1. HNL

Otelo
Kontakt:

Re: 1. HNL

Post Postao/la Otelo » 05 avg 2014, 14:36

Signore je napisao/la:
Otelo je napisao/la:
Mada, nek prenosi k'o sta hoce dok su sve tekme na Areni :kafa:
Boli tebe ku*ac za nas koji nemamo Arenu :cry: :cry:

I zasto na Arenama od Home TV nikad nema prijenosa? Ne znam jel bas nikad, al 2-3x sam bio kod nekog tko ima Home TV i Arene i ni jednom nije bilo utakmice koja se igrala :?
Pa eto nek vrate na HRT, meni nema sanse da zatamne :P
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 05 avg 2014, 16:23

Signore je napisao/la:Moj did ima Home TV i odem ponekad vikendom uradit mu nesto i par puta sam dok uvecer sjedimo sjetio se utakmice, prelistam Arene i ni jednom nije bilo. Zadnji put sam bio kad su u prvom kolu igrali Lokosi i Osijek. Ove ostale sam proslu sezonu.
zato sto na home tv imas samo arenu 1 hr, a najbolje utakmice, odnosno vecina njih bude u ovom vecem paketu tj. na arenama 2 i 3 hr

a ti na home tv imas 1 2 3 4 arena srbija

+ arena 1 bih
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 avg 2014, 17:20

Nakon poraza Dinama malo je opala euforija, ali veceras po tri prolaza i za 14 dana imamo povijesni cetvrtak :mrgreen:

Rijeka ce sa rezervama po neku bilo kakvu pobjedu protiv amatera sa Farskih otoka

Split ce uz svemoguceg Vukovica vrlo vjerojatno izvuc jos jednu nulu. Izbaciti dva nositelja u nizu nije mala stvar

Hajduk bi uz povratak nekoliko igraca mogao do 2-0. Vidim da je Split na nogama. Cijelu noc je gorilo, pjevalo se, palilo baklje, drzalo kazahstance budnima. Redovi pred blagajnama ogromni i pun Poljud bi mogao nositi igrace, a netko od njih navijce baciti u delirij.

Izvlacenje play offa sutra u 13:00h

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 avg 2014, 17:46

Ako Hajduk povede u prvih 15-20 minuta, ovima ne gine pet komada. :tokralju:
Hayley <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 avg 2014, 17:47

Ja u svakom slucaju mislim da ce ta utakmica biti 5-0, samo ne znam za koga

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 avg 2014, 21:23

Hrvatska 4 kluba u play off fazi Lige Evrope. Svaka čast. :salut:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 07 avg 2014, 23:03

ima li koji video navijanja Torcide ? :problem:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 07 avg 2014, 23:12

Signore je napisao/la:Ja u svakom slucaju mislim da ce ta utakmica biti 5-0, samo ne znam za koga
Blizu.

Kakav Karagandi, kakvi bakrači. Pričao sam nešto sasvim drugo prije prve utakmice, ali na osnovi rezultata, nisam ih gledao osim poluvrijeme lani protiv Celtica. Sve je, nakon viđenog, već trebalo biti riješeno gore, ali dobro, vole ovi Balkanci igrati do kraja. :urnebes:

Što se tiče playoffa, jedino što želim je Dinamovo ispadanje. Rijeka će proći, splitski bi klubovi možda mogli nešto izvući ako se poklope zvijezde, recimo nekakav Partizan ili Šerif ili možda očajni Hull.
Hayley <3

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 08 avg 2014, 09:44

Moja želja za ždrijeb
Rijeka - Sheriff
Dinamo- Zimbru
Split - Celtic
Hajduk-Maccabi
audere est facere!
Joe!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 avg 2014, 09:46

Kakva noc, kakva noc, kakva noc.

