NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kome ba spasavat,vidi sta radite preko foruma,uzjebali ste se oko te Zvijezde svaka vam cast.
Zvijezda je godinama ko qurva kakva,jednom sam napisao da je postala qurva za visoko drustvo ali sada vidim bogami i mali misevi nisu sjedili mirno.
Aferim vam svima,dobro treba razmislit onaj ko je misli spasavat.
Zvijezda je godinama ko qurva kakva,jednom sam napisao da je postala qurva za visoko drustvo ali sada vidim bogami i mali misevi nisu sjedili mirno.
Aferim vam svima,dobro treba razmislit onaj ko je misli spasavat.
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Ljudi ima l' sta novo? Blizi se 8.8...
Heeeeeeeeej,danas se valjda napravi nesto,na pijaccccciiiiiTheAlchemistRD07 je napisao/la:Ljudi ima l' sta novo? Blizi se 8.8...

Kako sam čuo riješili ovo sa Gradinom....dakle.tekma u subotu.
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
Ne vjerujem dok ne vidim. Govorilo se i za proslu "danas se igra tekma 100%" i eto kako prodje..
izgleda da je rijeseno
idemooooooooooooooooooooooooo
tooooooooooooooooooooooooooooo
do pobjede i prva tri boda.... idemo jarani.................

idemooooooooooooooooooooooooo

tooooooooooooooooooooooooooooo

do pobjede i prva tri boda.... idemo jarani.................

imal ko tacan info,i zasto klub ne izlazi u javnost da svi znamo
nema jos nista zvanicno priča se valjda jednom dobra vijest obasja nas napokon...
sad treba izaci jos jaci iz ovoga svega i svi na stadion da se napuni ko prije...
idemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooo

sad treba izaci jos jaci iz ovoga svega i svi na stadion da se napuni ko prije...
idemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooo

-
- Kontakt:
ja sma cuo da ce juce biti uplaceno,e sad neznam koliko,al et izgleda da su uplatili i da ce se utakmica igrat,e valja sad travink pobijedit,sa sto vise golova,a vjerujemm da i u zenicci mozemo do boda...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Bas me zanima da li će i ova trećina klubova uplatiti dosta manji iznos u odnosu na Zvijezdu do subote.Hoće li ispostovati sto su rekli,a ne samo Zvijezdi.Da li će biti arsini isti prema svima.Duga je sezona,biće svega i bas ćemo vidjeti da li će i drugi plaćati obaveze po bilo kojem osnovu prema savezu.Da li su stvarno zauzeli rigorozniji stav,ili je to priča koja važi samo za male klubove,ko za malu djecu.Koliko puta su Borac,Željo,Zrinjski ...trebali da uplate po bilo kojem osnovu,pa je tolerisano.Čisto sumnjam da bi nekog od VELIKANA izbacili.
Ma kakvi placat jaro moj, naprave dogovor kofol u ratama ce se placat i plate ratu dvi i nista vise pa opet se dogovarati i sve tako u krug, zalosno je da su ovako postupili prema klubu iz Gradacca... iskreno se nadam da ce svakom isto biti ali sumljam...
Dzaba sto u savezu imamo ljude,bolje rečeno čovjeka.Haman Zvijezda hajra od toga nema.....pa moze se zamisliti kakvo ćemo imati suđenje.....prvi pokusaj izbacivanja uspijesno zaustavljen 

pa da samo mi nemamo domacinsko sudjenje svi drugi imaju... ali nema veze ba očeplja nas...
fina se ekipica slozila, nadam se 8-10 mjestu... ha ja idemoooooooooooooo

fina se ekipica slozila, nadam se 8-10 mjestu... ha ja idemoooooooooooooo

Sve ce se to poslozit aBd ja vjerujem u pobjedu protiv Travnika.U Zenici uzmemo bod i kod kuce Olimpica i eto nas u vrhu
Naprijed Zvijezdo

