RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjak
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjak » 06 avg 2014, 23:16

Pustimo sada Kosevo i Sarajevo,nas ocekuju teska utakmica u subotu sa MVO(ako ovdje zijanimo pu,pu, niko na Kosevo nece otici).Zato svim snagama pobjediti ovu VO ,postaviti taj rekord,i onda rahat planirati put u rajvoSa.Interesuje me da li je sredjena papirologija i hoce li svi biti u konkurenciji za ovu utakmicu.

IDEMOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIII
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 avg 2014, 23:20

Apsolutno, protiv Mladosti ne vjerujem da će biti lako i stručni štab to zna. Utakmicu po utakmicu bez dizanja neke velike euforije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 06 avg 2014, 23:22

rodjak je napisao/la:Pustimo sada Kosevo i Sarajevo,nas ocekuju teska utakmica u subotu sa MVO(ako ovdje zijanimo pu,pu, niko na Kosevo nece otici).Zato svim snagama pobjediti ovu VO ,postaviti taj rekord,i onda rahat planirati put u rajvoSa.Interesuje me da li je sredjena papirologija i hoce li svi biti u konkurenciji za ovu utakmicu.

IDEMOOOOOOOOOOO RODJENIIIIIIIIIIIIII
:thumbup: jedino ispravno razmisljanje.Bodovi su jednako vrijedni bilo to protiv MVO ili Sarajva
Mi nakon ovog kola MORAMO imati 6 bodova na kontu.
Brat Pastrmka je pisao da su nasi isli u savez vec u Ponedeljak da srede to sa papirima,nadam se da je zavrseno.
Valjda nam neko potvrdi tu informaciju
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 avg 2014, 23:30

@rodjenisa brato ovaj mi je rekao da ce bit zavrseno isti dan. Nisam ga od tada vidio. Valjda je vec zavrseno. Nisu toliki levati da za dvi sedmice to ne odrade
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 06 avg 2014, 23:36

RezervniGolman je napisao/la:@rodjenisa brato ovaj mi je rekao da ce bit zavrseno isti dan. Nisam ga od tada vidio
Saznacemo vrlo brzo.Mislim da ce biti sve OK, izgleda da je problem bio generalno kod svih klubova.
A isto tako vjerujem da ce Rodjeni u najjacem sastavu pobjediti bez puno stresa pouceni proslogodisnjim iskustvom protiv istog protivnika.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 avg 2014, 23:42

rodjenisa je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:@rodjenisa brato ovaj mi je rekao da ce bit zavrseno isti dan. Nisam ga od tada vidio
Saznacemo vrlo brzo.Mislim da ce biti sve OK, izgleda da je problem bio generalno kod svih klubova.
A isto tako vjerujem da ce Rodjeni u najjacem sastavu pobjediti bez puno stresa pouceni proslogodisnjim iskustvom protiv istog protivnika.
Moze brato i ona ekipa protiv Drine sto je istrcala namlatit VO ali opet bi bolje bilo na vrijeme imati najjaci sastav na okupu
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 avg 2014, 23:48

@Rezerevni Golman

da li znaš jesmo li dobili lovu od saveza za uređenje travnjaka, pošto iz saveza tvrde da su svima uplatili novce? :roll:

mislim, ko je lud ovdje? :crazy:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 avg 2014, 23:49

Realno ne znamo u kakvom su sastavu u odnosu na prošlu sezonu. Bez obzira na naša pojačnja, ambicije i sve ostalo oni su za kratko vrijeme u ligi prošle godine pokazali da niko na njima neće moći nabijati razliku i postali su stabilan prvoligaš. Sada, što bi mi voljeli da se poigramo s njima to je druga stvar.

Vidjeli smo i sami da su u prvom kolu pobjedili Borca 2:0. Kakav god da je Borac, sa igrama u ovoj ligi prošlih sezona niko ne može biti siguran u 3 boda kući tako da su oni tu pokazali svoj kvalitet. Doveli su nekog igrača iz Srbije, lijevog beka koji je dao 2 gola. Lagan zadatak nije pred nama, to je definitivno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 avg 2014, 23:52

AlemC85 je napisao/la:@Rezerevni Golman

da li znaš jesmo li dobili lovu od saveza za uređenje travnjaka, pošto iz saveza tvrde da su svima uplatili novce? :roll:

mislim, ko je lud ovdje? :crazy:
Neznam ti Aleme druze ;)

Zizu kakva su god ekipa protiv njih cemo imati dosta sansi. E sad koliko cemo ih pospremiti u mrezu to je pitanje. Drago mi je sto su dobili Borca da se malo okuraže i otvore :P
KLUB SVIH NAS.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 06 avg 2014, 23:56

zizu1991 je napisao/la:Realno ne znamo u kakvom su sastavu u odnosu na prošlu sezonu. Bez obzira na naša pojačnja, ambicije i sve ostalo oni su za kratko vrijeme u ligi prošle godine pokazali da niko na njima neće moći nabijati razliku i postali su stabilan prvoligaš. Sada, što bi mi voljeli da se poigramo s njima to je druga stvar.