Dinamo -Qarabağ FK, FC Petrolul Ploieşti, Zimbru Chisinau, HJK Helsinki, FC Rostov
Split - FC Dinamo Moskva, Torino FC, Hull City, Celtic FC, Olympique Lyonnais
Hajduk - Maccabi Tel-Aviv FC, FC Zürich, CD Nacional, Tottenham Hotspur FC, FC Dnipro Dnipropetrovsk
Rijeka - Feyenoord, FC Internazionale Milano, Real Sociedad de Fútbol, FC Sheriff, Panathinaikos FC, Club Brugge KV

Dinamo bi ovo sve trebao rijesiti. Eventualno Petrolul i Rostov da naprave neki problem
Splita ceka spektakl. Daj Torino i siguran sam da idu dalje ako je prva kuci
Hajduk kada bi izvukao Nacionala mogao bi se nadati
Rijeku su sje*ali odmah u startu, ali Sheriff bi sjeo ko budali samar

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 avg 2014, 09:55

Signore je napisao/la:Kakva noc, kakva noc, kakva noc.

Dinamo -Qarabağ FK, FC Petrolul Ploieşti, Zimbru Chisinau, HJK Helsinki, FC Rostov
Split - FC Dinamo Moskva, Torino FC, Hull City, Celtic FC, Olympique Lyonnais
Hajduk - Maccabi Tel-Aviv FC, FC Zürich, CD Nacional, Tottenham Hotspur FC, FC Dnipro Dnipropetrovsk
Rijeka - Feyenoord, FC Internazionale Milano, Real Sociedad de Fútbol, FC Sheriff, Panathinaikos FC, Club Brugge KV

Dinamo bi ovo sve trebao rijesiti. Eventualno Petrolul i Rostov da naprave neki problem
Splita ceka spektakl. Daj Torino i siguran sam da idu dalje ako je prva kuci
Hajduk kada bi izvukao Nacionala mogao bi se nadati
Rijeku su sje*ali odmah u startu, ali Sheriff bi sjeo ko budali samar
Sta uradise Rijeci :roll: :roll: Samo Sheriffa mogu izbaciti

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 avg 2014, 10:03

Sad gledam. Od 54 saveza koji daju svoje predstavnike u Europu samo Spanjolska, Engleska, Portugal, Italija, Francuska, Rusija i Hrvatska nisu izgubili ni jednog predstavnika :mrgreen:

Sa 13.5 bodova ili koeficijentom 3.375 Hrvatska je za sad uz Kazahstan na prvom mjestu. U ovom play offu nasi trebaju svega 4 boda da bi izjednacili proslosezonski koeficijent koji je ujedno i najbolji posljednjih pet sezona. Cak je bolji i od onog kad su Dinamo i Hajduk igrali grupu EL.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 08 avg 2014, 10:36

Rijeka je drama lose prosla :oops:
Dinamo ne bi trebao imati veci problem no ;)
Hajduk nema sanse dok Split moze priliku traziti protiv Torina ili Celtica
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 08 avg 2014, 11:10

Otelo je napisao/la:Rijeka je drama lose prosla :oops:
Dinamo ne bi trebao imati veci problem no ;)
Hajduk nema sanse dok Split moze priliku traziti protiv Torina ili Celtica
ne znam na osnovu čega je Torino prolazan a Dinamo Moskva nije,Hajduk je najbolje prošao i ako ne nalete na Engleze mogu se protiv svakoga nadati prolazu a i Rijeka može protiv Belgijaca,Grka i Nizozemaca skupo prodati kožu
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 avg 2014, 11:28

Sad sam malo bolje pogledao.

Dinamo kao sto sam i rekao. Samo izbjeci Rostov i Petrolul iako kad pogledam njihove ekipe mislim da bi se i jedni i drugi morali proci, ali su osjetno jaci od ostatka ekipe koja se nudi.

Splitu bi najbolje sjeo Celtic koji nije u nekoj formi i moglo bi se s njima igrati. Da ne pricam kakav bi to spektakl bio. Torino bi bilo dobro izbjeci, doveli su veliki broj pojacanja, a medju ostalim u ekipi su Cerci, Darmian, Quagliarella, Nocerino, ekipa za respekt. Split nebi imao neke sanse protiv njih. Ove ostale takodjer izbjeci, samo Celtica daj.

Hajduk bi mogao da se nosi sa Maccabiom koji kao ni Celtic nije u formi, a jos pored toga igraju na neutralnom terenu. Vjerujem da bi Torcida okupirala Cipar. Zurich i Nacional su takodjer prolazni. Tottenham i Dnipro nebi bilo lose izbjeci.

