Pošto sam ustao i gledao zadnjih 15 min... kakvi smo bili inace u napadu ??Patrice_Evra_3 je napisao/la:Dobro je, nastavlja se u pobjedničkom ritmu, mada je ova utakmica pokazala i određene slabosti, što i nije loše. Ima još vremena da se to popravi.
Herrerina najslabija partija dosad, Shawova najbolja. Zaista je odlično odigrao. Evans je bio slab večeras. Young je definitivno najbolji igrač ovog toura, realno gledajući. Nadajmo se da to može prenijeti i na početak sezone, iako mu nije garantovano mjesto u ekipi.
Još 11 dana.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Nikakvi. Da liverpool nije kanta, dobili bi još najmanje 2 gola. Dobro je na kraju ispalo.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nije bilo toliko loše u napadu, ali jeste slabije u odnosu na dosadašnje mečeve. Više je problema u odbrani bilo večeras.LvG je napisao/la:Nikakvi. Da liverpool nije kanta, dobili bi još najmanje 2 gola. Dobro je na kraju ispalo.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
hvala, dobro većeras tj. sutra van gaal će praviti ćistu ekipe.. saopštiti će igraćima za koje nema mjesta.. i sigurno tko mu treba... dobro je ako je bilo slabosti, i to protiv Engleske ekipe da vidi ko može i ko ne može...Patrice_Evra_3 je napisao/la:Nije bilo toliko loše u napadu, ali jeste slabije u odnosu na dosadašnje mečeve. Više je problema u odbrani bilo večeras.LvG je napisao/la:Nikakvi. Da liverpool nije kanta, dobili bi još najmanje 2 gola. Dobro je na kraju ispalo.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Imaju li negdje golovi da se mogu pogledati ?
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
http://www.lastminutegoals.org/manchest ... full-match" onclick="window.open(this.href);return false;<3 LiMes <3 je napisao/la:Imaju li negdje golovi da se mogu pogledati ?
Evo imaš ovdje najzanimljivije detalje, kasnije će biti tu i čitav meč.
Čestitke, samo steta zbog ovakvog rezultata, ispade da ste nas poderali

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Hvala tiDevi1 je napisao/la:http://www.lastminutegoals.org/manchest ... full-match" onclick="window.open(this.href);return false;<3 LiMes <3 je napisao/la:Imaju li negdje golovi da se mogu pogledati ?
Evo imaš ovdje najzanimljivije detalje, kasnije će biti tu i čitav meč.

<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Rutinski izpenetrirali Sterlingove fanboysiće.
Kakvi komentari na poluvrmenu, onaj hamal govori nastavlja busiti periferce ili tako nesto, onaj kako se sve raspalo, kao da utakmica traje tih 45 minuta i nema dalje. U drugom smo ih samljeli i to je to, lijepo. Nadam se da je ovaj mec pokazao LvG-u da trebaju jos 2 igraca.
Shaw opet **** majke!
Shaw opet **** majke!

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Slabo odigrano prvo poluvrijeme može biti samo od velike koristi za United. Jer osim što će Van Gaalu otvoriti oči po pitanju taktičkih postavki i određenih igrača, natjerati će ga i na dodatnu kupovinu.Rooney88 je napisao/la:Kakvi komentari na poluvrmenu, onaj hamal govori nastavlja busiti periferce ili tako nesto, onaj kako se sve raspalo, kao da utakmica traje tih 45 minuta i nema dalje. U drugom smo ih samljeli i to je to, lijepo. Nadam se da je ovaj mec pokazao LvG-u da trebaju jos 2 igraca.
Shaw opet **** majke!
Na to sam prvo pomislio nakon prvog poluvremena iskreno. Evo, sada mu ide lose, mozda otvori oci i konacno rijesi te dvije pozicije ali drugo poluvrijeme je malo poljuljalo nadu, ubise ih.MoR je napisao/la:Slabo odigrano prvo poluvrijeme može biti samo od velike koristi za United. Jer osim što će Van Gaalu otvoriti oči po pitanju taktičkih postavki i određenih igrača, natjerati će ga i na dodatnu kupovinu.Rooney88 je napisao/la:Kakvi komentari na poluvrmenu, onaj hamal govori nastavlja busiti periferce ili tako nesto, onaj kako se sve raspalo, kao da utakmica traje tih 45 minuta i nema dalje. U drugom smo ih samljeli i to je to, lijepo. Nadam se da je ovaj mec pokazao LvG-u da trebaju jos 2 igraca.
Shaw opet **** majke!

