Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- tyler durden
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Jesus Fernandez u Levanteu 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
I tako uz casu dobrog vina ode angel
ocekujem i od navasa da promjeni frizuru,dok ga onaj ronaldov frizer safata gdje

ocekujem i od navasa da promjeni frizuru,dok ga onaj ronaldov frizer safata gdje

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Raja uživajte u decimi koga boli racku šta je prije bilo. Čak ni ova sezona nije bitna jer će dosta vode proteć dok nam neko prismrdi.
Sad je bitno da košarkaši uzmu više tu titulu. Promjenili su onog luzera od trenera. Valjda će sa njim otići i onaj luzerski mentalitet.
Sad je bitno da košarkaši uzmu više tu titulu. Promjenili su onog luzera od trenera. Valjda će sa njim otići i onaj luzerski mentalitet.
Nisu ga promjenili.Što je loša odluka po meni,al Peru ionako zaboli za tim.Nije mu problem dati 70 milja na jednog fudbalera dok košarkaši imaju budžet od 24 miliona.Užasna mu je politika prema Baloncestu.stokton je napisao/la: Sad je bitno da košarkaši uzmu više tu titulu. Promjenili su onog luzera od trenera. Valjda će sa njim otići i onaj luzerski mentalitet.
Bale balon d oro 2015

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jes lud ovaj diego, i dalje odbija da ode

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ima Castilla
Čovjek je zaslužio da ostane, ali ne više od Ikera. Tako da njegovo odbijanje neće nimalo pomoći njegovoj karijeri. Mada sumnjam u te priče medija, jer kad su naši golmani u pitanju uvijek se provlače takve gluposti.
Transfer mu je sudbina. Htio to ili ne.
Transfer mu je sudbina. Htio to ili ne.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, ceka najbolju ponudu... Ne zuri mu se jer nije toliko bitno za golmana da prolazi pripreme sa klubom...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa gdje sam ja pročito da su ga promjeniliKawhi je napisao/la:Nisu ga promjenili.Što je loša odluka po meni,al Peru ionako zaboli za tim.Nije mu problem dati 70 milja na jednog fudbalera dok košarkaši imaju budžet od 24 miliona.Užasna mu je politika prema Baloncestu.stokton je napisao/la: Sad je bitno da košarkaši uzmu više tu titulu. Promjenili su onog luzera od trenera. Valjda će sa njim otići i onaj luzerski mentalitet.
Bale balon d oro 2015

Uglavnom onda ništa od titule.
Peri treba neko reći da je on predsjednik sportskog društva a ne samo nogometnog kluba.
Pero je davno rekao sta misli o kosarkaskoj sekciji.
"...20 miliona minusa kojeg nema Manchester..."
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Čuj priče i govana a svaki prelazni rok da 200 milja i sad mu puno 20 milionaRaul_64 je napisao/la:Pero je davno rekao sta misli o kosarkaskoj sekciji.

Pa i kad predstavlja igracima trofeje prilikom potpisa, pokaze 10 LP, trofej za najbolji klub u 20 stoljecu, a onih 8 euroliga preskoci
Od kosarke nema ekonomske racunice.

Od kosarke nema ekonomske racunice.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kako Marca laže... 
**** ih Iker!

**** ih Iker!
Gleda li iker prezentaciju xD
Zena mu je Caba, znaci Boze
Pero ispunio jos jedan san,kupio jos jednu zemlju
Ipak je dobio aplauz ,navijaci

Ipak je dobio aplauz ,navijaci

Bgm ovacije navijača.
Perez vratio i Kostariku pod krunu
.
Perez vratio i Kostariku pod krunu

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.