Lillard je napisao/la: Svi smo mi Aalborg
GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Tooooo bozeeeeeeee

- NeverGiveUp
- Kontakt:
Dinamo već godinama pati od neizlječive bolesti.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Frajer brani kao onaj 18 - godišnjak protiv Sarajeva. Dinamo je sam sebe izbacio sa promašajima.
Očekujem transfer Soudani-a da se kao spasi sezona (novac), te seljačku press - konferenciju Mamića kako drugi Mamić dobija otkaz.
Neka šou počne
Očekujem transfer Soudani-a da se kao spasi sezona (novac), te seljačku press - konferenciju Mamića kako drugi Mamić dobija otkaz.
Neka šou počne

Komedije od kluba.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Cuj to, pa ovo je najjaci Dinamo u povijestiPirke je napisao/la:Komedije od kluba.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Guštamo ko prasci.GUŠTAMO KO PRASCI.Samo to 

Sta ti znaci kad nemas golgetera u ekipi. U dvije utakmice upute 32 suta na gol i zabiju jedan jedini gol. Jos uvijek ne vjerujem, bas dinamovski
Nadam se da ce u EL bit bolje

Grande GNK!
Hvala ti Zdravko, bez tebe ovo ne bi bilo moguce
Hvala ti Zdravko, bez tebe ovo ne bi bilo moguce

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Jesu sad nositelji u playoffu za EL ili ne?
Hvala tebi dragi Zdravko sad opet DInamo proljece igrat moze 

Da. I ako se udje 99% pot2SiamoNoi je napisao/la:Jesu sad nositelji u playoffu za EL ili ne?
kako za sada stvari stoje 99% su pot3Signore je napisao/la:Da. I ako se udje 99% pot2SiamoNoi je napisao/la:Jesu sad nositelji u playoffu za EL ili ne?

ispred Dinama su, Young Boysi, Real Sociedad, Everton, Borussia Mgh i Cluj u pot-u 3

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Tata, nemoj umrijeti.

Volim te Tata, al' ne vise od Agregata..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma naispadat ce ih se. Tako je Dinamu prosle sezone trunka falila za pot1, a u ovo doba isto tako pot3 bio. Garantujem da ce vec sutra barem 2 otpast.delko je napisao/la:kako za sada stvari stoje 99% su pot3Signore je napisao/la:Da. I ako se udje 99% pot2SiamoNoi je napisao/la:Jesu sad nositelji u playoffu za EL ili ne?
ispred Dinama su, Young Boysi, Real Sociedad, Everton, Borussia Mgh i Cluj u pot-u 3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Obila se Brozovicu o glavu nonsalancija.
Danas slusam njegov intervju i u istom lik kaze da su u Danskoj trebali dati jos 3 ili 4 gola ali da ce u Zagrebu pokazati koliko je Dinamo kvalitetniji i da ce posao puno lakse odraditi.
Malo odmjerenija izjava je svakako mogla izaci iz njegovih usta a ne na sav glas potcjenjivati svog protivnika i bacati ga pod noge prije posljednjeg sucevog zvizduka.
Danas slusam njegov intervju i u istom lik kaze da su u Danskoj trebali dati jos 3 ili 4 gola ali da ce u Zagrebu pokazati koliko je Dinamo kvalitetniji i da ce posao puno lakse odraditi.
Malo odmjerenija izjava je svakako mogla izaci iz njegovih usta a ne na sav glas potcjenjivati svog protivnika i bacati ga pod noge prije posljednjeg sucevog zvizduka.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
To to to nisu Danci to su čudovišta čovječe božji,razumješ me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.