Misle da ce svaki visoki pick biti superstar. Ocekivalo se i od Beasleya i Mayoa jednako mnogo kao i od Wigginsa pa gdje su sada.Clutch je napisao/la: Ne shvatam ljude koji kažu da je ovo loš trade za Cleveland, stvarno ne shvatam.
Cleveland Cavaliers
Re: Cleveland Cavaliers
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
@adriano bez waitersa i uzimanja hicksona cisto sumnjam da ce mozgov u cleveland....
Evo trejda koji bi po meni bio najidealnije rjesenje za obe ekipe:
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=polgycf" onclick="window.open(this.href);return false;
Cavsima ne treba vise ballhandlera, treba im suter i to materijal za startnu petorku. S druge strane GS treba upravo ovakav profil SG-a da igra sa Curry-em.
http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=polgycf" onclick="window.open(this.href);return false;
Cavsima ne treba vise ballhandlera, treba im suter i to materijal za startnu petorku. S druge strane GS treba upravo ovakav profil SG-a da igra sa Curry-em.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Cuj Dion za Thompsona
1 na 1 
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahahhahahaha pa nije Mozgov Dwight jarane hahahahah. Za Waitersa mozemo uzeti puno bolje igrace od Mozgova, jbt zivot odakle ti ta ideja da Mozgov ne moz otici bez WaitersaJHam je napisao/la:@adriano bez waitersa i uzimanja hicksona cisto sumnjam da ce mozgov u cleveland....
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ti se javi kad ti prodje mala matura...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
cavsi nisu ni svjesni kakav su glup potez uradili ako dovedu lovea i odreknu se wigginsa... al opet, s druge strane ne zele da im se wiggins pretvori u lebrona i kad postane najbolji igrac lige da napravi svoj "decision"...
nego @adriano, koliko ce vam lopti trebati na parketu?
irving, waiters, lebron, love. osim irvinga ne vidim igraca koji se moze "pokoriti" nekome i igrati off-the-ball vecinu vremena...
vama bi umjesto lovea idealniji bio neko poput parsonsa, klaya...
nego @adriano, koliko ce vam lopti trebati na parketu?
irving, waiters, lebron, love. osim irvinga ne vidim igraca koji se moze "pokoriti" nekome i igrati off-the-ball vecinu vremena...
vama bi umjesto lovea idealniji bio neko poput parsonsa, klaya...
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
@adriano ne mozete ni vi svaki trade dobiti...vama treba C nama ne treba tako da mi mozemo traziti vise nego sto vi nudite. A i nije waiters neki igrac da je na cijeni vecoj od Mozgova...
To sto bi ti da dovijes sve jeftino a dobro ni za sta to je druga stvar...jerovatno bi i za Duranta ponudio samo to lizalo sto ste potpisli...
To sto bi ti da dovijes sve jeftino a dobro ni za sta to je druga stvar...jerovatno bi i za Duranta ponudio samo to lizalo sto ste potpisli...
- adriano_leite
- Kontakt:
Bravo ti, cuj ne zele da se pretvori u Lebrona i napravi svoj "decision", a ljudi doveli opet LebronaKK_Bosna je napisao/la:cavsi nisu ni svjesni kakav su glup potez uradili ako dovedu lovea i odreknu se wigginsa... al opet, s druge strane ne zele da im se wiggins pretvori u lebrona i kad postane najbolji igrac lige da napravi svoj "decision"...
@JHam, Waiters je bolji igrac od Mozgova, za vjerovatno 80% ljubitelja kosarke, a i GM-ova
Edit: @KK, dovoljna je jedna lopta, jer i Waiters moze to igrati, moze i Irving, moze i LeBron, moze i Love, a to je dokazao u nastupima za USA
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
I ja gledam i ne vjerujem.alemsa je napisao/la:Cuj Dion za Thompsona1 na 1
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
evo jos jedan clan vrtica "sportsport.ba/forum" se javlja u program...idemo uciti za popravne djeco, vec je august!!!
Normalno da ce vam Irving ostati kad ste mu samo vi ponudili tako visok ugovor...puno vise od realnog..A u tradeu se ne gleda uvijek ko je bolji, nama SG ne treba a vama C itekako treba a vi nemate sta drugo ponuditi za Mozgova jer pik nece biti u top 14 tako da je beskoristan...
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma dobro, nauci me o trejdovima, jer nije da ti ne mislis da slanje Farieda i Hicksona i ostalih polovnjaka moze donijeti Lovea DenveruJHam je napisao/la:Normalno da ce vam Irving ostati kad ste mu samo vi ponudili tako visok ugovor...puno vise od realnog..A u tradeu se ne gleda uvijek ko je bolji, nama SG ne treba a vama C itekako treba a vi nemate sta drugo ponuditi za Mozgova jer pik nece biti u top 14 tako da je beskoristan...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
A sta vi imate osim Jamesa i igraca koji ce mozda nekad biti allstar??? To isto da im Denver ponudi Harrisa i kaze e on ce vam biti ekstra samo vi nama posaljite lovea..smijesan si postao al stvarno...
