RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Raja kanite se dresova, brojeva i dijecjih prica. Posto im je to udarna vijest dokazali su (ne) kvalitet informacija i portala. Nego sta ima sa Merzom (koja je povreda u pitanju) i Jankom (razbio glavu)? Hoce li igrati u subotu? Jeli se Vlada oporavio?
Prkosni i Ponosni od 1922
Pozdrav vama dvome, radio sam dosta marketinskih planova u tom obliku. Zapravo sam zavrsio Masters u Marketingu. Sve to sto je @rodjak napisao mogu pretvoriti u "poslovne" rijeci (samo trebam prevesti sa engleskog) i mozemo predati klubu. Onda je do njih. Nije mi problem naci vremena za Velez.shaman7 je napisao/la:Nemoj mislit da sam ironican, ali pisi na klupski mail, od nekog ovo mora poceti, a ideja mi je skoro pa fenomenalna, da ne bi posebno svaku sada komentarisao. Ako nemas vremena javi mi se u inbox, imam jarodjak je napisao/la:morala bih se uprava malo vise bazirati na to kako privuci gledaoce na tribine.(na zapadu ima citava ekipa ljudi koja brine o tome u svakom klubu)Prva i osnovna stvar je da klub igra dobro i da nema malverzacija.Drugo da se stvore kakvi takvi uslovi.Trece da od utakmice naprave show,to jest da bude i drugih interesantnih stvari na utakmici.Recimo ja bih prvo uveo da je za zene i djevojke dzaba ulaz i promovisao bih da sto vise djevojaka i zena dolazi na stadion.A gdje ima zena tu je jos vise muskaraca.Druga stvar u poluvremenu bih napravio nesto interesantno (a ne da se ljudi dosadjuju)Recimo neka nagradna igra da se izvuceni brojevi vlasnika dvaju ulaznica bore za Velezov dres pucajuci penale.Trece trazio bih da autoprevoz sponzorski da (barem jedan za pocetak) autobus sa kojima ce se prevoziti besplatno navijaci na stadion (i kasnije nazad).Pozivo bih skole da prisustvuju Velezovim utakmicama(svaku utakmicu druga skola,da se djeca malo naviknu na odlaske na stadion).Sa zastavom ulazak dzaba na RA tribinu ali samo recimo 15-tak minuta kad se kapije otvore,poslije bi se moralo platiti ulaz(da se tim potezom da prilika onome ko je slabije financijske mogucnosti da moze prisustvovati utakmici ali jedini je uslov da mora doci na vrijeme i ponijeti zastavu)Ima tu jos dosta stvari sta bi se moglo napraviti(da ne zamaram)a sto bi doprinjelo boljoj posjeti na tribinama.Ja ne vidim nikakve akcije iz kluba po ovom pitanju.Ovo je sada kapitalizam i ti se moras boriti za svakog navijaca na razne nacine,ali kod nas ja ne vidim te borbe,nego voda tece kako tece
.Mislim da bi se nekim osmisljenim akcijama moglo malo bolje zainteresovati (pogotovo mladje ) da provedu 2 sata na utakmici.Ima kod nas dosta pametnih ljudi koji su zavrsili fakultete a koji se razume u marketing i promociju,nek zaposle nekoga nek se samo o tome brine,jer ce to donijeti sigurno puno rezultat.Ne mozes samo cekati i nista ne raditi po tom pitanju,jbga
Naprimjer:
= Core product i Actual ProductPrva i osnovna stvar je da klub igra dobro i da nema malverzacija
= Augmented productTrece da od utakmice naprave show,to jest da bude i drugih interesantnih stvari na utakmici

