Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Sa kvalitetnim DM-om i novim napadacem ili da se Sanchez pokaze kao WC spic mozemo napasti titulu
pa i špekulira se da smo favoriti da ga kupimo 2015. Dakle naredne godine. Ja sam vec zadovoljan transferima, a ako sleti DM, onda cu biti prezadovoljan 

svaka cast wengeru na dosadasnjim transferima za ovaj prelazni rok,ali ako ne dodje kvalitetan dm,opet sa onim artetom bila bi patnja cijelu godinuDesole je napisao/la:pa i špekulira se da smo favoriti da ga kupimo 2015. Dakle naredne godine. Ja sam vec zadovoljan transferima, a ako sleti DM, onda cu biti prezadovoljan

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89779.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Wenger: "Our World Cup winners are back on the 11th of August. They will miss the start of the Premier League"
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
eto ko je DMFI believe he can play in defensive midfield and that's where I see him.

ja mislim da oće Wenger da dovede napadača, spominje se čak i Cavani
Claudio Anelluci [Edinson Cavani's agent]: "I can confirm that Cavani has heard proposals from #LFC & #AFC":
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 07 avg 2014, 16:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Hulk i garay već igraju za zenit, njemci iz bayerna već počeli pripreme.anell je napisao/la:Wenger: "Our World Cup winners are back on the 11th of August. They will miss the start of the Premier League"
Arsenal Football Club
Wenger rules out Sami Khedira move: "We were never close to signing him because we have quite a few offensive box-to-box players.”
box to box,davno smo to zakljucili..
Arsene Wenger on Chambers:
"I believe he can play in defensive midfield and that's where I see him.”
Cavanijev agent navodno izjavio da je imao razgovor sa celnicima Arsenala,ja iskreno njega ne bi volio u Arsenalu,ne mirisem ga nikako..
Ako nas kapiten napusti,prvi pik je Matija,neka tako i bude
Ranije sam procitao negdje da je navodno Reus imao dogovoreno sa Arsenalom ali da je taj transfer propao nakon njegove povrede pred svjetsko,sada nas opet povezuju s njim,ko zna,ce da vidimo..
box to box,davno smo to zakljucili..
Arsene Wenger on Chambers:
"I believe he can play in defensive midfield and that's where I see him.”

Cavanijev agent navodno izjavio da je imao razgovor sa celnicima Arsenala,ja iskreno njega ne bi volio u Arsenalu,ne mirisem ga nikako..
Ako nas kapiten napusti,prvi pik je Matija,neka tako i bude

Ranije sam procitao negdje da je navodno Reus imao dogovoreno sa Arsenalom ali da je taj transfer propao nakon njegove povrede pred svjetsko,sada nas opet povezuju s njim,ko zna,ce da vidimo..
Evo šta kaže Wenger:VaVaVoom je napisao/la:Hulk i garay već igraju za zenit, njemci iz bayerna već počeli pripreme.anell je napisao/la:Wenger: "Our World Cup winners are back on the 11th of August. They will miss the start of the Premier League"
"It's not ideal but the final of the World Cup was on July 13 and when they went back to Germany, they lost a few days for celebrations,"
"You have the choice - you get them back very quickly and you lose them in October, or you give them a needed rest to build them up again.
"They have an individual programme that they follow so they could be very quick."
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
However, Wenger ruled out a move for Germany international Sami Khedira. "We were never close to signing him because Jack Wilshere has come back fit and in midfield we have quite a few offensive box-to-box players," he explained.AA23 je napisao/la:eto ko je DMFI believe he can play in defensive midfield and that's where I see him.![]()
Claudio Anelluci [Edinson Cavani's agent]: "I can confirm that Cavani has heard proposals from #LFC & #AFC":
Ovo gore sto si citiro je vezano za Cembersa, to nisi naveo...A evo i dokaz da Arsen ne vidi Dm-a u Kediri...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
I don't know names yet! A CB and a DM look likely to happen 1st. #afc pushing hard for a Striker/winger but it's not a definite.
sve vec polako mirise da bi mogli ostati bez zadnjeg veznog,jer se i prica oko carvllha stisala,a ni sa jednim drugim se ne povezujemo,eto wenger je odbacio i mogucnost dovodjenja khedire,sada u cijelu pricu uleti i cavani,mogao bi arteta ponovo vladati na toj pozicijibega_afc je napisao/la:However, Wenger ruled out a move for Germany international Sami Khedira. "We were never close to signing him because Jack Wilshere has come back fit and in midfield we have quite a few offensive box-to-box players," he explained.AA23 je napisao/la:eto ko je DMFI believe he can play in defensive midfield and that's where I see him.![]()
Ovo gore sto si citiro je vezano za Cembersa, to nisi naveo...A evo i dokaz da Arsen ne vidi Dm-a u Kediri...

