Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

SarajlijaTM

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 avg 2014, 18:36

AdiFKS je napisao/la:Koliko to Grbavica ima WC-a za gledaoce na juznoj tribini, i koliko ima na sjevernoj tribini?

Dodao bih jos, koliko Wc-a ima u dijelu ogradjenom za gostujuce navijace?
2 wc-a na jugu,na sjeveru,nemam pojma,5-6 otprilike.ko da je tesko donjeti jos jedan onaj kontejner kao na jugu i ima wc.
Jel to to,radi cega bi suspendovali grbavicu?

Btw.-ima i apoteka pored,mozemo vam kupiti koprivit i enterofuril,ako ste bas dosli na pisanciju ili srackanje,a ne na utakmicu,nije problem :lol: :lol: :lol:

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 04 avg 2014, 18:40

Ko u praistorijom dobu vanjski wc,,, hahaha

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 04 avg 2014, 18:42

valter22 je napisao/la:Ko u praistorijom dobu vanjski wc,,, hahaha
A znas li na koga se vodi sve to? Na FK Željezničar,nesto sa cim se slabo mogu pohvaliti ostali. I okanite se grbavice,nikad je nece suspendovati,a uvjek ce zadovoljavati uslove za igranje plbih. cao,cao,vozdrica ;)

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 04 avg 2014, 18:43

Žalite se na stadion u Foči a kod vas vanjski wc

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 04 avg 2014, 18:48

Dobro šalu na stranu, opet kažem ne mislim ja ništa na vas srati nego sam napravio rezime da kad bi se poštovali svi finansiski i infrastrukturni kriterije da nam nebi imo ko ligu igrat nego neki anonimus klubovi, vrati se stranicu dvije pa pročitaj moj post. Ok?

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 04 avg 2014, 18:49

Mozda zele pokretne stepenice da idu u wc :)

Pacov

Post Postao/la Pacov » 04 avg 2014, 18:50

valter22 je napisao/la:Žalite se na stadion u Foči a kod vas vanjski wc
a tek oni basamaci na tribini za goste :o
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 04 avg 2014, 18:53

Ponekad je neki od tih WCa u upotrebi, ni blizu svi ti koje nabrajate.
Vec barem 7-8 zadnjih derbija nema ni jedan WC za nas gostujuce navijave, a bude nas od 1500 do2000 u onom ogradjenom dijelu. A naplatite nam kartu od 10 do 15 KM.

Tacno i precizno stoji na koliko sjedecih mjesta treba imati ispravnih WC.

Cuj moze se dovuci montazni sa strane. Hajd dobro, sto se ne dovuce.

I nije samo to. Eto pitaj vecinu ekipa koje gostuju kod vas, svi se slazu da su svlacionice neuslovne.

Nije to neki milionsko ulaganje. Al hajde kada kritikujemo sviju, daj da krenemo u konsolidaciju cijele lige. Malo po malo.

Evo ja se kunem da jedva cekam da se Grbavica osposobi. I ne pisem ovo zlonamjerno.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 04 avg 2014, 18:58

Sta ce ti WC pisaj u gaće.
NO PYRO NO PARTY

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 04 avg 2014, 18:59

valter22 je napisao/la:Fićo nisam mislio na iste uslove već da i jedan i drugi stadion ne ispunjavaju uslove a koji su? vrati se stranicu unazad, a grbavicu sam uzeo kao primjer i neko mislit da mi je drago što je u takvom stanju
Nije nikakav problem nek savez postavi kriterije i uslove kakve god zeli i mi cemo ih ispuniti budi siguran. Svi se nesto zalite na uslove na Grbavici a cijelu sezonu ne dodje ni 1000 gostujucih navijaca (osim kad Sarajevo dodje)! Ja bih evo sad prvi potpisao da cijelu sezonu imam uslove na gostujucim terenima kao na Grbavici za gostujuce navijace! Nisu problem uslovi nego daj da nesto prigovorim na racun Zelje. Mi i kad bi imali sve idealne uslove ko na Saint-Denisu, Ti bi opet rekao e bila je guzva ili kolona vozila do stadiona, ne mogu naci parking itd... Bolji su ti uslovi nego Manijacima na Jugu i jos se nesto fol zalis!? Ko to jos ima pokrivenu tribinu za "goste" u BiH???
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

valter22
Kontakt:

Post Postao/la valter22 » 04 avg 2014, 19:14

Ma bjaži, nemere se s tobom razgovarati aj z

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 04 avg 2014, 19:32

Jeste li primjetili par stvari a to da klubovi moraju biti ravnomjerno zastupljeni u prijenosima, da svi moraju dobijati istu cifru od sponzora, mislim o cemu se ovdje radi. Jel ako bi jedan klub bio zapostavljen to bi bilo nesto u fazonu nacionalne diskriminacije pa se toga boje, o cemu se radi :lol: :lol:

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 04 avg 2014, 19:37

Moze se razgovarati ali se razgovor ne moze zapocinjati na ovaj nacin.
valter22 je napisao/la:I sad kao Gredić nešta sere a oni u istim **** oko uslova stadiona
Vrijedjati "Hram fudbala" a uz to jos i lagati e to nece moci!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 avg 2014, 19:39