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- OnlyUnited
- Kontakt:
Young imao odlicne pripreme. Treba nastaviti raditi u kontinuitetu. Misljenje o pomenutom necu mijenjati, uopce, ali ako nastavi ovim ritmom, moglo bi svega biti.
Mali Jesse je odlican ofanzivni dodatak i moze igrati vise pozicija. Brz igrac pun varijacija u igri. Sto se Kagawe tice, dovljno je samo istankuti da ovaj igrac nikako da starta na pravi nacin. I kod treceg gola na ubacaj Younga, pokusao primiriti loptu, ali mu prosla ispod noge do Lingarda, mislim da nije dostojna zamjena Mati i moze se neka para izvuci ili ici u kombinacije za neke igrace ako je BVB u pitanju.
O taktici je rano pricati u smislu da li je dobra ili ne. Mislim, ok da je 442, pa da je LVG samo unio neke novine, ali ovaj sistem 5-3-2 ili 3-4-1-2 je apsolutna novina za ovaj kadar.
Mali Jesse je odlican ofanzivni dodatak i moze igrati vise pozicija. Brz igrac pun varijacija u igri. Sto se Kagawe tice, dovljno je samo istankuti da ovaj igrac nikako da starta na pravi nacin. I kod treceg gola na ubacaj Younga, pokusao primiriti loptu, ali mu prosla ispod noge do Lingarda, mislim da nije dostojna zamjena Mati i moze se neka para izvuci ili ici u kombinacije za neke igrace ako je BVB u pitanju.
O taktici je rano pricati u smislu da li je dobra ili ne. Mislim, ok da je 442, pa da je LVG samo unio neke novine, ali ovaj sistem 5-3-2 ili 3-4-1-2 je apsolutna novina za ovaj kadar.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 05 avg 2014, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ono sto je interesantno, bar za nas sto kritikujemo odbranu i trazimo bar jos jednog stopera, da United na ovim pripremama jos nije primio gol iz igre!
0 protiv LA-a, 2 Roma (Pjanic sa centra na prepad i majstorki sto se ne moze bas nazvati golom iz izradjene akcije niti krivicom odbrane + penal), 0 Inter, 1 Real - penal, 1 Liverpool - penal. Interesantno fkt, odbrana samo da je imala vise koncentracije odradila bi ovako jake pripreme sa mozda samo jednim golom u mrezi a ni za njega ih niko ne bi krivio.
0 protiv LA-a, 2 Roma (Pjanic sa centra na prepad i majstorki sto se ne moze bas nazvati golom iz izradjene akcije niti krivicom odbrane + penal), 0 Inter, 1 Real - penal, 1 Liverpool - penal. Interesantno fkt, odbrana samo da je imala vise koncentracije odradila bi ovako jake pripreme sa mozda samo jednim golom u mrezi a ni za njega ih niko ne bi krivio.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ono sto je zanimljivo je da smo igrali protiv amatera iz LA, Rome koja redovno prima peticu, tvrdog intera koji u napadu nema ništa, igrača Reala koji su došli sa plaže direktno na utakmicu i neozbiljnog Liverpoola. Kako god, turneja ne može biti pokazatelj bilo čega, posebno gledajući da je ovo novi sistem.
Šta će biti, vidjet cemo za 2-3 mjeseca. Mislim da će se United patiti do februrara...
Šta će biti, vidjet cemo za 2-3 mjeseca. Mislim da će se United patiti do februrara...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Zar je iko sumnjao da ćemo potopiti skauzere? Jadna im majka u ligi. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
klix veli da se van gal odrekao zahe,kagawe i nania
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
[youtube][/youtube]
Još jedan test, uspješno položen!
Dobar preseason, greške su prisutne još uvjek ali to je i normalno, sad za sad. Sam Van Gaal je izjavio da mu treba tri mjeseca da uigra ekipu, za ovaj kratak period to izgleda dosta dobro. Liverpool je pravio dobar presing na zadnju liniju kroz prvo poluvrijeme i to je predstavljalo problem. Kasnije u drugom poluvremenu je Van Gaalnapravio taktičke promjene da se olakša ta zadnja linija, napad je postavio više i presing smo radili Liverpoolu, Blackett se isto tako odlično pokazao, dobar sa loptom, dobre pasove dijeli, smiren. Treba ga uigrat, i uz adiciju nekog defanzivca svjetske klase, kompletirat tu zadnu liniju.