Posaljite mi pp ako vas zanima.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pirke care takve trazimo
.Ti eto imas masters u marketingu i ti mozes napraviti neke prijedloge pravo profesionalno(ovo sto sam ja nabaco na papir par prijedloga je samo kao neke stvari koje bi bile interesantne ono laicki).Daj da napravimo nesto mi navijaci pa da im predlozimo,ali da to bude profesionalno.Ako ima jos ko iz ove sfere neka se javi pa da se osmisli nesto sto bi pridonjelo povecanu broja gledalaca.Ja nisam iz te sfere ali znam neke stvari kako ide.Eto sad cu ti ja poslati PP
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
RA stranica opet u funkciji, uskoro i forum vjerovatno koliko mogu povezati
http://redarmy-mostar.ba/RA1981/" onclick="window.open(this.href);return false;
@ ovo mene brine kada kažem da sa RA nešto nije uredu.

Inače ovo je utakmica protiv Bosne 2005/06 sezona tj. Prva liga i ovo je veći broj raje iza gola nego što je u pola utakmica u prošloj sezoni kući bilo.

Protiv Sašk napredka iste sezone
Da se ne znam šta desilo, mislim da ovaj broj mora biti nadmašen, i mobilizujmo se svi. Ne idete iza gola ? Stanite, nek vide i ostali da i oni trebaju. Treba razgovarati sa čelnicima kluba ili nešto, mislim da su iz kluba sve uradili, samo publike fali.
P.S. Sve prijedloge koje imate kako vratiti publiku na stadion kako ih privući šaljite meni u inbox. U kontaktu sam sa momkom koji će vjerovatno marketinški sastaviti jedan mail / pismo i dostaviti upravi kluba. Naravno, nemojte mi one prijedloge tipa da se stavi slobodan ulaz. Gdje je profit kluba? Treba da svi budu zadovoljni nakon toga .
I pirketu se javljajte
http://redarmy-mostar.ba/RA1981/" onclick="window.open(this.href);return false;
@ ovo mene brine kada kažem da sa RA nešto nije uredu.

Inače ovo je utakmica protiv Bosne 2005/06 sezona tj. Prva liga i ovo je veći broj raje iza gola nego što je u pola utakmica u prošloj sezoni kući bilo.

Protiv Sašk napredka iste sezone

Da se ne znam šta desilo, mislim da ovaj broj mora biti nadmašen, i mobilizujmo se svi. Ne idete iza gola ? Stanite, nek vide i ostali da i oni trebaju. Treba razgovarati sa čelnicima kluba ili nešto, mislim da su iz kluba sve uradili, samo publike fali.
P.S. Sve prijedloge koje imate kako vratiti publiku na stadion kako ih privući šaljite meni u inbox. U kontaktu sam sa momkom koji će vjerovatno marketinški sastaviti jedan mail / pismo i dostaviti upravi kluba. Naravno, nemojte mi one prijedloge tipa da se stavi slobodan ulaz. Gdje je profit kluba? Treba da svi budu zadovoljni nakon toga .
I pirketu se javljajte
Zadnja izmjena: shaman7, dana/u 05 avg 2014, 19:22, ukupno mijenjano 5 puta.
-
- Kontakt:
stojim na raspolaganju ako trreba nesto pomoc tu sam
hvala svakom ko moze i zeli pomociVELEZDOGROBA je napisao/la:stojim na raspolaganju ako trreba nesto pomoc tu sam

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Tako je momci, nema vas zemlja!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Crveni_1922
Samo par plesacica sa Koride u Cevljanovicima dovest na tribine pa da vidis kad raja navali
Kud ces bolji marketing

