Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Manje-više sam zadovoljan nakon ove američke turneje. Nadam se da je BR uvidio gdje opasno škripi i da će do kraja augusta dovesti adekvatne igrače.
Genije.
Genije.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Sve u svemu, zadovoljan sam turnejom. Nazalost, neki bitni igraci su se povrijedili, ali tako je to na pripremama.
Kao sto je bio slucaj u vecini prosle sezone, lijevi bek nam je "must buy". Sto se tice desnog beka, imamo Flannagana i Manquila, nadam se da Glen nece ni ulaziti u igru. Sinoc sam vidio sasvim solidan Liverpool, i da je sviran drugi penal, dobili bi Uniteda. A United je dobar, ekipa koja je znala kazniti nase promasaje- Lambert, Coutinho, Henderson prije prvog gola. Steve je sinoc bio pristojan, Allen neprimjetan. Ibe je pokazao znanje i zelju, ali je ZELEN za ligaskih utakmica, mislim da se nece naigrati u Ligi. Falio je Sturidge, a jos vise Markovic. 100% sam ubijedjen da ce Lazar biti pravo pojacanje, na lijevom krilu, dok ce Sterling vjerovatno igrati desno. A sto je najbitnije njih dvojica mogu mijenjati pozicije, ispred ce biti Sturidge. Na sredini Coutinho i Henderson. Iza njih, vjerovatno Steve (nadam se vise Can). Zadnja linija - lijevo Enrique (Moreno?), Lovren, Skrtel, Flannagan (Manquilo). Na gol Reinu, Simona na klupu, mora popraviti igru nogom, preciznost pasova...
Sa ovakvom ekipom, kad se doda Lalana, Lambert, Borini (Lavezi ili Bony), Sakho, Allen, Ibe, Glen, Lucas u rosteru, mooze se zadrzati mjesto u top 4. Pod uslovom da Brendan unese nesto novo i da nas ne zezaju povrede.
Kao sto je bio slucaj u vecini prosle sezone, lijevi bek nam je "must buy". Sto se tice desnog beka, imamo Flannagana i Manquila, nadam se da Glen nece ni ulaziti u igru. Sinoc sam vidio sasvim solidan Liverpool, i da je sviran drugi penal, dobili bi Uniteda. A United je dobar, ekipa koja je znala kazniti nase promasaje- Lambert, Coutinho, Henderson prije prvog gola. Steve je sinoc bio pristojan, Allen neprimjetan. Ibe je pokazao znanje i zelju, ali je ZELEN za ligaskih utakmica, mislim da se nece naigrati u Ligi. Falio je Sturidge, a jos vise Markovic. 100% sam ubijedjen da ce Lazar biti pravo pojacanje, na lijevom krilu, dok ce Sterling vjerovatno igrati desno. A sto je najbitnije njih dvojica mogu mijenjati pozicije, ispred ce biti Sturidge. Na sredini Coutinho i Henderson. Iza njih, vjerovatno Steve (nadam se vise Can). Zadnja linija - lijevo Enrique (Moreno?), Lovren, Skrtel, Flannagan (Manquilo). Na gol Reinu, Simona na klupu, mora popraviti igru nogom, preciznost pasova...
Sa ovakvom ekipom, kad se doda Lalana, Lambert, Borini (Lavezi ili Bony), Sakho, Allen, Ibe, Glen, Lucas u rosteru, mooze se zadrzati mjesto u top 4. Pod uslovom da Brendan unese nesto novo i da nas ne zezaju povrede.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ah eto kad' naši dolaze sa turneje. Očekujem da BR kaže na koga računa, šta se još treba dovesti. Ako naravno šef tako misli. Uglavnom kroz ovih par dana sve će biti jasnije 

Tako blizu, a tako daleko.
sva sreca pa mi se nije dalo sinoc streamove traziti... poderali nas ljudi vidim. al ok trebamo se polako navikavati na ovo jer nas ocekuje puno poraza u narednoj sezoni.
sto se pojacanja tice vidim svi pisu nadaju se da ce rodgers vidjeti sta skripi u ekipi i dovesti prava pojacanja... ako do kraja prelaznog dođe jos jedno pojacanje tj. moreno trebate se udarati nogom u guzicu.
sto se pojacanja tice vidim svi pisu nadaju se da ce rodgers vidjeti sta skripi u ekipi i dovesti prava pojacanja... ako do kraja prelaznog dođe jos jedno pojacanje tj. moreno trebate se udarati nogom u guzicu.