RockyMaivia je napisao/la:Poslije rata je bila najludja liga :mrgreen:
Zmaj od Bosne,Djerzelez i ostali... :lol: :lol: :lol:
Otvoreno na utakmici su se znali namjestiti rezultati.
Znas koliko je onanliga bila bolja? Mozda se namjestLo ali igraci ekipe zu bile bolje sigurno..I taj zmaj je bio super jak sa odlicnim igracima .prava je steta sto neki nisu zavrsili u Slobodi kao sto je bio Lija odnosno lik koga Vedo cesto spominje kroz svoju karjeru I koji je karijeru prekino na onoj utakmici u Srebreniku izmedju Grasine I Zmaja kad smu je nakon jednog udarca cak iapalo I oko kojeg su mu poslije vratili..pa deano krilo Imsirovic zatim Cickusic u odbrani , Pasalic Besirevic na beku ..poslije su bili I Muratovic Halilovic kao I Sarajlic ..posljednja dvojica su zavrsili u Slobodi bili mladi reprezentativci a Halilovic I A reprezentativac ...
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 04 avg 2014, 19:45

Vi možete palamuditi o skraćenju lige koliko hoćete jer se to neće desiti i ako od strane forumaša ima i nekih finih prijedloga. Stvar je sasvim jednostavna delegati iz RS-a u skupštini pristaju samo na jednu soluciju, a to je liga 12 sa minimalno 4 kluba iz RS-a u njoj, što naravno delegati iz Federacije odbacuju, a na ostale prijedloge iz Federacije delegati iz RS-a ne pristaju, tako da svi ovi prijedlozi forumaša (ma koliko oni bili dobri ili loši) padaju u vodu. Jedini način da se skrati liga je da ljudi iz saveza imaju mu.d. i da pojedine klubove izbace iz lige zbog toga što ne mogu da ispune zahtjeve premijer lige, ali oni to neće uraditi nikada jer bi izbačeni klubovi digli toliku halabuku oko toga tako da bi se i ljudima u savezu drmale stolice radi toga, a i izbačeni klubovi (njih 6) bi počeli iznositi prljavi veš ostalih 10 klubova u javnost da dokažu da nisu oni jedini u ponoru i da nisu zaslužili izbacivanje jer i drugi nemaju sve ispunjene uslove za PLBiH. Tako da bi se svi spasili međusobno počevši od ljudi iz saveza pa do pojednih ljudi iz klubova liga se neće smanjiti. Da bi se smanjila liga na 10 (izbaciti 6 klubova) mnogi bi otišli u pm, a upravo takvi ne žele da pristanu na skraćivanje lige. Jedno je realnost, a drugo želje nas koji želimo dobro BH fudbalu. Tako da kolektivno svi uživajmo u ligi 16, ukoliko imamo u čemu uživati u njoj.
SRETAN BROJ - 1725

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 avg 2014, 19:59

Da hoce Saraejvo i Zeljo izganjati da se od bh telekoma dobiva novac na osnovu pozicije na kraju prvenstva.To bi bila odlicna stvar,tako bi se stalo u kraj sa pustanjem meceva pred kraj sezone onih klubova koji ne igraju ni za sta u tom trenutku.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 avg 2014, 20:00

samo_lijevo je napisao/la:Da hoce Saraejvo i Zeljo izganjati da se od bh telekoma dobiva novac na osnovu pozicije na kraju prvenstva.To bi bila odlicna stvar,tako bi se stalo u kraj sa pustanjem meceva pred kraj sezone onih klubova koji ne igraju ni za sta u tom trenutku.
A kako bi bilo da se svi udruze i to zatraze,pa osnuju udruzenje premijerligasa i preuzmu organizaciju lige od ovog kretenskog saveza?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 04 avg 2014, 20:07

bistrikboy je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Da hoce Saraejvo i Zeljo izganjati da se od bh telekoma dobiva novac na osnovu pozicije na kraju prvenstva.To bi bila odlicna stvar,tako bi se stalo u kraj sa pustanjem meceva pred kraj sezone onih klubova koji ne igraju ni za sta u tom trenutku.
A kako bi bilo da se svi udruze i to zatraze,pa osnuju udruzenje premijerligasa i preuzmu organizaciju lige od ovog kretenskog saveza?
kamo srece da se to desi.
Ne vidim ljude u drugim klubovima koji su sposobni za takvo nesto.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 avg 2014, 20:19

pokrenula je to Sloboda i prije onog ispadanja iz lige i par klubova se slozilo, ostali nula b...i to udruzenje bi funkcionisalo na "politickim" principima...tesko je napraviti nezavisno udruzenje, cak bi to mozda u ovom slucaju bio i korak unazad, jer se klubovi dobrim dijelim oslanjaju na gradove, opcine, kantone itd itd u financiranju
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 avg 2014, 20:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:pokrenula je to Sloboda i prije onog ispadanja iz lige i par klubova se slozilo, ostali nula b...i to udruzenje bi funkcionisalo na "politickim" principima...tesko je napraviti nezavisno udruzenje, cak bi to mozda u ovom slucaju bio i korak unazad, jer se klubovi dobrim dijelim oslanjaju na gradove, opcine, kantone itd itd u financiranju
Znam sjecam se ja toga,tada je kocnica bila iz RS-a jer su se prepali smanjenja lige,ali to je rjesenje za ovu ligu,jer savez samo zanima kako doci do Francuske i uzeti 10 miliona eura...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.