FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 mar 2010, 08:32

BlueBoy1921 je napisao/la:slike sa grbavice protiv celika na fb-u profil Hamed Avdic album željo pogledajte pa bujrum ako se koja svidi skidajte
Ako neko hoce da ti pregleda slike iz tvog albuma mora biti prijatelj na fb-u sa tobom. Jedino ako si dozvolio svima da gledaju, u sta cisto sumnjam .. :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 mar 2010, 08:59

Jel se pojavio Goran Gancev,ima li novosti vezano za njega ?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 mar 2010, 09:13

Prica se na orgu o jednom mladom igracu iz Gradine. 89. godiste, igra na istoj poziciji kao i Bekric i ako ne ode u Tursku, navodno, dolazi u Zelju.
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 mar 2010, 10:01

Stole iz Bora je napisao/la:Prica se na orgu o jednom mladom igracu iz Gradine. 89. godiste, igra na istoj poziciji kao i Bekric i ako ne ode u Tursku, navodno, dolazi u Zelju.
To bi bila dobra stvar,treba pokupiti mlade talente,tako je i Bekric dosao,evo Visca,ima jos primjera u proslosti,treba tu omladinu dovesti i jos izbaciti jednog ili dva iz juniora godisnje,ali da su pravi a ne tek tako zato sto su iz nase skole,nekog tipa Colica...tako mozemo puno dobiti....znaci jos nista od Ganceva,nesto bi se saputalo,sumnjam onda da ce se nesto i desiti,jer proslo je dosta vremena

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 03 mar 2010, 11:35

Stole iz Bora je napisao/la:Prica se na orgu o jednom mladom igracu iz Gradine. 89. godiste, igra na istoj poziciji kao i Bekric i ako ne ode u Tursku, navodno, dolazi u Zelju.
Trebali bi mi počet ulagat u Gradinu, sve talenti živi :D .. A ne treba puno para da se ti mladi igrači malo bolje počnu pratiti, pa nismo Brazil majka mu stara...Čitava Bosna ti dođe 2x2 u odnosu na neke države gdje ima fudbalera više nego kod nas stanovnika.Kada neki ljudi pričaju koliko vole Želju, onda mogu da tu ljubav malo i pokažu, da preporuče nekog igrača( kao Meša, hahahaha) i sl.
Željo - My first love!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 03 mar 2010, 11:48

vec nekoliko puta vidim da informacije dobivate sa orga. moze li mi neko pojasniti sta je org? :geek: :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 03 mar 2010, 11:51

zlaya_tm87 je napisao/la:
vec nekoliko puta vidim da informacije dobivate sa orga. moze li mi neko pojasniti sta je org? :geek: :mrgreen:
:lol:
tm.org

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2010, 11:52

Tajna obavještajna služba :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 03 mar 2010, 12:00

hahhahahahahahahhaha oplakao sam,zlaya hvala ti...prosjek godina foruma 11 :lol: themaniacs.org a na forum posto kontam pisaces i to sto nemozes i ako se registrujes,jedino ako ti odobre :lol:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 03 mar 2010, 12:10

Virtu4l je napisao/la:Tajna obavještajna služba :P
:D :D :D :D :D :D
Za zivot cijeli!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 03 mar 2010, 12:19

Seyo_TM je napisao/la:Međutim, ono što je nama mnogo zanimljivije, saznanja su do kojih smo došli kroz razgovor s izvorima bliskim tuzlanskom premijerligašu koji nam tvrde kako su u Slobodi za sve ovo znali, te kako su u dogovoru sa FK Sarajevom odradili „cijelu igru“, a sve zbog razloga da pomrse račune NK Širokom Brijegu, jesenskom prvaku BiH, za kojeg je opet znano kako u ligi ima najlošije odnose baš sa Slobodom i Sarajevom! A opet, „bordo“ momčadi, koja se svake sezone bori za naslov, dosadilo više gledati u leđa i Zrinjskom i Širokom! Dolaze i izbori, a u SDA se sve više pribojavaju anketa prema kojima ih SDP uvjerljivo „tuče“!

Mislim stvarno...jestel vi citali ovo???
Nemojte biti naivni i zamarat se sa nekakvim konstrukcijama velikih zavjera od polupismenih novinara...
Mi se borimo i izborit cemo europu a ove retardacije fakat ne treba da nas interesuju...bitno da mi u nedjelju odigramo u kost a ove ostale ko yebe...
Ovo je ba ispod ranga SAN-a...
sejo bolan vidis da je hrvatski portali to neki onfudrani ovo su sigorno platili iz sirokog brjega i zrinjskog da se napise nevjerujem nista ovom zato sto nema veze sa vezom ness govore sarajevo opet iznad zakona ako je to istina a mozda i jest sarajevo bi svake godine trebalo bit prvak a stvarno nista niscim jer siroki brjeg dobja pare od hdz a isto tako i zrinjski i opet je poceo ustasluk u ovoj nam dragoj drzavi
svoj ti pos'o !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 mar 2010, 12:23

eliminator je napisao/la:
zlaya_tm87 je napisao/la:
:lol:
tm.org
ma organizacija realnih gradjana

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 mar 2010, 12:25

Pa sto to meni govoris...ja rekao da se ne postavlja to sranje pogotovo sto nas se ne tice i dao primjer debilizma...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 mar 2010, 12:54

Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 03 mar 2010, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 mar 2010, 12:56

nova epizoda Zeljo TV
http://www.fkzeljeznicar.com/

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 03 mar 2010, 12:58

Za citave dvije minute Seyo .. :mrgreen:
AMAR OSIM

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 mar 2010, 13:00

Stole iz Bora je napisao/la:Za citave dvije minute Seyo .. :mrgreen:
Napisao sam ti poruku...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 03 mar 2010, 13:13

vjeran1987 je napisao/la:hahhahahahahahahhaha oplakao sam,zlaya hvala ti...prosjek godina foruma 11 :lol: themaniacs.org a na forum posto kontam pisaces i to sto nemozes i ako se registrujes,jedino ako ti odobre :lol:
HAHAHAH, znao sam da cu se izofirati sa ovim pitanjem, a i pretpostavljao sam da je u pitanju themaniacs.org :D fora je u tome da sam nekad davno bio clan tog foruma te da su se onda svi clanovi morali ponovo registrovati, al' su se clanstva odobravala po preporuci, 'vako nesto, tako da se nikad' nisam vise registrovao.

btw, imam 20 godina i na faxu nas uce da nema glupih pitanja :mrgreen: :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 mar 2010, 13:18

Jes :mrgreen: a south park nas uci sljedece "There are no stupid questions just stupid people" :mrgreen: moradoh :mrgreen:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 mar 2010, 13:21

Seyo_TM je napisao/la:Jes :mrgreen: a south park nas uci sljedece "There are no stupid questions just stupid people" :mrgreen: moradoh :mrgreen:
:mrgreen: kakvo si ti djubre :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, ljevak, pinki i 52 gosta.