezultatu ;)
nema vise pada u igri poslije izmejna jer je covjek uveo ZAMJENE a ne igrace za prodaju,napokon PJANIC dobio prostor i VRIJEME ,napokon zec usao u igru,igrali sa DVA,i sa TRI napadaca....nova formacija,SIGURNOST U ODBRANI ......sve u svemu ,ovako se osvajaju bodovi i ovako se igra utakmica!!!!!!!!
Gnan nije estonija ni luxemburg nego repka rame uz rame KAMERUNU OBALI SLONOVACE,EGIPTU ,TUNISU......ekipa koju smatraju mogucim iuznenadjenjem svjetskog prvenstva,a ja sam veceras imao osjecaj da smo bar DUPLO BOLJI....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 03 mar 2010, 20:03

ev ja direkt sa tekme, slabo navijanje pravi muk na trenutke se budila publika al et dovoljno... sto se tice igre ja sam prezadovoljan pjanom koji ce samo igrac biti, pretrcao je najvise i stvarno mu odgovara ova pozicija kao pirlo... ostali naravno dobri, malo sam pijan neda mi se pisat puno postavim bolji komentar sutra!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 mar 2010, 20:05

solidan nastup nasih... pape se pokazao kao odlican trener, i kao los cirkusant. sve zamjene su mu bile na mjestu, mozda je jedino ibisevica malo prije mogao izvaditi...

prvo poluvrijeme smo odigrali odlicno ukoliko se izuzme dio do primljenog gola. u nastavku je tempo igre malo pao a sa ulaskom nekih igraca i kvalietet... ima tu jos dosta posla, dosta uigravanja ove formacije ali je mnogo pozitivnih stvari danas bilo moguce vidjeti:

zec umjesto na beku (kao kod cire) debitovao na svojoj poziciji.

pape uveo tri napadaca u prvih 11.

misimovic i pjanic igrali u prvoj postavi, i sasvim solidno se nadopunjavali... ovo ce doprinijeti tome da dobijemo na snazi u sredini terena, na kreativnosti i nepredvidivosti... pored toga, igralo se mnogo vise od noge do noge nego je to prije bio slucaj...

muratovic nije vise za A selekcije, umjesto njega treba dovesti mladjeg, poletnijeg defanzivca koji ce zauzeti njegovo mjetsto i sakupljati iskustvo pored rahimica...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 03 mar 2010, 20:27

Genghis je napisao/la:Uh sreće, da ono uđe ...
Umjetnost druze, nije sreca. ;)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 03 mar 2010, 20:30

Golovi vs Gana

Gana nije neka bezze ekipa, vrijedna je ovo pobjeda 8-)

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 03 mar 2010, 20:30

Muratovic nek se oprosti na vrijeme i zbog njega i zbog raje

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 mar 2010, 20:30

Odlicna igra. Pogotovo veznog reda, koji je odradio posao na vrhunskom nivou. Vecina igraca je samo potvrdila dobru formu iz svojih klubova, sto se najvise odnosi na Pjanica i Dzeku. Pjanic po meni igrac utakmice, strasno dobro je odigrao. Postignuti gol sa preko 30 metara je jedan od najboljih koje je repka postigla, naravno uz onaj gol Seje za mladu repku. :) :)
Muratovic, njega moram posebno napomenuti. Vrlo lose, najlosiji je bio od na terenu. Dosta gresaka, izgubljenih lopti......
Drugo poluvrijeme smo ipak poceli sa tri napadaca, naravno, Vedo i Zlatan malo povucenije, ali dovoljno opasni su bili i iz tih pozicija. Vedo je nastavio seriju postizanja golova, sto nas sve ohrabruje.
Svaka cast igracima, odgovorili su zadatku onako kako se i ocekivalo. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 mar 2010, 20:32

Dado je napisao/la:Je li ovo sudija nije cist penal sudio :evil:
Cak i da je svirao ono nije bio penal bilo je van 16.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 03 mar 2010, 20:32

Ma ljudi nemojte se žaliti, ipak Gana je bila favorit ove utakmice. Ljudi su viceprvaci Afrike i učesnici su sljedećeg Mundijala, a mi smo im očitali dobru lekciju iz fudbala. Sjajan debi Asmira Begovića, a ni Medunjaninu ne mogu zamjeriti. Sve u svemu jedva čekajmo proljeća i utakmica u Štokholmu i Frankfurtu gdje ćemo za podršku imati armiju dijaspore, a nije isključeno da i neće ići dosta navijača iz BiH. Laka vam noć i uživajte u pobjedi.

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 03 mar 2010, 20:32

Vidi ba Ibisevicu kako se puca...
[youtube][/youtube]

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 mar 2010, 20:33

Dobro je da smo dobili, ovo ulijeva jos vise samopouzdanja u narednim tekmama koji slijede u nastavku. Igra, pa sta da kazem i jesam zadovoljan i nisam. Nije mi se svidjelo to sto se previse preskace igra, samo s dugim loptama ka Dzeki i to je nam danas igra bila, treba malo dodave igrat, smirit igru, tesko je igrat cijelu tekmu sa ovim preskakanjem, po meni je danas Jahic najlosiji bio, slab je bio na svojoj poziciji, nijedan centarsut mu nije bio dobar, skoro pa da jedva dobaci do 16-ca nadam se da ce se malo poboljsat u narednim tekmama. Napadaci odlicni, solidno drago mi je radi Vede da ga je vise zabio i bilo je vrijeme, Dzeko takodjer odlican kao i uvijek, najbolja njegova sansa ona u 1.pol kad je bio u oci sa oci sa golmanom koji je trebao realizovat ali eto.

ps. Nakon izlaska Misketa, na terenu svi Muslimani :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 03 mar 2010, 20:34

lijepa cifra na tribinama ako imamo u vidu da je pusteno u prodaju 20 000 karata lijpa igra
uzivo sa utakmice
onaj crnac sto je izaso jadan u deku ga zamotali smrzo se ko g ovno :mrgreen:
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

titinho
Kontakt:

Post Postao/la titinho » 03 mar 2010, 20:35

Ah to nesretno "ukleto" KOSEVO !!!

:D :D Bosna i Hercegovina - Gana 2:1

Podsjetimo da je Gana finalist Africkog kupa Nacija
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 03 mar 2010, 20:36

Odlicno!Gana nije nista mogla..realno ,zasluzili smo da pobjeda bude uvjerljivija ,ali je dobro.
Pjanic je genijalan ,pozicija mu je idealna ,i postavkom sa 4 igraca pozadi ,umjesto 5 dobili smo jaci vezni red ,puno kreativniji ,sa puno igraca sa profinjenim pasom ,ja sam odusevljen igrom nasih.
Muratovic mi je ,kao i uvijek ,kriminalan ,i sumnjam da ce vise dobijati priliku.
Slabo je i Ibricic odigrao ,Nadarevic je za pohvalu ,moze lopta igrac nece proci :D.
Cestitke za odlicnu igru ,i zasluzenu pobjedu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.