You are someone else I am still right here
Pa rezultat ni priblizno ne prikazuje stanje na terenu sinoc.fera je napisao/la:sva sreca pa mi se nije dalo sinoc streamove traziti... poderali nas ljudi vidim. al ok trebamo se polako navikavati na ovo jer nas ocekuje puno poraza u narednoj sezoni.
Sva sreća pa na osnovu nepogledane utakmice se odmah zaključuje kako su nas ljudi poderali 

Veze ti nemaš,trebao si prvo pogledat utakmicu pa onda nešto govoriti.fera je napisao/la:sva sreca pa mi se nije dalo sinoc streamove traziti... poderali nas ljudi vidim. al ok trebamo se polako navikavati na ovo jer nas ocekuje puno poraza u narednoj sezoni.
Coutinho je bio lud.

You'll never walk alone.
Na kraju ostaje samo rezultat bitan, kog boli briga kako je neko odigrao? Ta igra, bezobzira kakva je, atomska, kada izgubiš u ligi, ne donosi 3 boda
Ja te volim, volim Željo..
Naravno. Ali ozbiljniji pristup kod dobrih prilika nas je mogao lako poslati u vodstvo od 2-3 gola, prije nego Glen zaboravi Younga i ostavi kilometar prostora iza sebe.gio10 je napisao/la:Na kraju ostaje samo rezultat bitan, kog boli briga kako je neko odigrao? Ta igra, bezobzira kakva je, atomska, kada izgubiš u ligi, ne donosi 3 boda
Oni po trenutnom kadru i ne mogu bolji sastav izvesti, osim RVPa i dok je tako uopste ne sumnjam da smo bolja ekipa i da cemo zavrsiti ispred njih. Coutinho im je od skupocjenog pojačanja u veznom redu radio sta je pozelio.
Ja sam vidio dosta dobrih stvari u sinocnoj utakmici i vjerujem da nastavljamo tamo gdje smo stali.
pa glupko tebi i ostalim glupanima samo da kazem procitajte nekad stvari kako pisu... kazem nisam gledao utakmiculfckop je napisao/la:Sva sreća pa na osnovu nepogledane utakmice se odmah zaključuje kako su nas ljudi poderali

kakvih sve glupana i budala ima na ovom furumu tacno je vise i tesko povjerovati u to.
ovo se odnosli i na ovog glupka belibera isto.
nerko nemoj se ti uvrijediti ti si bio kulturan.
ja porazom protiv manchestera nikad ali bas nikad ne mogu biti zadovoljan i zato beliberi i ostali papci nemojte me ni pokusavati na to natjerati.
Pa niko nije zadovoljan porazom, pogtovo kad smo zasluzili vise. Samo kazem da ima dosta pozitivnih stvari u vezi utakmice. Ima naravno i onih losih kao npr Mignolet, bekovi i Lambert ali eto, dosta bi se moglo rijesiti sa novim bekovima i Lambertom na klupi.
I fakat mislim da se neb' trebali odreci Reine, jeste imao katastrofalnih reakcija ali Simon ga je prestigao u kiksevima u drugom dijelu prosle sezone. Imao je 6 greski koje su vodile direktno do primljenog gola.
I fakat mislim da se neb' trebali odreci Reine, jeste imao katastrofalnih reakcija ali Simon ga je prestigao u kiksevima u drugom dijelu prosle sezone. Imao je 6 greski koje su vodile direktno do primljenog gola.
Re: Odg: Liverpool FC
Ne bih bas rekao "poderali nas". Jednostavno, bili su malo, samo malo bolji, a sto se tice sansi, nade su bile zrelije. Ako ne kupimo dobrog napadaca, ovo ce postati normalno, mislim na neiskoristavanje stopostotnih sansi, a samim tim i na gubljenje bodova. Raduje forma Coutinha i Sterlinga, jos ako hendo nadodje, bit ce to sasvim pristojno.fera je napisao/la:sva sreca pa mi se nije dalo sinoc streamove traziti... poderali nas ljudi vidim. al ok trebamo se polako navikavati na ovo jer nas ocekuje puno poraza u narednoj sezoni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Re: Odg: Liverpool FC
hajd ti posto nisi balavac kao vecina ovdje reci meni sta bi ti pomislio da vidis rezultat 3-1 a nisi gledao utakmicu?ackeey je napisao/la:Ne bih bas rekao "poderali nas". Jednostavno, bili su malo, samo malo bolji, a sto se tice sansi, nade su bile zrelije. Ako ne kupimo dobrog napadaca, ovo ce postati normalno, mislim na neiskoristavanje stopostotnih sansi, a samim tim i na gubljenje bodova. Raduje forma Coutinha i Sterlinga, jos ako hendo nadodje, bit ce to sasvim pristojno.fera je napisao/la:sva sreca pa mi se nije dalo sinoc streamove traziti... poderali nas ljudi vidim. al ok trebamo se polako navikavati na ovo jer nas ocekuje puno poraza u narednoj sezoni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ja nisam nigdje rekao da su nas ubijali ili dominirali nego sam prokomentarisao rezultat posto igru nisam gledao i ne mogu da shvatim da vas ima toliko koji ne mozete to da skontate.