ljudi doveli opet lebrona? znaci ustvari je "decision" bio planiran da bi se lebron vratio 2014.? znas dobro na sta sam mislio jer:adriano_leite je napisao/la:Bravo ti, cuj ne zele da se pretvori u Lebrona i napravi svoj "decision", a ljudi doveli opet Lebrona. Svaka ti cast brate
.
lebron je ostao i duze od tih 4-5 godina i razgulio... na to sam mislioUostalom, Wiggins bi ostao minimalno 4-5 godina, koliko ce i Love ostati, tako da ti ta ne pije vode.
razumljivo, za instant rezultat ti treba all-star igrac koji ce biti perfect fit sa lebronom, ali love je daleko od toga... lebronu treba rim protector i/ili off-ball zvijer, a love nije nijedno od tog... zato i kazem da bi neko poput parsonsa ili klaya bio idealan... ali opet ima jedna pozitivna stvar kod lovea - ima covjek ovu godinu da dokaze moze li ili ne moze igrati sa lebronom. ako moze - produzite ugovor, ako ne moze - cao, zdravoLove ce se dovesti, ako dodje do trejda, iskljucivo jer treba instant rezultat i jer Lebron ne moze cekati da Wiggins sazrije.
sto se tice wigginsa, bilo bi dobro da on ostane jer bi imao pravog role-modela jer je on mali lebron i moze napraviti priblizno uspjesnu karijeru kao on...
ne znam zasto mene ubrajas medju te sto su ocekivali decision od irvinga?Ocekivali ste i od Irvinga decision, pa ga ne bi, ali jos uvijek ne odustajete od te price da ce igraci napustati Cleveland jer je to James jednom uradio. Micko rece da je Irving bivsi, pa lik potpisa i ostaje jos 6 godina u Cavsima
. Jako los posao radi FO Cavsa, nema sta.
da mrzim cavse rekao bih ti: dabogda se lebron, love, irving i waiters slagali kao kobe i shaqdovoljna je jedna lopta, jer i Waiters moze to igrati, moze i Irving, moze i LeBron, moze i Love, a to je dokazao u nastupima za USA. Ako su Shaq i Kobe mogli s jednom loptom deverati, mogu i ovi.
ta njihova "ljubav" je funkcionisala veoma kratko i to samo i iskljucivo zahvaljujuci philu... a cak ni on vise nije mogao da ih obuzda i desilo se to sto se desilo... a blatt je daleko od phila (i opet cu reci - mislim da vam je blatt ubjedljivo najslabija karika jer je evropska i nba kosarka skoro pa totalno drugi sport)
lebron ne moze igrati bez lopte, to je valjda jasno svima... waiters je isto tako sumnjiv po tom pitanju, jedino kyrie zna igrati tako, a lovea nismo jos vidjeli u tom izdanju jer USA izdanje je revijalno poput all-stara
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@KK Bosna A sto mislis da je Love igrac koji igra s loptom?Ja to kod njega nisam vidio,osim kad je morao.Covjek je jedan od najboljih P'n'Pop igraca u ligi i to se se forsirati u njegovoj igri,a ne igra na niskom postu.Nece njemu to biti nikakav problem. 
- adriano_leite
- Kontakt:
Pick and pop ce izgledati nestvarno sa Loveom i Irvingom/Jamesom. Pick and roll ce takodjer biti tesko obranjiv sa ta tri igraca, pa i Waiters je dobar u pick and rollu. Love ce imati svoje suteve i cak bih rekao mnogo lakse suteve nego sto je uzimao u Minnyu. Vjerovatno ljudi zbog njegovog broja poena misle da ce propasti ako ne bude prva violina tima, a ja mislim da bi bas mogao igrati dobro sa Jamesom i Irvingom, koji mu sigurno mogu izraditi bolje akcije od Rubia i ostalih s kojima je igrao. Jedino cega me strah kod Lovea i zbog cega ne bih dao Wigginsa za njega su povrede kojih je vec imao i previse. Odbrana mu i nije toliko losa koliko se ovdje predstavlja. Nije aman zaman defanzivac, ali nije ni rupa, pogotovo ako Blatt i treneri instaliraju dobar defanzivni sistem, u sto ne sumnjam.NEZALAGANJE je napisao/la:@KK Bosna A sto mislis da je Love igrac koji igra s loptom?Ja to kod njega nisam vidio,osim kad je morao.Covjek je jedan od najboljih P'n'Pop igraca u ligi i to se se forsirati u njegovoj igri,a ne igra na niskom postu.Nece njemu to biti nikakav problem.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
LeBron je navodno izgubio kilograma da se prilagodi fulltime igranju vani.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:LeBron je navodno izgubio kilograma da se prilagodi fulltime igranju vani.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za P'n'Roll nisam bas siguran da ce biti nesto posebno.Nije mi Love nesto u tome.On ce imati ulogu Bosh 2,jer sve izvan toga onemogucava Jamesu da bude efektivan,jer ces morati u reketu vec imati C koji ce uzimati prostor.Razlog?Love ne moze sam braniti obruc poput Bosha i zato ne moze igrati C.Bice tu problema sa spaceingom u pocetku.Najvise zbog Jamesa,jer on ne voli da puno igra na kartu suta,a vise ne probija dobre defanzivce tako lako kao nekad.Sve vise i vise radi off rukom sklanjajuci protivnika.Zato mu je prostor kljucan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.