NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
a email 22 svi mi jedva cekamo da se klupko otpetlja i da se vidi prava istina,i ko stoji iza svega...a ovaj slucaj sa suspenzijom ce povuci jednu veliku istragu u klubu...a lopovi ce izaci na vidjelo,zivi bili pa vidjeli...i huseinbegkapetan da ti kazem,zaboravio sam spomenuti opremu,ja svom dijetu uzimam dvije godine opremu kakvu ima prva ekipa,i svaku smo gotov utakmicu dole,otkad nam je bull oprema uzimao sam je licno od trenera kojeg vec pominjes,tako da samo jos shvatis koliko si malouman dok nekog ovdje pokusavas ocrniti...a clanarine za svoje dijete ja uplacujem u banci na ziroracun,zasta uvijek dobijem uplatnicu tako da mi ove tvoje teorije bas i nemaju smisla,al ajd... 

nek su igraci iz Srebrenika krivi sto je prosla uprava Zvijezde napravila veliku gresku, a nije im bila prva, ali imalo se para prije, a i manje cifre su bile pa nije bio problem, nije Ibrica sastavljao ugovor, nego su to uradili ljudi iz Zvijezde, i Ibrica iskoristio gresku i uzeo dobru lovu, misim da nije fer, prije svega jer Gradina nije ulozila nista u Amera, placao clanarinu dok je bio u Gradini, otac mu kupovao kopacke, kartu da ide na treninge, placao prevoz na utakmice dok je bio u kadetina i juniorima, dok je bio u seniorima od Gradine nije dobio ni 300 KM za onu polusezonu, i sad Gradina uzima 70 000 KM, ali takav je zakon, i Zvijezda ce uzeti svoje za Kuzmanovica...desetkamarakane je napisao/la:sutra poslati kuci sve srebrenicane iz gradacacki klubovadesetkamarakane je napisao/la:kriv je ibrica ,gradina koja ga drzi i grad koji ga je postavio kriminalac koji vvaranjem pare cupa na ovaj nacin ........................voliosamzvijezdu je napisao/la:nek si nas vatreni malo i nasmijao u kasnim satima...i vajda prestane ovo medjugradsko prepucavanje...mi smo kao grad historijska instituacija,a za ovo danas nije nam srebrenik kriv,i jbg...realno...
Koliko znam tu je sve rijeseno, i Zvijezda mora dati dobru lovu Gradini, cak je Ibrica(direktor Gradine) reko da do 1 jula Zvijezda mora dati lovu...i tu je Ibrica dobro izradio Zvijezdu, tj one koji su tada bili u Zvijezdi, dogovorili se da Gradina dobija procenat od transfera Ordagica, i samo to stavili u ugovor, nisu stavili da se gradina odrice naknade za treniranje, i kroz nekoliko mjeseci Gradina tuzila Zvijezdu, i vec godinu dana se to odugovlaci, iako je Gradina dobila taj spor, ali sigurno ce se to jos dugo odugovlaciti, jer Zvijezda nema love da to sad isplati, ali sigurno si vec upucen u to kakva je situacija u Zvijezdi...
Znaci ovo je greska bivse uprave Zvijezde, i nesto sto se vuce vec godinu dana, i znam kroz sve sta je Amer prosao, s kojim pritiskom od strane bivse uprave Zvijezde se morao boriti, a nije bio ni kriv ni duzan, niti je bio ukljucen u pregovore Gradine i Zvijezde, niti je toliko pregovarao sa Zvijezdom, njegov uslov je bio samo da potpise profesionalan ugovor, jer nije zelio da prođe ko sa Gradinom, da igra skoro dzaba, jer prema amaterskom ugovoru klub igracu nije duzan dati ni marku...
i da posaljes srebrenicane doma, samo potpisujes prvu federalnu, jer Amer je trenutno najbolji igrac Zvijezde a Covic najbolji stoper, a oni bi bez problema nasli klubove, pa Amer bi odmah potpisao za Zeljeznicar ili Slobodu, zato sacekajte malo, da ga Ibrakovic primijeti

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
podigni tuzbu protiv nas mozda dobijes naknadu za uzalud potroseno vrijeme dok si cekao utakmicukanarinac je napisao/la:odma bez razmisljanja izbacit u zadnju ligu picke jedne dzabe cekam utakmicu a vi se spdate sa nasom ligom odma U ZADNJU ligu

Kako jedna odluka delegata da ne dozvoli da se odigra utakmica PLBiH ima ogromnog uticaja da prljavi veš u jednom klubu poćne izlaziti vani.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
tek ce da izadje...lako je pricati,i uvlaciti se ljudima u guzu,al kad dodju stari na naplatu....neko mora odgovarati... 