Kud ces bolji marketing

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Znam ja care pet-sest cura, onako lijepo gradjenih, ima ih gdje treba majke mi moje plesale bi one moglo bi se sredit to.Crveni_1922 je napisao/la:Samo par plesacica sa Koride u Cevljanovicima dovest na tribine pa da vidis kad raja navali![]()
![]()
![]()
Kud ces bolji marketing![]()
![]()
![]()
FK VELEŽ NA NOVOJ ADRESI
Fudbalski klub Velež obavještava javnost o promjeni adrese službenih prostorija kluba. Od jučer službene prostorije kluba nalaze se na adresi Lacina 4 u sklopu objekta Vila „Neretva“ na Musali. Nove prostorije su većeg kapaciteta u odnosu na sadašnje i omogućit će kvalitetnije uslove za rad. U prostorijama kluba možete i dalje kupiti suvenire "Rođenih", izvaditi vašu člansku kartu kao i kupiti ulaznice za svaku utakmicu Veleža.
fkvelez.ba
Fudbalski klub Velež obavještava javnost o promjeni adrese službenih prostorija kluba. Od jučer službene prostorije kluba nalaze se na adresi Lacina 4 u sklopu objekta Vila „Neretva“ na Musali. Nove prostorije su većeg kapaciteta u odnosu na sadašnje i omogućit će kvalitetnije uslove za rad. U prostorijama kluba možete i dalje kupiti suvenire "Rođenih", izvaditi vašu člansku kartu kao i kupiti ulaznice za svaku utakmicu Veleža.
fkvelez.ba
**** ga, živimo u zemlji gdje jedna korida privuče više ljudi nego bilo koji drugi sportski ili kulturni događaj.Radovan je napisao/la:Znam ja care pet-sest cura, onako lijepo gradjenih, ima ih gdje treba majke mi moje plesale bi one moglo bi se sredit to.Crveni_1922 je napisao/la:Samo par plesacica sa Koride u Cevljanovicima dovest na tribine pa da vidis kad raja navali![]()
![]()
![]()
Kud ces bolji marketing![]()
![]()
![]()

Znam Aleme, ali majke mi moje sta ces moras se prilagodjavati da bi se zivjelo. Zamisli tek kako je meni care nekad se moram i seljak pravit samo da bi ga umocio.
Mostar u srcu, Velez do groba!
Mostar u srcu, Velez do groba!
Pokusat cu spremiti taj plan u sljedece dvije sedmice. Trebam prevesti neke pojmove na bosanski, jbg radim na francuskom i engleskom, naucio sam se.rodjak je napisao/la:hvala svakom ko moze i zeli pomociVELEZDOGROBA je napisao/la:stojim na raspolaganju ako trreba nesto pomoc tu sam.Ako mozes pomoci i imas iskustva sa marketingom ili si zvrsio skolu u tom fahu onda bih ti preporucio da se cujes sa Pirketom na pp u vezi izgradnje tog mini plana koji ce biti prosljedjen u upravu na razmatranje.I jos ako ima raje koja je obrazovana i ima iskustva da se jave kako bi se zajednicki napravio taj neki plan kao prijedlog navijaca na smjernicama u pravcu sto bolje posjecenosti Velezovih utakmica.
FORZA VELEZ

Ovo sa plesacicama nema sanse, nismo Velez Nevesinje, vec Velez Mostar.

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Pirke je napisao/la:Pokusat cu spremiti taj plan u sljedece dvije sedmice. Trebam prevesti neke pojmove na bosanski, jbg radim na francuskom i engleskom, naucio sam se.rodjak je napisao/la:hvala svakom ko moze i zeli pomociVELEZDOGROBA je napisao/la:stojim na raspolaganju ako trreba nesto pomoc tu sam.Ako mozes pomoci i imas iskustva sa marketingom ili si zvrsio skolu u tom fahu onda bih ti preporucio da se cujes sa Pirketom na pp u vezi izgradnje tog mini plana koji ce biti prosljedjen u upravu na razmatranje.I jos ako ima raje koja je obrazovana i ima iskustva da se jave kako bi se zajednicki napravio taj neki plan kao prijedlog navijaca na smjernicama u pravcu sto bolje posjecenosti Velezovih utakmica.
FORZA VELEZUglavnom, drzim vas u toku, do tada mi saljite vase ideje.
Ovo sa plesacicama nema sanse, nismo Velez Nevesinje, vec Velez Mostar.![]()
![]()
Svaka cast,samo polako .Raja hajde dajte prijedloge sta ste se stisli,sta bi vi volili na stadionu.Ja bi recimo volio (pored ove nagradne igr u poluvremenu)kakvu dobru koku da mi prodaje sokove , sladolede i lizala vazda bi mi nesto falilo (yebo utakmicu,ne bi bila toliko interesantna)