Rijeci i nije toliko lose koliko se cini na prvu. Inter i Sociedad pod svaku cijenu izbjeci, iako su ti klubovi uvijek toplo-hladno, pa bi se moglo iznenaditi, pogotovo ovakva Rijeka. Protiv Bruggea bi se vec nekako i moglo, a pogotovo protiv Feyenoorda, iako bi oba tima bili favoriti. Sheriffa i Panathinaikosa bi Rijeka trebala izbaciti. PAO nema nista, samo ime.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 avg 2014, 11:34

I evo ga. Celtic otpada, Legija je tu. Tesko ce Split ikoga proci :?

Debili u 86. minuti uveli suspendiranog igraca. Isto je napravio i Debrecen nedavno i kaznjen je sa 20.000 eura. Zepce je igralo cijelu utakmicu sa suspendiranim, ali je to bila prva pa je bilo 3-0. Vjerujem da ima jos slucajeva. Pitam se sta administracija radi :?

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 08 avg 2014, 11:39

Zanimljivo je da je i prije tri godine UEFA vratila Celtic "iz mrtvih" nakon što ih je izbacio švicarski Sion u doigravanju za Europa ligu.

Sion je tada kažnjen jer su nastupili igrači koji nisu smjeli biti registrirani, zbog FIFA-inog embarga na dovođenje novih igrača. Pravnu bitku Švicarci su na kraju dobili na sudu, ali sportsku zadovoljštinu nisu vidjeli. Celtic je ipak zaigrao u skupini sa Atleticom, Rennesom i Udineseom, a zbog cijelog postupka i pravnih zavrzlama, došlo je u pitanje i regularnost cijelog natjecanja.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 avg 2014, 11:47

Dinamo da prodje Qarabag, o cemu vi? :crazy:

Izbacio ih klub kojeg je Dila Gori razbila lani i sad bi oni trebali imat samo "manjih problema" s ostalima. Rostov ce ih zgazit, Rumunji su tu negdje, ove FInce i Zimbru mogu proci...

Split bi jedino mogao proci Celtic nekako, ostale nema sanse.

Rijeka je bolja od Serifa, Bruggea, tu je negdje sa Grcima. Mozda bi se sa Nizozemcima poklali, ali jako tesko.

Hajduku bi bilo najbolje da izvuce Nacional ili Maccabi, pa i Zurich. Vidjet cemo, vrijedno je uzivat sada...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 avg 2014, 11:53

S Qarabagom bi bilo kao i sa Nefchijem. Svi pricaju o nekoj super moci i onda popiju tri komada.

Split ne moze dobiti Celtica, jer je na njihovom mjestu Legija koja je izbacena iz LP

I ne mozes u rec da je PAO jaci od Bruggea. Jest po imenu, pogledaj ekipu. Ispali su od Standarda koji je tu i tamo sa Bruggeom

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 08 avg 2014, 11:59

Iako me za Dinamo zaboli ona stvar i ove sezone ih nisam pogleda ukupno 20 minuta suludo je pricat da ce ih "neki" Qarabag izbacit, Dinamo je uvik mlatio te Kazahstance,Azere i slicne lakse nego drugi, tako ce bit i sada. Dinamo sa lakocom prolazi u grupe EL, Rijeka ako izvuce Inter nema apsolutno nikakve sanse isto tako mislim da bi ih Feyenord lako pobjedio (uvijek su nasi klubovi imali problema sa Nizozemcima), sa Bruggueom,Sociedadom i losim Panathanaikosom bi se mozda mogli, Sheriff vjerujem da bi izbacili, Hajduk bi mozda ima sanse sa Izraelcima zbog izvanrednog stanja u zemlji protiv ostalih nema sta trazit, Splitu je ovo max i njih ce 99% izbacit svaki od protivnika.

Dakle ocekujem Dinamo u EL i mozda Rijeku ako je posluzi sreca ostali su zavrsili svoje natjecanje.

Sad vidim da je sa Dinamom u skupini Petroul i mislim da su oni najgora moguca opcija. Kad bi me zanimalo :mrgreen: onda bi navija da se izvuce HJK ili Rostov sa losim Pletikosom na golu koji je katastrofalno usa u sezonu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.