ocigledno se ovdje vraca stari trend gdje je debil i pojma nema svako ko nije slijep i ne pise samo pozitivne stvari. slijepci su vec otjerali dobar dio korektne raje ali mene nece i ako me banuju ja cu se vratiti i pisati ono sto mislim i uzvracati agresivno svima koji mene prvi napadnu a postovati one koji zasluzuju postovanje.
Pa logicno da ces misliti da smo igrali lose jer nisi gledao i pogledas u statistiku a tamo dva gola u isto toliko minuta
No, da si gledao uvidio bi da je veza funkcionirala odlicno no da fali kvalitetan napadac da otvori prostor za sebe i pretvori odlicne pasove u sansu za gol/asistenciju.
Stoperi su isto bili odlicni i sve sto je Glen zeznuo u 95% slucajeva su ispravili.
Mingolet dodaje igraci los pas a taj isti igrac ne zna primiti loptu kako treba nego bjezi od nje.
Moze to jos bolje ali se vidi ogroman napredak u odnosu na prosle utakmnice

No, da si gledao uvidio bi da je veza funkcionirala odlicno no da fali kvalitetan napadac da otvori prostor za sebe i pretvori odlicne pasove u sansu za gol/asistenciju.
Stoperi su isto bili odlicni i sve sto je Glen zeznuo u 95% slucajeva su ispravili.
Mingolet dodaje igraci los pas a taj isti igrac ne zna primiti loptu kako treba nego bjezi od nje.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izvini nisam znao da dijelim ovu temu sa genijalcem sa visokim koeficijentom inteligencije koji ima sposobnosti da vidi stvari kad ih ne pogleda.fera je napisao/la: pa glupko tebi i ostalim glupanima samo da kazem procitajte nekad stvari kako pisu... kazem nisam gledao utakmicu![]()
![]()
![]()
ZNACI JA JE NISAM GLEDAO ALI REZULTAT OD 3-1 POKAZUJE DA JE LIVERPOOL IZGUBIO
![]()
![]()
![]()
i sta ja trebam napisati nisam gledao sinoc utakmicu ali na osnovu rezultata koji pokazuje da smo izgubili 3-1 mogu zakljuciti da smo jako dobro igrali i drzali se sjajno na terenu sta vise i da smo nadigrali manchester ?
kakvih sve glupana i budala ima na ovom furumu tacno je vise i tesko povjerovati u to.
ovo se odnosli i na ovog glupka belibera isto.
nerko nemoj se ti uvrijediti ti si bio kulturan.
ja porazom protiv manchestera nikad ali bas nikad ne mogu biti zadovoljan i zato beliberi i ostali papci nemojte me ni pokusavati na to natjerati.
Evo klanjam se tvojoj pameti i tvojoj vidovnjačkoj sposobnosti.
Kad bi bio ljubazan o ti moćni vidovnjaku da nam kažeš kako ćemo igrati sljedeće sezone bio bih ti ponizan do kraja života.
Hvala ti što svojim postojanjem i veličinom uljepšavaš ovu našu temu.
Nismo te dostojni o ti veliki vidovnjače, slava nek je tvom imenu i pojavi.
normala. samo sto to nista novo nije realno glen je trebao biti prodat jos prije 3 godine, normalno da necemo moci dati gol kad nemamo napadaca. mignolet kad je dosao ja sam napisao da smo doveli samo mlađu verziju reine, na pocetku se cinilo da grijesim al kako odmice vrijeme sve je slicniji spancu.Otelo je napisao/la:Pa logicno da ces misliti da smo igrali lose jer nisi gledao i pogledas u statistiku a tamo dva gola u isto toliko minuta![]()
evo ja do sad nisam u zivotu nikad vidio da je neko dobio bodove ili osvoji nesto jer je igrao dobro i fulao a protivnik davao golove i koristio svoje sanse...
ima jos vremena do pocetka sezone da se to ispravi al nemojte mi molim vas pricati da je ovo dobro...
