FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

EXIT
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EXIT » 05 avg 2014, 13:39

Nadam se da necemo krenuti protiv grka kao protiv norvezana, onako ofanzivno jer bi mogli dozivjeti debakl. Dosta mi je vise toga. Radje odigrati pametno pa iako izgubis bice dostojna predstava u evropi. Po meni je najbolje poceti sa istom formacijom i kako utakmica bude odmicala praviti korekcije.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 05 avg 2014, 13:42

ja bih više volio da su ponovo aktivirali Sarajevo II, koji bi bio nešto slično kao U-23 pod našim nekim trenerom i pod budnim okom naše uprave ali i Đene, nego što smo potipsali ovaj ugovor sa Bosnom.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 avg 2014, 13:50

Bistrik je napisao/la:ja bih više volio da su ponovo aktivirali Sarajevo II, koji bi bio nešto slično kao U-23 pod našim nekim trenerom i pod budnim okom naše uprave ali i Đene, nego što smo potipsali ovaj ugovor sa Bosnom.
pa Bosnu i trenira naš trener, uz to vec imaju infrastrukturu, Visoko stoji iza kluba, imaju tradiciju i ime
Trenirat ce se po našem sistemu i po nasem nacinu rada, nasoj formaciji...
Sarajevo 2 je "glupost" jer prvo nemamo toliko igraca a i taj klub nebi imao takmicarski duh, kao sto Bosna ima

Uz to , najbitnije je to da Bosna ima ambicije da odmah sad uđe u Federalnu ligu, a odmah poslije toga i u PL, dok Sarajevo 2 to ne moze...

Dole imas i navijace, publiku sarajevo 2 je nebi imalo... nebi imali neki pritisak pod kojim bi sazrijevali itd itd.

EXIT
Kontakt:

Post Postao/la EXIT » 05 avg 2014, 13:52

Sarajevo II ne bi moglo igrati premier ligu a to je neki cilj sa nkbosna u naredne 3 godine da bi igraci koji izlaze iz akademije i oni koji su dovedeni sa strane a nisu se nametnuli u prvom timu mogli igrati pl.
P.S. preduhitri me ramo
Zadnja izmjena: EXIT, dana/u 05 avg 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 05 avg 2014, 13:53

Ovo sa Bosnom je meni fantastican potez. Moze se desiti da udju u Premier ligu sa nasim igracima :D :P

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 avg 2014, 14:09

rammstein je napisao/la:
Burberry46 je napisao/la:Ramo gdje je zapelo oko golmana?
:D ne znam, al nije ni da je zapelo, mi smo sa njim samo pregovarali :) mozda i bude, al tesko... ima nekih 10% šanese
Aha, uglavnom nama treba jos jedan golman kako god bude :D
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 avg 2014, 14:14

Imate press na SS.BA pa preslušajte sta kazu :)

da, istina je i Sarajevo ce dosta pogurati bosnu u finansijskom i igrackom smislu... ovo ce biti jedna odlicna saradnja dva kluba, Visoko je geografski blizu nas i jedna zdrava sredina u kojoj igraci mogu da se razvijaju

Posebno mi je drago sto su i oni kao klub ambiciozni i zele se vratiti u PL

dakle, jasno je da idemo putem "dinama" i da imamo "lokomotivu" smao je ova nasa sa navijacima, historijom i neki rezultatima... sto je jedan plus više sigrno ...

Koliko znaci trenazni proces, nacin rada vidjet cce se i ove sezone a i iduce kada Bosna udje u Federalnu ligu...

Očekujem da ce ove godine jedan igrac makar eksplodirati u Bosni i da ce prikljuciti se prvom timu

Aganspahic, Raddovac, Handzic, Mihojevic, Andjusic su onako igraci koji za sada se izdvajaju u akademiji, naravno uz Plakala, uskoro ocekujem jos neke igrace da iskoče iz akademije i pokazu sta znaju

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 05 avg 2014, 14:23

rammstein je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:ja bih više volio da su ponovo aktivirali Sarajevo II, koji bi bio nešto slično kao U-23 pod našim nekim trenerom i pod budnim okom naše uprave ali i Đene, nego što smo potipsali ovaj ugovor sa Bosnom.
pa Bosnu i trenira naš trener, uz to vec imaju infrastrukturu, Visoko stoji iza kluba, imaju tradiciju i ime
Trenirat ce se po našem sistemu i po nasem nacinu rada, nasoj formaciji...
Sarajevo 2 je "glupost" jer prvo nemamo toliko igraca a i taj klub nebi imao takmicarski duh, kao sto Bosna ima

Uz to , najbitnije je to da Bosna ima ambicije da odmah sad uđe u Federalnu ligu, a odmah poslije toga i u PL, dok Sarajevo 2 to ne moze...