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
Slušam sada predsjednika kluba na radiju Gradačac koji kaže da će se utakmica odigrati kako je navedeno u izvestaju.Čovjek kaže da smo i bez ovih sada izdataka u priličnoj dubiozi,jer klub se mora zaduziti da bi ispostovao dogovor.Općina Gradačac,privatnici i sponzori su skupili veći dio novca od ovih 30.000 sto treba dati,ali fali par hiljada sto moraju zaduziti i OČEKUJU DA U STO VEĆEM BROJU DOĐEMO I KUPOVINOM KARTE POMOGNEMO KLUBU
Ostatak duga,veći dio,iće u ratama.
Ostatak duga,veći dio,iće u ratama.
HEBE nas Nurdo pravo, poceo pravit stadion u Samcu
-
- Kontakt:
taj covjek i **** zvijezduvatreni je napisao/la:Dzaba sto u savezu imamo ljude,bolje rečeno čovjeka.Haman Zvijezda hajra od toga nema.....pa moze se zamisliti kakvo ćemo imati suđenje.....prvi pokusaj izbacivanja uspijesno zaustavljen
ovi iz zvijezde sklopili profesionalni ugovor sa ordagicom,kontali uzet pare a ko **** gradinu...pa gospodo neide to tako,a sto je najzalivije u tome svemu glume nesto kobiva osteceni,ja bi volio da do ovoga nije doslo a i vi sami navijaci i ljubitelji zvijezde morate bit realni,mozda je ovo i bolje za vas jer se desilo na pocetku lige i da vam otvori oci da nesto ne stima u vasem voljenom klubu i da se neke stvari moraju mijenjat..Samo mi nije jasno uvijek sam znao da zvijezda ima te pare i finansije i da jest sada nestasica i da svi kubure ali iznedadilo me to da nisu mogli da iznađu ta srestva jer zvijezda kao klub je imala donedavno ogroman budzet...sretno vam u nastavku i nisma htio da nasjedam na provokacije na relaciji srebrenik-gradacac to su price za djecu...
Drug uprava je nova od ove sezone tako da je stara uprava ovo sve uradila sada su zdravi ljudi dosli u klub koji zele dobro Zvijezdi ,sada je tesko dosta dugova su ostavili al korak po korak i bit ce sve ok ....crni89 je napisao/la:ovi iz zvijezde sklopili profesionalni ugovor sa ordagicom,kontali uzet pare a ko **** gradinu...pa gospodo neide to tako,a sto je najzalivije u tome svemu glume nesto kobiva osteceni,ja bi volio da do ovoga nije doslo a i vi sami navijaci i ljubitelji zvijezde morate bit realni,mozda je ovo i bolje za vas jer se desilo na pocetku lige i da vam otvori oci da nesto ne stima u vasem voljenom klubu i da se neke stvari moraju mijenjat..Samo mi nije jasno uvijek sam znao da zvijezda ima te pare i finansije i da jest sada nestasica i da svi kubure ali iznedadilo me to da nisu mogli da iznađu ta srestva jer zvijezda kao klub je imala donedavno ogroman budzet...sretno vam u nastavku i nisma htio da nasjedam na provokacije na relaciji srebrenik-gradacac to su price za djecu...
kako bi dobro bilo neku akciju napraviti da se pomogne.akobogda evo ja cu od sebe u subotu bar 5 karti kupiti i na taj nacin pomoci.daje kolko toliko sabrati para sad kad je najteze
nadam se nekim plakatima i medijskim najavama ove utakmice i apelu da se dode u sto vecem broju i da se pomogne.hvala bogu da je dogovoren sporazum i da cemo od subote biti na tri boda.nasa je sreca da smo izbugili na gostovanju 3 boda gdje realno i ne bi bolje prosli.
V O L I M T E Z V I J E Z D O
nadam se nekim plakatima i medijskim najavama ove utakmice i apelu da se dode u sto vecem broju i da se pomogne.hvala bogu da je dogovoren sporazum i da cemo od subote biti na tri boda.nasa je sreca da smo izbugili na gostovanju 3 boda gdje realno i ne bi bolje prosli.
V O L I M T E Z V I J E Z D O
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.