FK Igman Konjic
Moderator/ica: GracanicaAA
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Re: FK Igman Konjic
Novi igrac Amar Krajina.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Support your local club !
Kakva je ovo bila masina od igracaKonjicBOY je napisao/la:Novi igrac Amar Krajina.

Igrao u Ceskoj,pravo dobar igrac.Ponikao u Zelji i kad je bio kadet presao u Novi Grad

Nemoj da se neko od vas naljuti ali ne mogu da vjerujem na sta je on spao da igra u 1. ligi FBIH

Igman ima izuzetno mladu ekipu. Danas su odigrali odlicno. Mislim da ce ove godine mnogo lakse obezbjediti opstanak.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Danas Igman pred svojom publikom upisao prvu pobjedu u novoj sezoni. Protivnik je bio ekipa Podgrmeča iz Sanskog Mosta. Već od prve minute domaćin je napadao i stvarao prilike ali istakao se golman gostiju. Imali su i gosti svojih šansi ali većinom je to završavalo van okvira gola. Do promjene rezultata je došlo u 38. minuti kada pogađa Edis Pribinja. Sa tim rezultatom se otišlo na poluvrijeme. U nastavku nešto oštrija igra gostiju ali bez većih šansi. Drugi gol Igman je postigao u 75. minuti kada je strijelac bio Bajrić. Do kraja Igman je imao još nekoliko dobrih šansi ali do promjene rezultata nije došlo.
Ekipa za ovu sezonu:
Golmani
Nikola Vasilj
Mehmed Pajaziti
Odbrana
Amel Murtić (kapiten)
Benjamin Lukomirak
Amir Habibija
Harun Benca
Nedžad Sijamija
Maid Graho
Mirza Ðapo
Mirza Pirija
Vezni red
Almir Čukle
Ajdin Maksumić
Nedim Džajić
Haris Ajnadžić
Ajdin Sultanić
Amar Krajina
Nermin Fejzić
Semir Mehić
Napad
Edis Pribinja
Mirza Geca
Amel Bajrić
Ildar Klarić
Edin Potur
Za sljedeću četvoricu nisam siguran na kojim pozicijama igraju.. Također, nisam siguran da li Meldin Alić i Almir Potur igraju više u Igmanu..
Velid Kozić
Alija Ramić
Almir Potur
Meldin Alić
Po mom mišljenju, solidna ekipa za ovu ligu.. Možemo ganjat' 8.-9. mjesto..
Golmani
Nikola Vasilj
Mehmed Pajaziti
Odbrana
Amel Murtić (kapiten)
Benjamin Lukomirak
Amir Habibija
Harun Benca
Nedžad Sijamija
Maid Graho
Mirza Ðapo
Mirza Pirija
Vezni red
Almir Čukle
Ajdin Maksumić
Nedim Džajić
Haris Ajnadžić
Ajdin Sultanić
Amar Krajina
Nermin Fejzić
Semir Mehić
Napad
Edis Pribinja
Mirza Geca
Amel Bajrić
Ildar Klarić
Edin Potur
Za sljedeću četvoricu nisam siguran na kojim pozicijama igraju.. Također, nisam siguran da li Meldin Alić i Almir Potur igraju više u Igmanu..
Velid Kozić
Alija Ramić
Almir Potur
Meldin Alić
-
- Kontakt:
Harun Benca je napustio Igman i otišao u Orašje
Šta mu bi?
-
- Kontakt:
Jesi ti dobar?incara je napisao/la:Ekipa za ovu sezonu:
Golmani
Nikola Vasilj
Mehmed Pajaziti
Odbrana
Amel Murtić (kapiten)
Benjamin Lukomirak
Amir Habibija
Harun Benca
Nedžad Sijamija
Maid Graho
Mirza Ðapo
Mirza Pirija
Vezni red
Almir Čukle
Ajdin Maksumić
Nedim Džajić
Haris Ajnadžić
Ajdin Sultanić
Amar Krajina
Nermin Fejzić
Semir Mehić
Napad
Edis Pribinja
Mirza Geca
Amel Bajrić
Ildar Klarić
Edin Potur
Velid Kozić
Alija Ramić
Almir Potur
Meldin Alić
I ja sam, iskreno, bio pesimističan na početku sezone.. Ali na utakmici protiv Podgrmeča sam shvatio da ovi mladi momci zaista znaju ganjat' lotpu (mislim na Pribinju, Gecu, Ajnadžića itd), a mislim da o Maksumiću ne trebam ni govoriti, on će nas voditi do sigurnog opstanka i sredine tabele..