Dole imas i navijace, publiku sarajevo 2 je nebi imalo... nebi imali neki pritisak pod kojim bi sazrijevali itd itd.
čitam da im nismo pomogli vrlo vjerovatno da bi se raspali več ove sezone toliko o tome koliko je Bosna jaka. ja bih više volio i da je neki tim iz KS recimo Radnik (H) ili Ilijaš. a šta fali da recimo Sarajevo II igra prvu federalnu ligu? ima i tu poprilično kvalitetnih klubova gdje bi se mogli proiflirati.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 05 avg 2014, 14:36

Bistrik je napisao/la:
čitam da im nismo pomogli vrlo vjerovatno da bi se raspali več ove sezone toliko o tome koliko je Bosna jaka. ja bih više volio i da je neki tim iz KS recimo Radnik (H) ili Ilijaš. a šta fali da recimo Sarajevo II igra prvu federalnu ligu? ima i tu poprilično kvalitetnih klubova gdje bi se mogli proiflirati.
ponavljam, nij jedan klub koji si naveo nema ambiciju uci u PL a ni infrastrukturu za to, dok Bosna uz pomoc nasih igraca i nesto novca to moze vrlo lahko da postigne, nama ne treba klub u trecoj ligi nego u PL eventualnu Federalnoj...
Dalje, radnih H i slicni klubovi sigurno nece imati ni navijace ni neki prtisak na koji sse moraju navici igrraci Sarajeva, dok ce to u Bosni imati... eto ukratko zasto je bolja Bosna od ovih koje si naveo, a cilj nam nije da Bosna bude drugoligas i da bude u sredini tabele

Saarajevo 2 je troduplo skulja zajebancija od ovog sa Bosnom a manje se isplati jer , ponavljam, nema naboja, nema takmicarskog duha jer znaju ili druga ili treca liga .)

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 05 avg 2014, 14:41

koja je ovo stimaljka fuj. Zvijezda navodno u prvom kolu odma protiv sarajeva, i haj to sve al da bas samo protiv sarajeva koji je slucajni igrao u evropi ne mogu odigrati a naredno kolo normala sve. Jos jedna stimaljka klasicna iz sarajeva. Ili su ih trebali diskvalifikovat ili odgodit susret a ne ovo sto se cini kao sve neke slucajnosti. ccc
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 05 avg 2014, 14:44

Prvi bodovi u novoj sezoni, bez kapi znoja :D

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 05 avg 2014, 14:46

rammstein je napisao/la:
Bistrik je napisao/la:
ponavljam, nij jedan klub koji si naveo nema ambiciju uci u PL a ni infrastrukturu za to, dok Bosna uz pomoc nasih igraca i nesto novca to moze vrlo lahko da postigne, nama ne treba klub u trecoj ligi nego u PL eventualnu Federalnoj...
Dalje, radnih H i slicni klubovi sigurno nece imati ni navijace ni neki prtisak na koji sse moraju navici igrraci Sarajeva, dok ce to u Bosni imati... eto ukratko zasto je bolja Bosna od ovih koje si naveo, a cilj nam nije da Bosna bude drugoligas i da bude u sredini tabele

Saarajevo 2 je troduplo skulja zajebancija od ovog sa Bosnom a manje se isplati jer , ponavljam, nema naboja, nema takmicarskog duha jer znaju ili druga ili treca liga .)
e vidiš upravo to i govorim, dobro hajd da ostavimo Sarajevo II po strani, bez direknte pomoči koje je upravo dobila od FKS Bosna ne da nebi igrala drugu ligu centar nego bi bilo i upitno da li bi i postojali, dok su barem za ove lige stabilni pa i finansijki i Radnik i Ilijas plus da smo dosli kod njih i njihove opstine bi stale iza njih a Radnik ima svoj stadion koji ispunjava uvjete uza prvu ligu a uz malu doradu i PLBiH, tako da ja nevidim nikakvu prednost Bonse u odnosu na Radnik, i sa tim istim igračima koje smo dali Bosni i Radnik bi jurišao na prvu ligu pa poslije i na PLBiH.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 05 avg 2014, 14:48

DeeWa je napisao/la:koja je ovo stimaljka fuj. Zvijezda navodno u prvom kolu odma protiv sarajeva, i haj to sve al da bas samo protiv sarajeva koji je slucajni igrao u evropi ne mogu odigrati a naredno kolo normala sve. Jos jedna stimaljka klasicna iz sarajeva. Ili su ih trebali diskvalifikovat ili odgodit susret a ne ovo sto se cini kao sve neke slucajnosti. ccc
Nemoj pratiti vise nasu ligu..sve je unaprijed rezirano...Sarajevo je novi sampion 2015...sve namjesteno...derbi je vec kupljen...pocni pratiti Belgijsku ligu...Zulte Waregem je ove godine napravio bas simpaticnu ekipicu...

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 05 avg 2014, 14:49

DeeWa je napisao/la:koja je ovo stimaljka fuj. Zvijezda navodno u prvom kolu odma protiv sarajeva, i haj to sve al da bas samo protiv sarajeva koji je slucajni igrao u evropi ne mogu odigrati a naredno kolo normala sve. Jos jedna stimaljka klasicna iz sarajeva. Ili su ih trebali diskvalifikovat ili odgodit susret a ne ovo sto se cini kao sve neke slucajnosti. ccc
moze nam se, sad odleprsaj :kafa:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 05 avg 2014, 14:50

Bravo Sherlock! :clap: A ja levat vec mislio prosla fora, nece niko skontati... :facepalm:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 avg 2014, 14:52

Čestitam na zasluzenoj pobjedi, ovako svima treba ko ne placa obaveze pa makar to bila i moja Sloboda.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 05 avg 2014, 14:54

slika

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 05 avg 2014, 14:55

Aj sad Borac
1946

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 05 avg 2014, 14:57

slika