-
ko je sad ovde lud? ja ne...samo sam te čitao ti si taj koji je polupao lončiće...vidiš da sam te bocnuo tamo gdje te najviše boli...priča ti je za malu djecu...rekao sam ti vrati svoje postove i argumentuj ih...evo ovde...nek svi pročitaju čega se stidiš? ti imaš problem,ne ja ,ne mi...ali upamti predstavljaš porodicu KADIĆ ako se klupko odmota i ako ja iznesem što znam,neće biti dobro...hoćeš da počnemo?voliosamzvijezdu je napisao/la:eto husein beg kapetan.,drago mi je da si polupo loncice,jos malo pa si blizu da me otkrijes po imenu i prezimenu...al ubrzo i hoces...ako imas sta licno protiv nekog jaro zazustavi ga na ulici i iznesi svoje tvrdnje i dokaze,ili jos bolje tuzi ako znas sta se desvava...nemoj glumit ovdje nekog junaka...ti si jedan od onih koji od juce vole zvijezdu i vjerovatno si se nasao negdje u ovim prljaavim poslovima u klubu,pa pokusavas preko mojih postova ocrniti druge ljude...odes i tuzis te za koje me smatras...
Ako cete se svadjat svadjajte se na ulici ovo nije ni mjesto ni vrijeme.Ionako prolazimo tesku situaciju.Huseine,pust' to ne trebaju nam komentari nebitnih osoba.huseinbegkapetan je napisao/la:ko je sad ovde lud? ja ne...samo sam te čitao ti si taj koji je polupao lončiće...vidiš da sam te bocnuo tamo gdje te najviše boli...priča ti je za malu djecu...rekao sam ti vrati svoje postove i argumentuj ih...evo ovde...nek svi pročitaju čega se stidiš? ti imaš problem,ne ja ,ne mi...ali upamti predstavljaš porodicu KADIĆ ako se klupko odmota i ako ja iznesem što znam,neće biti dobro...hoćeš da počnemo?voliosamzvijezdu je napisao/la:eto husein beg kapetan.,drago mi je da si polupo loncice,jos malo pa si blizu da me otkrijes po imenu i prezimenu...al ubrzo i hoces...ako imas sta licno protiv nekog jaro zazustavi ga na ulici i iznesi svoje tvrdnje i dokaze,ili jos bolje tuzi ako znas sta se desvava...nemoj glumit ovdje nekog junaka...ti si jedan od onih koji od juce vole zvijezdu i vjerovatno si se nasao negdje u ovim prljaavim poslovima u klubu,pa pokusavas preko mojih postova ocrniti druge ljude...odes i tuzis te za koje me smatras...

