Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
barcelona skocila da dovede vermalena,a wenger skocio da dovede nastasicaFurymaker je napisao/la:ovo ako je istina da City hoce prodati Nastasica , da je na transfer listi sta li , Barcelona treba odmah skociti da ga dovede , mislim da je puno bolja opcija od Aggera il Vermaelena .
a znam , to sam kod vas i vidio pa zato sam to i napisaotopnik1 je napisao/la:barcelona skocila da dovede vermalena,a wenger skocio da dovede nastasicaFurymaker je napisao/la:ovo ako je istina da City hoce prodati Nastasica , da je na transfer listi sta li , Barcelona treba odmah skociti da ga dovede , mislim da je puno bolja opcija od Aggera il Vermaelena .
Barcelona expect Suarez to be available by August 18th for the Gamper match. [sport, md]
agger je bolja opcija nego mister povreda sigurno al dzaba kad obojica su smijesna pojacanjamessilla je napisao/la:Bolje Agger nego Vermaelen u svakom slučaju.
Donnie Darko je napisao/la:Zar nece biti fenomenalno ako dva pojacanja na poziciji stopera budu imali zajedno 60+ godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.