Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
REUFfrankqqqqq je napisao/la:ReusIdol mu je Rosicky, malo ga mangat preko njega i to je to
nemoj da hadalja artetu gledamo jos jednu sezonu.frankqqqqq je napisao/la:Halalio bi mu i ne dovođenje DMFa kad bi Reusa doveo![]()
nepita se dortmund ima klauzuluGreivis je napisao/la:Reus ako bude igdje isao, doci ce ovdje. Ali sumnjam da ce ga Dortmund pustiti.
neka ga arsenal kaparise za iducu god,kao kobasicari lewuGreivis je napisao/la:Mislim da to vazi tek za iducu godinu.
vise sam za opciju da forsiramo ox-a, a sada imamo i campbella,ako vec nemoze reus,nemora niko,,a i alexis ako ode u spic imamo,ox-a,wolcotta,campbella,i za sezonu nadam se dobrog gnabryaBigBigBang je napisao/la:Draxler je bio ozlijedjen a ako pogledas ni Oxova sezona nije briljantna, misljenja sam da ce biti dosta bolji igrac od Oxa. A upravo to sto je stagnirao bi trebali da iskoristimo kako bi mu se oborila cijena.
nadajmo se da je tako,bilo bi odlicnoAA23 je napisao/la:Ja mislim da bi mu mogli Reusa tek sljedeće godine dovest, Wenger je prije rekao da su mu Gotze i Reus omiljeni igrači a ovaj prvi je otišao već da se dolmi kobasicama, nadam se da Wengeru ovaj drugi nece pobjeći i da će ga možda već sad kaparisat za narednu sezonu a i BvB bi htjela da ne ide u Kobasicare..![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.