FORZA VELEZ
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Pirke,
Znas sta cu ti reci, ti care radi to svoje sto znas da pomognemo Velezu a ja cu svoje. A ja nisam Nevesinjac, ja sam iz Mostara i mislim da bi to sa plesacicama upalilo majke mi moje samo netrebaju svakakvi gabori da plesu. Fino vam kazem znam 5-6 dobrih cura dovest cu ih ja Tani i Avdi pa nek oni vide moze li Velez na tome profitirati ili ne. Avdo se ruku na srce vise razumije u to od Tane, ali eto Tana je glavni.
Trebalo bi jos dovesti one citirase da prodaju babino gov_no i kokice ko birvaktile, bilo je raje i sto su radi toga isli na utakmice prije rata.
Nemoj se ljutit care, ali stvarno mislim da bi to uspijelo.
Volim Volim Velez istina je prava niti mi se pije niti mi se spava
Znas sta cu ti reci, ti care radi to svoje sto znas da pomognemo Velezu a ja cu svoje. A ja nisam Nevesinjac, ja sam iz Mostara i mislim da bi to sa plesacicama upalilo majke mi moje samo netrebaju svakakvi gabori da plesu. Fino vam kazem znam 5-6 dobrih cura dovest cu ih ja Tani i Avdi pa nek oni vide moze li Velez na tome profitirati ili ne. Avdo se ruku na srce vise razumije u to od Tane, ali eto Tana je glavni.
Trebalo bi jos dovesti one citirase da prodaju babino gov_no i kokice ko birvaktile, bilo je raje i sto su radi toga isli na utakmice prije rata.
Nemoj se ljutit care, ali stvarno mislim da bi to uspijelo.
Volim Volim Velez istina je prava niti mi se pije niti mi se spava
- RezervniGolman
- Kontakt:
Moj prijedlog je Elvisu bure pive na leđa i da vazda ima hladne toče

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
E to care Pastrmka. Trebamo ja i ti na pivu jednom da te upoznam sa ovim mojim drugaricama.RezervniGolman je napisao/la:Moj prijedlog je Elvisu bure pive na leđa i da vazda ima hladne toče![]()
![]()
![]()
- RezervniGolman
- Kontakt:
Brato ne sumnjam da su koke prva klasa kad si ti u pitanjuRadovan je napisao/la:E to care Pastrmka. Trebamo ja i ti na pivu jednom da te upoznam sa ovim mojim drugaricama.RezervniGolman je napisao/la:Moj prijedlog je Elvisu bure pive na leđa i da vazda ima hladne toče![]()
![]()
![]()

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
RezervniGolman je napisao/la:Brato ne sumnjam da su koke prva klasa kad si ti u pitanjuRadovan je napisao/la:E to care Pastrmka. Trebamo ja i ti na pivu jednom da te upoznam sa ovim mojim drugaricama.RezervniGolman je napisao/la:Moj prijedlog je Elvisu bure pive na leđa i da vazda ima hladne toče![]()
![]()
![]()
![]()

Zna li iko dolaze li navijacice iz Obarske da se licnem pred utakmicu. Puno pozdrava za Milenu iz Obarske, najbolja koka ikad ako iskljucim moje glumice iz Mostara!
Radovan je car
.Pastrmka nije ni ta losa ,da pivu prodaju(sto da ne samo da je dnahla)Evo Radovan vec ima kandidatkinje koje ce to uspjesno odraditi,idi jadan,nece biti mjesta vise na tribinama
Mora se nesto novo uvesti da ga yebes
FORZA VELEZ

FORZA VELEZ
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.