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
- Kontakt:
hehe,ma bravo dodjes kad god hoces na pozarike,ako znas gdje bude Kujro,u krugu 200 metara se nalazim ja sa kucom,dodjes i vidis ko sam i sta sam...a to sto sam blizak sa osobom koju ti ovdje crnis je moj privatni zivot,a na ovom forumu imam pravo da iznesem svoje slobodno misljenje,za koje imam i argumente i dokaze...a ti huseinbegkapetan,sto pises da si roditelj,bojis se da se ne sazna da stojis iza ovoga...pogodilo te sto nisi adekvatan da vodis premijer ligu...heh majko mila zelenbaca...izace na vidjelo organizacija utakmice sa slatinom...
Zadnja izmjena: voliosamzvijezdu, dana/u 04 avg 2014, 23:50, ukupno mijenjano 2 puta.
daj ba ljudi koji vam je sta se prepirete sada trebamo biti slozni i zajedno izaci iz ove situacije.
imali ikakvih naznaka hocemol igrati drugo kolo
imali ikakvih naznaka hocemol igrati drugo kolo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pratim duze vrijeme ovaj forum i nikako da se nakanim registrovati ali evo sad jesam. uvijek jedni te isti pricaju gluposti i sve oni znaju i ko je sta skrivio, ko je sta ukro, ko je gdje bio dobar sve ama bas sve a niko za to ne zna navesti niti jedan argumenat. nakon poraza ne valja ovaj, ne valja onaj, trener je kriv, uprava kriva, a nakon pobjede bravo treneru, bravo momci, bravo upravo mozemo evropu igrat i tako u krug. popustite ba ljudi malo istresajte svoje frustracije negdje drugdje imaju ljudi zduzeni i nadam se da ce rijesiti ovaj problem i da cemo svi zajedno u subotu slaviti
Pa valjda imaju pameti,a i novca Bogami da izađu iz ovog.Nema vise ni po babi ni stričevima.Ko god da je kriv i zasto je do toga doslo ne vrijedi raspravljat.Svjesno je navučen na tanak led i dosla cica po kolica.Moglo je se proći i bez toga,al ovi iz Srebrenika nožinu u leđa.Al ajd,sta je tu je.Ima dragog Boga,ja vjerujem u onu-KAKO DOŠLO,TAKO OTIŠLO ili još bolje NE ZABORAVI,PAMTI I VRATI.
-
ne samo hoću da mu ukazem da je pročitan ko knjiga,i ako ćemo već od loših stvari da krenemo od njega...pa onda nek piše zašto je ovo ili ono ali da ima argumente...najlakše se sakriti ovde pod nekim nickom i crniti ljude...ovo svako čita...pročitajte malo njegove postove,nezadovoljni radnik kojem sve smeta...pardon,bivši radnik koji je gulio koga je mogao...i pričao pepeljugu i sva se djeca smijala...neću više da trpim zbog koga zbog čega...ti si sad junak nakon bitke...pljuješ sve,e nećeš ja ću ti stati u kraj javi se na pp...kad hoćeš i gdje hoćeš...kome više prosipaš šuplju...30 godina jeste ali kako dok god je tebi išlo se uz dlaku...onaj dopis što si poslao mom dijetu minimalni troškovi telefona ajd molim te skeniraj svoj zadnji račun i ovde ga postavi...misliš da smo toliko glupi? varaš se,zbog tvojih principa nedaš da treniraju najbolja djeca...svetiš se preko djece kako te nije stid bilo šta napisati...doru znam ali adama ne,sutra cu ga bas pitati za ta kola naći ću ga negdje ovo me baš zanima,jeste i pogodio si doro piše...inače se bavim forumom...vidiš da nisam pogriješio do u detalja sam te otkrio...na kraju vidim da ti je bolna tačka taj doro čitavo vrijeme i pišeš o njemu,i pljuješ ga,sad da ti kažem da moje dijete nije trenirao bolji trener bolji pedagog...hoćeš da krenemo od tvojih mamica? ili od članarina? ili od opreme? ili računa?NKZ07 je napisao/la:Ako cete se svadjat svadjajte se na ulici ovo nije ni mjesto ni vrijeme.Ionako prolazimo tesku situaciju.Huseine,pust' to ne trebaju nam komentari nebitnih osoba.huseinbegkapetan je napisao/la:ko je sad ovde lud? ja ne...samo sam te čitao ti si taj koji je polupao lončiće...vidiš da sam te bocnuo tamo gdje te najviše boli...priča ti je za malu djecu...rekao sam ti vrati svoje postove i argumentuj ih...evo ovde...nek svi pročitaju čega se stidiš? ti imaš problem,ne ja ,ne mi...ali upamti predstavljaš porodicu KADIĆ ako se klupko odmota i ako ja iznesem što znam,neće biti dobro...hoćeš da počnemo?voliosamzvijezdu je napisao/la:eto husein beg kapetan.,drago mi je da si polupo loncice,jos malo pa si blizu da me otkrijes po imenu i prezimenu...al ubrzo i hoces...ako imas sta licno protiv nekog jaro zazustavi ga na ulici i iznesi svoje tvrdnje i dokaze,ili jos bolje tuzi ako znas sta se desvava...nemoj glumit ovdje nekog junaka...ti si jedan od onih koji od juce vole zvijezdu i vjerovatno si se nasao negdje u ovim prljaavim poslovima u klubu,pa pokusavas preko mojih postova ocrniti druge ljude...odes i tuzis te za koje me smatras...
-
- Kontakt:
ma evo na sportu,trecina klubova ima dugovanja ali prema savezu kazne itd...to moraju uplatit do 2 kola,ili nece igrati,ali oni zajedno imaju duga 200 000,a po 10 000 im oprosteno,kod nas je problem sto imamo direktno gradini,i nema mjesta vise za dogovor,to se mora rijesit do subote...sad nek dovedu one koji su pravili ugovor sa ordagom i koji su napravili propust...
-
- Kontakt:
sto bolan hvalis sam sebe? ne trebaju mi privatne poruke ni forum,rekao sam ti,ajd kraj egara i tako 300,400 metara,dodjes vidis ko sam i sta sam,dobro je...a ti kao navodni roditelj imas veliki pristup informacijama unutar kluba,a dobar si pedagog,za 10...
-
imam jer si moje dijete crnio,na njemu se izivljavao,pa na gibiću i tako dalje...koliko je trenerka 60 km ili 63? platio sam smradu jedan...voliosamzvijezdu je napisao/la:sto bolan hvalis sam sebe? ne trebaju mi privatne poruke ni forum,rekao sam ti,ajd kraj egara i tako 300,400 metara,dodjes vidis ko sam i sta sam,dobro je...a ti kao navodni roditelj imas veliki pristup informacijama unutar kluba,a dobar si pedagog,za 10...
-
- Kontakt:
sve sto vise pises sve se vise pokusavas sakriti od necega? cega bolan? o kakvim trenerkama meni pises,kojem dijetu? Sta imas placat trenerku covjeku koji nije u klubu,o cemu ti pricas ovdje?
-
i da mi izvine svi ostali...neću odustati jer sam u pravu...ljudima je teško podnijeti istinu...ali to je to...sve mogu argumentirati i dokazati mrzim kad pljuju oni koji su najviše krivi...koji nisu doprinijeli ničemu samo su gledali sebe...trener da prodaje opremu nije korupcija nego zlo...gdje ima to jedan dan jedna cijena drugi druga...zafalilo para
sve mi diraj ali dijete ne,moje dijete je izvodio pred svima zbog trenerke članarina ono uopšte nije krivo ja sam kriv što sam tom debilu dao da mi trenira dijete...al,nema veze sad je klub u gunguli treba stati iza njega,ko god mislio ovako ili onako došlo je vrijeme da stanemo svi kao jedan za klub za grad za narod...naravno da ovi igrači demonstriraju najbolje na terenu...dosta nam je manekena i glumaca...ja idem i plaćam kartu,i navijam iz sveg srca možda sam lud ili drugo ali ovo je pitanje časti i kluba i grada...moj sin igrao ili ne ovo shvatam kao udar na nas...hebemu sve odbranili smo se kad je najteže bilo i sad ćemo...ZVIJEZDAAAAAAAAAAAAAA