@lfcflop eto sad znas tako da od sad nemas vise izgovora za glupost. naravno da me niste dostojni ti i tebi slicni zato sa vama nikad i ne razgovaram niti vas citiram dok ne pocnete napadati ali ima normalne raje jos koliko toliko ovjde na svu srecu.
citaj moje postove po vise puta pokusaj skontati i sta pise među redovima i bice ti sve jasno i kako cemo igrati i koje cemo mjesto biti. mozda je ovo previse kompleksno da biti mogao to shvatiti al trudi se pa ces s vremenom moci shvatiti i vise od proste recenice.
Još jednom moje duboko sažaljenje zbog nesmotrene opaske da nisi pogledao utakmicu a komentarišeš što si i sam poslije potvrdio da je tako i rekao da je glupost.fera je napisao/la:
@lfcflop eto sad znas tako da od sad nemas vise izgovora za glupost. naravno da me niste dostojni ti i tebi slicni zato sa vama nikad i ne razgovaram niti vas citiram dok ne pocnete napadati ali ima normalne raje jos koliko toliko ovjde na svu srecu.
citaj moje postove po vise puta pokusaj skontati i sta pise među redovima i bice ti sve jasno i kako cemo igrati i koje cemo mjesto biti. mozda je ovo previse kompleksno da biti mogao to shvatiti al trudi se pa ces s vremenom moci shvatiti i vise od proste recenice.
Predlažem da mi obični smrtnici prestanemo komentarisati na ovoj temi i da tebi kao vrhovnom Bogu prepustimo komentarisanje, eventualno da preimenujemo temu u Liverpool FC Fera only.
Samo mi je čudo da te niko od fudbalskih stručnjaka nije primjetio da te uzme bar za asistenta.
Pored tebe se ponosim što nisam tako 'normalan'. Dosegao si ego master level ili God level.
Žali Bože što mi obični smrtnici nismo dostojni razgovora s tobom, prežaliti ne mogu

Bezze se prepirete, u pravu ste i vi koji ste gledali i @fera. Prvo poluvrijeme je bilo nase, drugo njihovo. @feru razumijem potpuno, ne volim gubit od njih ni na pes-u, kamoli ovako. Pobijedili su zahvaljujuci individualnom kvalitetu. A ne treba trcat pred rudu i govorit kako cemo biti 7-8 il ispast u grupi u LP, nek bude pouka prosla sezona. Nikad se ne zna. Scumovci su najavljivali titulu sa Moyesom pa su se svi igrali lopte sa njima. Tako da je bitno docekat pocetak sezone bez povreda pa cemo onda nakon 4-5 kola il ludit i yebavat sve zivo il ko prosle uzivat u igri i bodovima.
Zadnja izmjena: Sage, dana/u 05 avg 2014, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ma nema veze ko je ovdje u pravu. Bitno je da imamo vrhovnog Boga Feru koji priča samo s odabranim a ne sa 'nenormalnim' forumašima koji se usuđuju da mu protivriječe.
Kao da smo u nekoj afričkoj zemlji na niskom stepenu civilizacije.
Kao da smo u nekoj afričkoj zemlji na niskom stepenu civilizacije.
ti si retardiran majke milfckop je napisao/la:Još jednom moje duboko sažaljenje zbog nesmotrene opaske da nisi pogledao utakmicu a komentarišeš što si i sam poslije potvrdio da je tako i rekao da je glupost.fera je napisao/la:
Predlažem da mi obični smrtnici prestanemo komentarisati na ovoj temi i da tebi kao vrhovnom Bogu prepustimo komentarisanje, eventualno da preimenujemo temu u Liverpool FC Fera only.
Samo mi je čudo da te niko od fudbalskih stručnjaka nije primjetio da te uzme bar za asistenta.
Pored tebe se ponosim što nisam tako 'normalan'. Dosegao si ego master level ili God level.
Žali Bože što mi obični smrtnici nismo dostojni razgovora s tobom, prežaliti ne mogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.