Još jedan test, uspješno položen!
Dobar preseason, greške su prisutne još uvjek ali to je i normalno, sad za sad. Sam Van Gaal je izjavio da mu treba tri mjeseca da uigra ekipu, za ovaj kratak period to izgleda dosta dobro. Liverpool je pravio dobar presing na zadnju liniju kroz prvo poluvrijeme i to je predstavljalo problem. Kasnije u drugom poluvremenu je Van Gaalnapravio taktičke promjene da se olakša ta zadnja linija, napad je postavio više i presing smo radili Liverpoolu, Blackett se isto tako odlično pokazao, dobar sa loptom, dobre pasove dijeli, smiren. Treba ga uigrat, i uz adiciju nekog defanzivca svjetske klase, kompletirat tu zadnu liniju.
Van Gaal:"It’s nice for the fans in the United States of America but also at home, that we beat Liverpool. It’s not our favourite opponent I think for Mans United fans, but I think we gave a lot of pleasure to these fans and that is very important."
He added:"Of course it is better to win in preparation time than to lose, but most the important game is against Swansea City, the first game at home in the Premier League, that we have to win."
Wayne Rooney was rewarded for his strong performances in the International Champions Cup by being named Player of the Tournament.Goal Scorers on the USA Tour:
Rooney - 5
Young - 4
Mata - 2
James - 2
Chicharito - 1
Welbeck - 1
Lingard - 1
Wayne Rooney: "We'd like to thank all the fans out here, it's been great."
LvG on Rooney: "I think he deserved to win Player of the Tournament because he gave a lot of assists and scored goals"
LvG: "I cannot say anything fresh about new players. That you can understand. When I say something it raises the price, so it’s not nice.
Louis van Gaal on winning the ICC final: "We gave a lot of pleasure to our fans. But the most important game is against Swansea."
The Daily Mail claims Manchester United manager Louis van Gaal will give executive vice-chairman Ed Woodward a list of players he wants the club to sell by the end of the week.
“It will be presented to United chief executive Ed Woodward later this week, when plans will be put in place to get those who have failed to make the grade out of the door as soon as possible.”

The little boy inside me was screaming ‘Manchester United’. United breathes football” — Robin van Persie
MUFC - It's a religion!
MUFC - It's a religion!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, mislim da je za Nanija tačno. Teško da će Van Gaal na njega računati. Jednostavno, ne vidim mjesto za njega tu. Dok, za Kagawu i Zahu mislim da ima mjesta. Zaha može na posudbu, ako ništa, ne treba se njega tek tako lako odreć', a Kagawa može ostat kao zamjena Mati. No, vidjećemo ubrzo sve.FCUM je napisao/la:klix veli da se van gal odrekao zahe,kagawe i nania
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 7 gostiju.