SRETNO!!!Evolution87 je napisao/la:hvalaSabinho je napisao/la:Svaka cast, sretan put i uzimamo 100%.![]()
aBd prolazimo, prvi gol Bilbija u 89' i onda u nadoknadi dolazi i Dejo na skok i daje go za apsolutno ludilo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nije tacno da je zvanicno, znat ce se sutra navečer, prenos košta jako puno jbg---socrates je napisao/la:Zvanicno,uzivo na FACE TV!!pao je napisao/la:Da li ce biti prenos iz Atine?
al eto znat će se sutra
imate pozz od fcsforeve-a

http://nkbosna.ba/novosti/199-potpisivanje-ugovora" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Filijale niču ko gljive!cobefks je napisao/la:http://nkbosna.ba/novosti/199-potpisivanje-ugovora

-
- Kontakt:
85 vas je bilo uplatilo kada sam maloprije pricao sa drugom, bice i par kombija, oko stoje u svakom slucaju, neka je sretno svima koji idu da ne bude belaja nikakvih 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Tako nekakofedeltafrotta je napisao/la:85 vas je bilo uplatilo kada sam maloprije pricao sa drugom, bice i par kombija, oko stoje u svakom slucaju, neka je sretno svima koji idu da ne bude belaja nikakvih

- Evolution87
- Kontakt:
vise klaunufedeltafrotta je napisao/la:85 vas je bilo uplatilo kada sam maloprije pricao sa drugom, bice i par kombija, oko stoje u svakom slucaju, neka je sretno svima koji idu da ne bude belaja nikakvih
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
ne znam kako se pecate tako,na gluposti ,frajer vezan ugovorom još godinu za ŽeljuSarajlijc@ je napisao/la:Ako je Filip Loncaric, fuj!

Einigkeit und Recht und Freiheit
ima i centrotransova ponuda, a Bgm dosta raje hoce da ide automobilima...
elem, sretno svima, meni zao sto nemam mogucnost da idem ...
- molotovljev
Sretan put.
Ja cu jahtom iz Malog Drvenika sa kratkim predahom u Sutomoru...
Ja cu jahtom iz Malog Drvenika sa kratkim predahom u Sutomoru...

F.K.SARAJEVO
Ramo imam sve ali nemam vremena ispuco sam godišnji danas počeo raditi a jaran mi ide večeras sretno mu bilo i svima koji idu.rammstein je napisao/la:ima i centrotransova ponuda, a Bgm dosta raje hoce da ide automobilima...
Sarajevo ljubavi moja!
Mogla bi ovo biti pravo interesantna sezona PL BiH. Neka neka treba stvari srediti.
Podrška stavu uprave oko sponzorstva sa BH Telecom-om, ne može mi iz vrha tabe dobiti isto para kao i oni koji nemaju ambicija nego samo eto daj da se takmiče
Sretno momcima koji idu u Grčku, nadam se da će se sretni vratiti
A to za golmana, ako je istina naravno, ne znam, mislim da smo mogli i bolje. Ja bih ipak dao šansu Plakalu koliko god on bio mlad i neiskusan. I koliko god ga neki smatrali krampom ja vjerujem da je on pravi potencijal samo mu treba prilike da se dokaže.
Podrška stavu uprave oko sponzorstva sa BH Telecom-om, ne može mi iz vrha tabe dobiti isto para kao i oni koji nemaju ambicija nego samo eto daj da se takmiče

Sretno momcima koji idu u Grčku, nadam se da će se sretni vratiti

A to za golmana, ako je istina naravno, ne znam, mislim da smo mogli i bolje. Ja bih ipak dao šansu Plakalu koliko god on bio mlad i neiskusan. I koliko god ga neki smatrali krampom ja vjerujem da je on pravi potencijal samo mu treba prilike da se dokaže.
Ranieri u cetvrtak na tribinama Peristerioua 

Mi ovog Muharemovica u Visoko posudili a on opet dobio Jagodicev poziv.Bosna Visoko ima mladog reprezentativca
Pored njega za U-21 poziv dobio i Fare...Malkocevic za U-19 zvao Mihojevica,Radovca i Burovica

Pored njega za U-21 poziv dobio i Fare...Malkocevic za U-19 zvao Mihojevica,Radovca i Burovica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo sa ovim igracima od 18, 19 godina mi mozemo profitirati od ovih preko 22 nema nikakve koristi generalno. Mogu otici u neku azerbejdzansku ili iransku logu i to im je vrh. Gurati Radovca i jos nekog iz juniora pod svaku cijenu.
mislis?Pjesnik je napisao/la:Samo sa ovim igracima od 18, 19 godina mi mozemo profitirati od ovih preko 22 nema nikakve koristi generalno. Mogu otici u neku azerbejdzansku ili iransku logu i to im je vrh. Gurati Radovca i jos nekog iz juniora pod svaku cijenu.

kopiraj negdje ovaj post pa se cujemo iduce ljeto : )
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako mislis na ligu, ok. Vjerujem da cemo je uzeti. Ali po meni to nije neki iskorak. Malo treba da bi bio vladar ove lige, ali to po meni nije mjerilo uspjesnosti jer nam je liga da ne kazem sta. Ja ocekujem da uradimo nesto vise, da se bar malo priblizimo bar Rijeci, da postanemo ekipa koja ce proizvoditi respektabilne igrace koje ce prodavati bar upola cijene za moju igraci iz HNL odlaze u Evropu.rammstein je napisao/la:mislis?Pjesnik je napisao/la:Samo sa ovim igracima od 18, 19 godina mi mozemo profitirati od ovih preko 22 nema nikakve koristi generalno. Mogu otici u neku azerbejdzansku ili iransku logu i to im je vrh. Gurati Radovca i jos nekog iz juniora pod svaku cijenu.![]()
kopiraj negdje ovaj post pa se cujemo iduce ljeto : )
nema, dali ste mu papire za dug koji ste imali prema njemudomorocki je napisao/la:ne znam kako se pecate tako,na gluposti ,frajer vezan ugovorom još godinu za ŽeljuSarajlijc@ je napisao/la:Ako je Filip Loncaric, fuj!
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, bosnas_, bvsic, ErosViverosViv, Grk1234, JavierBosnia, laznokrilo, Lecler, mosarajvosa83, napoleon72, pitar, riki46, Sanchez87hz, Vanja8 i 82 gosta.