Kako čujem bio je dogovor da se uplati pola duga, medjutim sada gospoda traže da se uplati svih 70k, radi se na prikupljanju, pomoći će i opstina, kanton kao i neki privrednici..navodno je i Sarajevo je nudilo pomoć, nekih 15k samo da se tekma odigra, drago mi je to sto su svi uz nas, jer ovo i nije samo naša greška, naši su se žalili na tu odluku o suspenziji, al te žalbe u savezu nema, jednostavno je nestala prema tome nisu ni ljudi iz saveza baš čisti, uskoro će ici info za javnost o svemu, znat će se sve..

Ma ko će znati ko sve stoji iza ovoga i ko ima udjela u ovom.Najgore bi bilo da unutar samog kluba ima upetljanih ili pak mozda su bili dio kluba a sada vise nisu a imaju interes od ovoga.To me podsjeća na onu prodanu tekmu Izeta FazlinovićaBrezovac je napisao/la:Kako čujem bio je dogovor da se uplati pola duga, medjutim sada gospoda traže da se uplati svih 70k, radi se na prikupljanju, pomoći će i opstina, kanton kao i neki privrednici..navodno je i Sarajevo je nudilo pomoć, nekih 15k samo da se tekma odigra, drago mi je to sto su svi uz nas, jer ovo i nije samo naša greška, naši su se žalili na tu odluku o suspenziji, al te žalbe u savezu nema, jednostavno je nestala prema tome nisu ni ljudi iz saveza baš čisti, uskoro će ici info za javnost o svemu, znat će se sve..

-
Imam osjećaj da sve se okrenulo protiv nas ali ne slučajno nego smišljeno...od svih saveza ali smtram da ako je naš klub spao da se pokoleba nekome ili nečemu onda i nismo za ovoga...alo ljudi pa voz smo odbili odbićemo i ovo nismo valjda spali da ovde ustuknemo...gledajući naš prelazni rok našu upravu mislim da je prvi put odrađeno u nekom smislu sa zahtjevima onog što nam je potrebno...ako nam opet bacaju prašinu u oči subota izvrnuti stadion i nek se oni igraju...dosta više šuplje...platite a grad će s odužiti...svjesni smo i mi situacije...Brezovac je napisao/la:Kako čujem bio je dogovor da se uplati pola duga, medjutim sada gospoda traže da se uplati svih 70k, radi se na prikupljanju, pomoći će i opstina, kanton kao i neki privrednici..navodno je i Sarajevo je nudilo pomoć, nekih 15k samo da se tekma odigra, drago mi je to sto su svi uz nas, jer ovo i nije samo naša greška, naši su se žalili na tu odluku o suspenziji, al te žalbe u savezu nema, jednostavno je nestala prema tome nisu ni ljudi iz saveza baš čisti, uskoro će ici info za javnost o svemu, znat će se sve..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.