Pita neki lik - partizanovac: 'Hocemo li sada u EL biti nosioci?!'
Neki drugi mu odgovara: Hocemo, nosimo se u pi*ku materinu

Balkane Balkane Blakane mooooj....

Pa samo Bog dragi zna na koji nacin je Dinamo uspio da ne zabije 3 ili 4 gola danas, al ni on ne zna na koji nacin su ovi uspjeli zabit 2.Omerbavarac je napisao/la:Obila se Brozovicu o glavu nonsalancija.
Danas slusam njegov intervju i u istom lik kaze da su u Danskoj trebali dati jos 3 ili 4 gola ali da ce u Zagrebu pokazati koliko je Dinamo kvalitetniji i da ce posao puno lakse odraditi.
Malo odmjerenija izjava je svakako mogla izaci iz njegovih usta a ne na sav glas potcjenjivati svog protivnika i bacati ga pod noge prije posljednjeg sucevog zvizduka.
"Puno novih igrača","neuigrani","igrači nisu slijedili precizne upute trenera","dajmo mu priliku" i sl.pizdarije.Neutral je napisao/la:Još Mamić nije dobio otkaz
hm...Neutral je napisao/la: Sramota je ispasti od ekipa sa sjevera tipa Švedska, Norveška, Finska, malo južnije Danska. Danski fudbal je općenito u padu, a i pored tog pada imaju dva predstavnika u 4 pretkolu Lige prvaka, respekt.
gerdmuller je napisao/la:Neutral je napisao/la:Evo pročitao sam sva tri dijela, nije mi se toliko svidjela jedna rečenica o Vahi ali općenito odlični tekstovi koji opisuju Mamića. Ovako iz prve djeluje kao glavna figura u Hrvatskoj, niko mu ništa ne može, tako da sigurno moraju postojati još neke osobe koje mu čuvaju leđa. Sjećam se te borbe za ime Dinamo. Upravo sam tu i počeo gajiti simpatije prema tom klubu.
Kako god, sretno vam u borbi protiv Mamića, da istrajete u borbi.
Što se tiče sportskog aspekta, Dinamo ima sasvim pristojan kadar i zaista će teško ispasti od Žalgirisa. Mogu možda kiksati u jednoj utakmica, ali u dvije čisto sumnjam.![]()
Ne simpatiziram Dinamo a kamoli da navijam za njih.Samo podrzavam Boyse i ZZD u borbi protiv Mamica.
Sto se tice same tekme,nista novo.Dinamo je katastrofa.Cim nalete na malo ozbiljnijeg protivnika opet cu dobro zaraditi na kladusi
Mirko Marić?Neutral je napisao/la:Brozović nema veze, odakle toliki hype oko njega![]()
Armin možeš biti jako sretan što mu je konkurencija u napadu igrač kao Duje Čop.
Sramota je ispasti od ekipa sa sjevera tipa Švedska, Norveška, Finska, malo južnije Danska. Danski fudbal je općenito u padu, a i pored tog pada imaju dva predstavnika u 4 pretkolu Lige prvaka, respekt.
Još Mamić nije dobio otkaz
Bolji je Ara igrac i kompletniji... Dok se oporavi vidjet ces ko ce zauzeti svoje mjesto u prvih 11.... Sutiraju Copa 100% na zimu....Kevin je napisao/la:Mirko Marić?Neutral je napisao/la:Brozović nema veze, odakle toliki hype oko njega![]()
Armin možeš biti jako sretan što mu je konkurencija u napadu igrač kao Duje Čop.
Sramota je ispasti od ekipa sa sjevera tipa Švedska, Norveška, Finska, malo južnije Danska. Danski fudbal je općenito u padu, a i pored tog pada imaju dva predstavnika u 4 pretkolu Lige prvaka, respekt.
Još Mamić nije dobio otkaz
u nedjelju navodno zadnja utakmica u dresu Širokog i ide u Dinamo
To jbt. Ovaj Cop bolje da je karijeru poceo kao krilni napadac nego cista spica, barem bi imao razlog zasto ne zabija kad najvise treba. I sto je najzalije, on je trenutno jedini napadac u cijelom klubu. Ima tu Hodzic, ali ozlijedjen i tko zna kakav ce uopce bit. Maric me odusevio u uzvratnoj protiv Gabale, ali isto tako razocarao protiv Plzena u prvoj kada je pao pred 16 i trazio prekrsaj, a mogao je jos ic i zabit. Nadam se da ce bit bolji od Copa.Kevin je napisao/la:
Mirko Marić?
u nedjelju navodno zadnja utakmica u dresu Širokog i ide u Dinamo
Kako sam sretan, kad vam kažem da su mi suze išle od sreće danas. "Netko to od gore vidi sve" kaže jedna pjesma. Neka ti Zdravko. Za svaku frustraciju u zadnjih 5 godina, za svako gađenje koje osjećam prema svetom klubu. Za svakog dečka koji je završio u zatvoru prema tvojoj naredbi. Za svakoga tko je dobio pendrek zbog tebe. Zbog svakog "vi ste ludi, kako možete navijati protiv Dinama". Zbog svakog dečka sa istoka kojeg su nazvali "komunistom" ili "crvenim kmerom". Zbog svakog sa "Mamić je kralj, bez njega bi Dinamo propao". Još je tu hrpa razloga da ne nabrajam sve.
Pati *******, bilo je i vrijeme.
Zato sam i napisao respekt.Razbojnik je napisao/la:hm...Neutral je napisao/la: Sramota je ispasti od ekipa sa sjevera tipa Švedska, Norveška, Finska, malo južnije Danska. Danski fudbal je općenito u padu, a i pored tog pada imaju dva predstavnika u 4 pretkolu Lige prvaka, respekt.
Pa upravo si sam sebe pobio![]()
Kako je ta liga u padu ako ima 2 predstavnika u ligi prvaka? Ne mozes bas trpati Finsku i Dansku u istu recenicu.
Zasto je onda sramota ispasti od prvaka drzave koja ocito ima daleko jacu ligu od hrvatske?
To je kao da ispadnes od Besiktasa pa kazes da je sramota ispasti od predstavnika Azerbajdzana, Kazakhstana, Turske..
Jednostavno, Dinamo nije nista jaci od Danaca, a to sto su ljudi nerealni je drugi par cipela.
Jesil gledao ti ove dvije utakmice? Od cetiri poluvremena Dinamo je dominirao u tri, a u onom cetvrtom, tj. u prvom tamo u Danskoj je bio u najmanju ruku ravnopravan. Dinamo je u potpunosti nadigrao Aalborga, pokazao da je jaci, ali je pokazao i da je i dan danas bolestan sto se tice Europe. Zabiti samo jedan gol onako losoj obrani, obrani koja je dopustila 32 suta u dvije utakmice je po meni bolesno. Nije smijesno, bolesno je. Dinamo ne treba ni golmana, ni veznog, ni bocnog, treba samo jednog spica koji ce zabit vise nego sto prime. Nadam se da ce Maric biti taj, iako bi vise volio Budimira, ali on je zavrsen prica. Kad se sjetim Kramarica dodje mi da skocim kroz prozor. Da oce Mamic odje*at vise, najvise zbog bolesnih transfera. Doveo je 10 igraca, 1 valja jbt.Neutral je napisao/la:To što to nisu pokazali na terenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.