Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

VGS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la VGS » 07 avg 2014, 02:49

Sa kvalitetnim DM-om i novim napadacem ili da se Sanchez pokaze kao WC spic mozemo napasti titulu

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 07 avg 2014, 03:37

pa i špekulira se da smo favoriti da ga kupimo 2015. Dakle naredne godine. Ja sam vec zadovoljan transferima, a ako sleti DM, onda cu biti prezadovoljan ;)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 avg 2014, 11:59

Desole je napisao/la:pa i špekulira se da smo favoriti da ga kupimo 2015. Dakle naredne godine. Ja sam vec zadovoljan transferima, a ako sleti DM, onda cu biti prezadovoljan ;)
svaka cast wengeru na dosadasnjim transferima za ovaj prelazni rok,ali ako ne dodje kvalitetan dm,opet sa onim artetom bila bi patnja cijelu godinu ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 avg 2014, 12:14

http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89779.html" onclick="window.open(this.href);return false; :kafa:

slika

:thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 avg 2014, 16:23

Wenger: "Our World Cup winners are back on the 11th of August. They will miss the start of the Premier League"
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 avg 2014, 16:28

I believe he can play in defensive midfield and that's where I see him.
eto ko je DMF :mrgreen:

ja mislim da oće Wenger da dovede napadača, spominje se čak i Cavani
Claudio Anelluci [Edinson Cavani's agent]: "I can confirm that Cavani has heard proposals from #LFC & #AFC":
Zadnja izmjena: AA23, dana/u 07 avg 2014, 16:31, ukupno mijenjano 2 puta.

VaVaVoom
Kontakt:

Post Postao/la VaVaVoom » 07 avg 2014, 16:29

anell je napisao/la:Wenger: "Our World Cup winners are back on the 11th of August. They will miss the start of the Premier League"
Hulk i garay već igraju za zenit, njemci iz bayerna već počeli pripreme.
Arsenal Football Club

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 07 avg 2014, 16:31

Wenger rules out Sami Khedira move: "We were never close to signing him because we have quite a few offensive box-to-box players.”

box to box,davno smo to zakljucili..

Arsene Wenger on Chambers:

"I believe he can play in defensive midfield and that's where I see him.” :mrgreen:

Cavanijev agent navodno izjavio da je imao razgovor sa celnicima Arsenala,ja iskreno njega ne bi volio u Arsenalu,ne mirisem ga nikako..

Ako nas kapiten napusti,prvi pik je Matija,neka tako i bude :mrgreen:

Ranije sam procitao negdje da je navodno Reus imao dogovoreno sa Arsenalom ali da je taj transfer propao nakon njegove povrede pred svjetsko,sada nas opet povezuju s njim,ko zna,ce da vidimo..

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 07 avg 2014, 16:32

VaVaVoom je napisao/la:
anell je napisao/la:Wenger: "Our World Cup winners are back on the 11th of August. They will miss the start of the Premier League"
Evo šta kaže Wenger:
"It's not ideal but the final of the World Cup was on July 13 and when they went back to Germany, they lost a few days for celebrations,"

"You have the choice - you get them back very quickly and you lose them in October, or you give them a needed rest to build them up again.

"They have an individual programme that they follow so they could be very quick."
Pld W D L
38 26 12 0

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 07 avg 2014, 16:32

AA23 je napisao/la:

Claudio Anelluci [Edinson Cavani's agent]: "I can confirm that Cavani has heard proposals from #LFC & #AFC":
However, Wenger ruled out a move for Germany international Sami Khedira. "We were never close to signing him because Jack Wilshere has come back fit and in midfield we have quite a few offensive box-to-box players," he explained.

Ovo gore sto si citiro je vezano za Cembersa, to nisi naveo...A evo i dokaz da Arsen ne vidi Dm-a u Kediri...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 avg 2014, 16:33

I don't know names yet! A CB and a DM look likely to happen 1st. #afc pushing hard for a Striker/winger but it's not a definite.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 avg 2014, 16:38

bega_afc je napisao/la:
AA23 je napisao/la:

However, Wenger ruled out a move for Germany international Sami Khedira. "We were never close to signing him because Jack Wilshere has come back fit and in midfield we have quite a few offensive box-to-box players," he explained.

Ovo gore sto si citiro je vezano za Cembersa, to nisi naveo...A evo i dokaz da Arsen ne vidi Dm-a u Kediri...
sve vec polako mirise da bi mogli ostati bez zadnjeg veznog,jer se i prica oko carvllha stisala,a ni sa jednim drugim se ne povezujemo,eto wenger je odbacio i mogucnost dovodjenja khedire,sada u cijelu pricu uleti i cavani,mogao bi arteta ponovo vladati na toj poziciji :puke:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 avg 2014, 16:40

prije će mali Chambers nego onaj hadalj.. i rekao je da Chambers može vrlo lako postati prvotimac..

bojim se samo da ne dodje pojačanje, tj zamjena za Vermaelena i da to ne bude to..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 07 avg 2014, 17:00

Chambers? Mozda bi i moglo upaliti. On i jest bio vezni igrac prije ove pozicije desnog beka. Ima solidan pregled igre, nije spor(sto je ogromna mana Arteti), a i cita igru fino. Opet vidjeti cemo.
Celik!3,2,2.