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
prije će mali Chambers nego onaj hadalj.. i rekao je da Chambers može vrlo lako postati prvotimac..
bojim se samo da ne dodje pojačanje, tj zamjena za Vermaelena i da to ne bude to..
bojim se samo da ne dodje pojačanje, tj zamjena za Vermaelena i da to ne bude to..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Chambers? Mozda bi i moglo upaliti. On i jest bio vezni igrac prije ove pozicije desnog beka. Ima solidan pregled igre, nije spor(sto je ogromna mana Arteti), a i cita igru fino. Opet vidjeti cemo.
Celik!3,2,2.
Ne može wenger nista da uradi u vezi ovoga. Čitao sam negdje da je pravilo fife da igrači imaju mjesec dana odmora izmedju dvije sezone. Jedini od naših njemaca koji se umorio je ozil. Mertesacker je kasnije prešao na klupu, a podolski k'o da nije ni igrao.anell je napisao/la:Evo šta kaže Wenger:VaVaVoom je napisao/la:Hulk i garay već igraju za zenit, njemci iz bayerna već počeli pripreme.anell je napisao/la:Wenger: "Our World Cup winners are back on the 11th of August. They will miss the start of the Premier League"
"It's not ideal but the final of the World Cup was on July 13 and when they went back to Germany, they lost a few days for celebrations,"
"You have the choice - you get them back very quickly and you lose them in October, or you give them a needed rest to build them up again.
"They have an individual programme that they follow so they could be very quick."
Pa zar je podolski mogao imati bolji odmor od brazila. Pripreme obavio, stekao kondiciju, kasnije u brazilu lagani treninzi, samo održavao kondiciju, presjedi utakmicu, plaža, lijepo vrijeme, raja iz reprezentacije, nema boljeg odmora, i umjesto da se kao takav pun kondicije vratio i pokušao da iskoristi priliku pored indisponiranog cazorle i nedovoljno spremnog ox-a on se trenutno odmara od odmora.
Mali Ginter prekinuo odmor jer je vidio da ima šansu zbog povreda nekih igrača da upadne u prvi tim borussije.
Sreća je što neće biti argentinaca u cityu, pa možemo reći da imamo iste šanse za trofej.
Arsenal Football Club
AllGunsBlazing je napisao/la:Chambers? Mozda bi i moglo upaliti. On i jest bio vezni igrac prije ove pozicije desnog beka. Ima solidan pregled igre, nije spor(sto je ogromna mana Arteti), a i cita igru fino. Opet vidjeti cemo.
Visok je Chambers i fakat može postat zvijer na DMF-u, nešto ko Schneiderlin..
Wenger je lud,ako gurne u vatru Chambersa.Kad se vec cilja na visok plasman,nema tu puno mjesta nekim pokusima,pogotovo na tako ozbiljnoj poziciji!
Nadam se da se opametio,jer od odlaska Vieire,naseg zadnjeg dmfa,nismo osvojili skoro nista(kako je lijepo dodat ovo skoro sad
)
S druge strane,ovaj potencijalni transfer Cavanija mi nit' smrdi nit' mirise.Po meni uopce nije ispunio ocekivanja,te nije ni sjenka onog igraca iz Napulja.Iako je bas tip igraca koji nama godi.Mogao bi igrati i krilnog napadaca,sto je u zadnje vrijeme i igrao uglavnom.
Mada ovako bih to ja postavio,kada bi dosao.
Cavani
Sanchez Theo
Nadam se da se opametio,jer od odlaska Vieire,naseg zadnjeg dmfa,nismo osvojili skoro nista(kako je lijepo dodat ovo skoro sad

S druge strane,ovaj potencijalni transfer Cavanija mi nit' smrdi nit' mirise.Po meni uopce nije ispunio ocekivanja,te nije ni sjenka onog igraca iz Napulja.Iako je bas tip igraca koji nama godi.Mogao bi igrati i krilnog napadaca,sto je u zadnje vrijeme i igrao uglavnom.
Mada ovako bih to ja postavio,kada bi dosao.
Cavani
Sanchez Theo
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Cavani je zvijer ! Drugo je sto su ga u PSG-u gurali na krilo
ja nemam nista protiv da na igar chembers zadnjeg veznog ,ali bojim se da je to puno odgovornosti za njega momku je tek 19god i vjerujem da jos nema svo potrebno iskustvo,mozda da ove god bude zamjena za tu poziciju,da dobije na samopouzdanju ,pa ga pokusati sljedece forsirati na toj poziciji,imamo dosta kup utakmica gdje bi mogao on igrati dmf-a,a i u ligi kada imamo rez,ili kada igramo protiv kakve buranije,ako wenger ima istu zamisao,onda se mozemo halaliti od dovodjenja carvalha,hadalj ce igrati a mali ga mjenjatiAA23 je napisao/la:AllGunsBlazing je napisao/la:Chambers? Mozda bi i moglo upaliti. On i jest bio vezni igrac prije ove pozicije desnog beka. Ima solidan pregled igre, nije spor(sto je ogromna mana Arteti), a i cita igru fino. Opet vidjeti cemo.
Visok je Chambers i fakat može postat zvijer na DMF-u, nešto ko Schneiderlin..

P.S
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 89834.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89842.html" onclick="window.open(this.href);return false;

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
nije bilo nikakvih ponuda za carvalha..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.