Vidjeli smo i sami da su u prvom kolu pobjedili Borca 2:0. Kakav god da je Borac, sa igrama u ovoj ligi prošlih sezona niko ne može biti siguran u 3 boda kući tako da su oni tu pokazali svoj kvalitet. Doveli su nekog igrača iz Srbije, lijevog beka koji je dao 2 gola. Lagan zadatak nije pred nama, to je definitivno.
Slažem se 100%,ekipe kao MVO nema šta izgubiti protiv nas a može dobiti puno.Mi se moramo(kad kažem mi mislim na naše igrače)navići da svaku utakmicu igramo pod pritiskom,i da na svakoj utakmici moramo igrati na pobjedu bez obzira sa kim igrali.Pobjediti u subotu pa onda ćemo ići u SA da napravimo feštu na koševu.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 avg 2014, 00:01

Sta je sa Vladom zna li iko,je li saniro povredu mada ja mislim da je i kod njega problem papirologija a ne povreda.Nadam se da ce ova pojacanja malo poboljsati nasu igru,pogotovo zavrsnicu gdje upropastimo dosta dobrih prilika

Aleme mislim da su legle te pare cim su poceli radovi na pomocnom terenu.(ja predpostavljam da jesu,da nisu vec bi se iz kluba neko zalio ;) )

FORZA RUMENI VRAGECI
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 07 avg 2014, 00:10

[youtube][/youtube]

Lijepo se sjetiti ovih igraca dok se iscekuje MVO i nova 3 boda akobogda. A i pjesma je fina. Prava mostarska
KLUB SVIH NAS.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 avg 2014, 00:22

rodjak je napisao/la:Sta je sa Vladom zna li iko,je li saniro povredu mada ja mislim da je i kod njega problem papirologija a ne povreda.Nadam se da ce ova pojacanja malo poboljsati nasu igru,pogotovo zavrsnicu gdje upropastimo dosta dobrih prilika

Aleme mislim da su legle te pare cim su poceli radovi na pomocnom terenu.(ja predpostavljam da jesu,da nisu vec bi se iz kluba neko zalio ;) )

FORZA RUMENI VRAGECI
ako su legle, i koriste se za izgradnju pomoćnog terena, onda OK, mada nema logike, jer su najave iz kluba bile da će se ti novci koristiti isključivo njihovoj prvobitnoj namjeni, tj sređivanju glavnog terena, koji se nakon kiša nađe u katastrofalnom stanju. :roll:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 avg 2014, 00:37

AlemC85 je napisao/la:
rodjak je napisao/la:Sta je sa Vladom zna li iko,je li saniro povredu mada ja mislim da je i kod njega problem papirologija a ne povreda.Nadam se da ce ova pojacanja malo poboljsati nasu igru,pogotovo zavrsnicu gdje upropastimo dosta dobrih prilika

FORZA RUMENI VRAGECI
ako su legle, i koriste se za izgradnju pomoćnog terena, onda OK, mada nema logike, jer su najave iz kluba bile da će se ti novci koristiti isključivo njihovoj prvobitnoj namjeni, tj sređivanju glavnog terena, koji se nakon kiša nađe u katastrofalnom stanju. :roll:
Koliko sam upucen oni iz NS BiH su ovim klubovima namjenili po 89 000 eura ali samo ako dostave odredjeni plan za radove bilo na glavnom,pomocnom,tribinama,svlacionicama i slicno.Nasi su izabrali da te pare utrose na taj pomocni teren sa trfom,plus sto su dobili jos para od Turaka,Grada,donacija raje,da probaju napraviti i taj kamp u Vrapcicima (ukljucujuci taj pomocni teren).Sto se tice glavnog terena najvisi problem kad je kisa je bio kod klupa za rezervne igrace,ali to su lani sanirali(sjecas li se lani onih rovova kraj klupa pa su se mnogi iz drugih klubova i ismijavali

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Radovan
Kontakt:

Post Postao/la Radovan » 07 avg 2014, 02:43

Ma bice sve u redu raja majke mi moje nemojte se sekirati obaramo sve rekorde ove godine majke mi moje.

Zna li iko hoce li gosti iz Obarske dolazit da fino docekamo ljude ? Eno sam ostavio poruku tamo kod njih ali nema odgovora.

Samo jedan klub, samo jedan grad-Velez Mostar

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 07 avg 2014, 05:23

Otkinuše nam ovi iz Obarske 2 boda lani. Evo sad Borca dobili. Znači nema opuštanja, nimalo bezazelni protivnik dolazi.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

HakoBHF
Kontakt:

Post Postao/la HakoBHF » 07 avg 2014, 10:07

Fudbalski klub Velež uspješno je riješio administrativne probleme vezane za radnu dozvolu za svoju trojicu igrača koji su propustili 1. kolo.

Mladen Popović, Dušan Đokić i Marko Nikolić na raspolaganju su treneru Jusufbegoviću već u subotu. Podsjetimo, zbog administrativnih problema više od 30 fudbalera nije moglo nastupiti u 1. kolu BHT Premier lige Bosne i Hercegovine.

Od ranije, certifikat iz Češke je dobio Anes Haurdić, dok je registrovan i Marsel Mace, te su i ova dvojica fudbalera u konkurenciji za meč sa Mladosti, prenosi fkvelez.ba
samo Velež Mostar - nur BV Borussia Dortmund

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 07 avg 2014, 10:19

Kao sto sam i govorio :clap: idemo kompletni protiv obarske. Forzaaaaaa
KLUB SVIH NAS.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 07 avg 2014, 10:46

RezervniGolman je napisao/la:Kao sto sam i govorio :clap: idemo kompletni protiv obarske. Forzaaaaaa
Nisam bas siguran da smo kompletni. Kakvo je stanje sa Merzicem, Jankovicem i Vladavicem?
Prkosni i Ponosni od 1922

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 07 avg 2014, 10:48

SipakUlicar1922 je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Kao sto sam i govorio :clap: idemo kompletni protiv obarske. Forzaaaaaa
Nisam bas siguran da smo kompletni. Kakvo je stanje sa Merzicem, Jankovicem i Vladavicem?
Dobro. Pisalo bi da su ozljeđeni
KLUB SVIH NAS.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.