VaVaVoom
Kontakt:

Post Postao/la VaVaVoom » 07 avg 2014, 17:04

anell je napisao/la:
VaVaVoom je napisao/la:
Evo šta kaže Wenger:
"It's not ideal but the final of the World Cup was on July 13 and when they went back to Germany, they lost a few days for celebrations,"

"You have the choice - you get them back very quickly and you lose them in October, or you give them a needed rest to build them up again.

"They have an individual programme that they follow so they could be very quick."
Ne može wenger nista da uradi u vezi ovoga. Čitao sam negdje da je pravilo fife da igrači imaju mjesec dana odmora izmedju dvije sezone. Jedini od naših njemaca koji se umorio je ozil. Mertesacker je kasnije prešao na klupu, a podolski k'o da nije ni igrao.
Pa zar je podolski mogao imati bolji odmor od brazila. Pripreme obavio, stekao kondiciju, kasnije u brazilu lagani treninzi, samo održavao kondiciju, presjedi utakmicu, plaža, lijepo vrijeme, raja iz reprezentacije, nema boljeg odmora, i umjesto da se kao takav pun kondicije vratio i pokušao da iskoristi priliku pored indisponiranog cazorle i nedovoljno spremnog ox-a on se trenutno odmara od odmora.
Mali Ginter prekinuo odmor jer je vidio da ima šansu zbog povreda nekih igrača da upadne u prvi tim borussije.

Sreća je što neće biti argentinaca u cityu, pa možemo reći da imamo iste šanse za trofej.
Arsenal Football Club

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 avg 2014, 17:12

AllGunsBlazing je napisao/la:Chambers? Mozda bi i moglo upaliti. On i jest bio vezni igrac prije ove pozicije desnog beka. Ima solidan pregled igre, nije spor(sto je ogromna mana Arteti), a i cita igru fino. Opet vidjeti cemo.

Visok je Chambers i fakat može postat zvijer na DMF-u, nešto ko Schneiderlin..

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 07 avg 2014, 17:21

Wenger je lud,ako gurne u vatru Chambersa.Kad se vec cilja na visok plasman,nema tu puno mjesta nekim pokusima,pogotovo na tako ozbiljnoj poziciji!
Nadam se da se opametio,jer od odlaska Vieire,naseg zadnjeg dmfa,nismo osvojili skoro nista(kako je lijepo dodat ovo skoro sad :D)

S druge strane,ovaj potencijalni transfer Cavanija mi nit' smrdi nit' mirise.Po meni uopce nije ispunio ocekivanja,te nije ni sjenka onog igraca iz Napulja.Iako je bas tip igraca koji nama godi.Mogao bi igrati i krilnog napadaca,sto je u zadnje vrijeme i igrao uglavnom.

Mada ovako bih to ja postavio,kada bi dosao.

Cavani
Sanchez Theo
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 07 avg 2014, 17:23

Cavani je zvijer ! Drugo je sto su ga u PSG-u gurali na krilo

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 07 avg 2014, 17:24

AA23 je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Chambers? Mozda bi i moglo upaliti. On i jest bio vezni igrac prije ove pozicije desnog beka. Ima solidan pregled igre, nije spor(sto je ogromna mana Arteti), a i cita igru fino. Opet vidjeti cemo.

Visok je Chambers i fakat može postat zvijer na DMF-u, nešto ko Schneiderlin..
ja nemam nista protiv da na igar chembers zadnjeg veznog ,ali bojim se da je to puno odgovornosti za njega momku je tek 19god i vjerujem da jos nema svo potrebno iskustvo,mozda da ove god bude zamjena za tu poziciju,da dobije na samopouzdanju ,pa ga pokusati sljedece forsirati na toj poziciji,imamo dosta kup utakmica gdje bi mogao on igrati dmf-a,a i u ligi kada imamo rez,ili kada igramo protiv kakve buranije,ako wenger ima istu zamisao,onda se mozemo halaliti od dovodjenja carvalha,hadalj ce igrati a mali ga mjenjati :facepalm:

P.S
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 89834.html" onclick="window.open(this.href);return false; :kafa:
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89842.html" onclick="window.open(this.href);return false; :rol:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 07 avg 2014, 17:54

nije bilo nikakvih ponuda za carvalha..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.