Jedna nova vijest...
Beštije Konjic:
SUTRA 13.08.2014 SKUP SVIH NAVIJAČA IGMANA POPULARNIH BESTIJA I ONIH KOJI SE TAKO OSJEĆAJU NA IGRALIŠTU NA VARDI MOLIMO SVE NAVIJAČE DA DOĐU I DA SE NAPRAVI KOJA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA NARAVNO POZELJNO JE DOĆI U BOJAMA KLUBA I SA NAVIJAČKIM OBILJEZJIMA . SASTANAK SE ORGANIZUJE RADI DOGOVORA O DALJNJIM AKTIVNOSTIMA BESTIJA .ZNAČI SVI NA VARDU U 20h !
Znam da je kršenje pravila što je napisano velikim slovima, ali sam kopirao iz grupe Beštija na fb.. Mrsko mi da pišem sve ponovo...
Jedna nova vijest...
Beštije Konjic:
SUTRA 13.08.2014 SKUP SVIH NAVIJAČA IGMANA POPULARNIH BESTIJA I ONIH KOJI SE TAKO OSJEĆAJU NA IGRALIŠTU NA VARDI MOLIMO SVE NAVIJAČE DA DOĐU I DA SE NAPRAVI KOJA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA NARAVNO POZELJNO JE DOĆI U BOJAMA KLUBA I SA NAVIJAČKIM OBILJEZJIMA . SASTANAK SE ORGANIZUJE RADI DOGOVORA O DALJNJIM AKTIVNOSTIMA BESTIJA .ZNAČI SVI NA VARDU U 20h !
Znam da je kršenje pravila što je napisano velikim slovima, ali sam kopirao iz grupe Beštija na fb.. Mrsko mi da pišem sve ponovo...
-
- Kontakt:
GRADINA-IGMAN
Srebrenik Subota,16.08.2014. 17:00
Glavni Sudac ,Jelić Frano Široki Brijeg
Asistent 1 Grgić Mario Odžak ,Asistent 2 Mikulić Ivica Široki Brijeg, Ĉetvrti Sudac Gedžić Darko Brĉko
Delegat: Alibašić Suvad (Sarajevo) Posmatraĉ: Alispahić Adnan (Zenica)
Srebrenik Subota,16.08.2014. 17:00
Glavni Sudac ,Jelić Frano Široki Brijeg
Asistent 1 Grgić Mario Odžak ,Asistent 2 Mikulić Ivica Široki Brijeg, Ĉetvrti Sudac Gedžić Darko Brĉko
Delegat: Alibašić Suvad (Sarajevo) Posmatraĉ: Alispahić Adnan (Zenica)
Sljedeći sastanak navijačke grupe "Beštije Konjic" je u ponedjeljak u 20:00! Svi na vardačko igralište! Ne zaboravite ponijeti 10 KM za nove majice, jer ponedjeljak je zadnji rok za naručivanje...
hajmo polagano u PL
Igman imao par prilika, Gradina isto tako. Golman vas je izvukao u sudijskom vremenu kad je sa linije skinuo jednu loptu. Sve u svemu zasluzeno ste uzeli bod protiv nemotivisane ekipe Gradine.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Još je rano govoriti o ciljevima i plasmanu ali eto,solidno su otvorili sezonu pa se imamo čemu nadati
Video sa jučerašnje utakmice 
http://lukavac-x.ba/video/ofk-gradina-fk-igman-0-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://lukavac-x.ba/video/ofk-gradina-fk-igman-0-0.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Sad idemo napravit spektakl protiv Branitelja.. Beštije se dobro organizuju, biće i bakljade, svega... Samo još da pobjedimo 

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Sutra je sastanak pa će se sve dogovoriti. Trebao bi neko predložiti da se organizuje i odlazak na gostujuće utakmice. Nije previše komplikovano a veliki broj navijača će se odazvati...incara je napisao/la:Sad idemo napravit spektakl protiv Branitelja.. Beštije se dobro organizuju, biće i bakljade, svega... Samo još da pobjedimo
Kako su vam se do sad pokazali ovi igrači HT Scout-a? (Pribinja, Geca, Sijamija, Ajandžić...)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.