ne znam sad napamet imam to zapisano, mrsko mi sad da gledamhammers je napisao/la:Kvota 25.00 da ces preokrenuti,bas da vidim sljedece kolo takticaru,protiv koga igras sljedece kolo??

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
ne znam sad napamet imam to zapisano, mrsko mi sad da gledamhammers je napisao/la:Kvota 25.00 da ces preokrenuti,bas da vidim sljedece kolo takticaru,protiv koga igras sljedece kolo??
ja pogodio samo napoli i najvjerovatnije cu izgubiti 1-2hammers je napisao/la:Joj beda sve sam profulao ostaju mi jos samo Barca i Berdeaux....
ev sad cu samo da tabelu odradimhammers je napisao/la:Hajde ubaci parove 2 kola,da znam protiv koga igra i da pripremim taktiku
I kad se igraju kola jeli svake subote i nedelje ???
bonus tip se racuna kao i svi rezultati kao jedan goltm 87 2 je napisao/la:a sta bude kad se pogodi bonus tip jeli se to boduje kao 1 bod kao normlani rezultat ili nesto drugo
pobijedio sam najveceg favorita za osvajanje ovogodisnje clausure hahahahaha
porcitaj na prvoj strani teme pravila i vidjet ces sto ti je gol razlika 0-0AdemirBHF je napisao/la:Ja se stvarno izvnjavam,,,al kad sam dobio 3-0 zašto mi je gol razlika 0-0 ( mislim na ovu tabelu što si postavio Emire)....![]()
![]()
![]()
![]()
kad če se postavit parovi za sljedeće kolo....unaprijed hvala.....
pise se zvanicno 3-0, dobio si 3 boda radi diskvalifikacije protivnika, on za kaznu dobiaj 0 bodova i stetu na gol razlici 0-3, ti si dobio 3 bodaAdemirBHF je napisao/la:Ja se stvarno izvnjavam,,,al kad sam dobio 3-0 zašto mi je gol razlika 0-0 ( mislim na ovu tabelu što si postavio Emire)....![]()
![]()
![]()
![]()
kad če se postavit parovi za sljedeće kolo....unaprijed hvala.....
pa vec sam napisao da cu postaviti parove u srijedu ili cetvrtakAdemirBHF je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Malo mi je to.....jer može odlučivat na kraju...al nema veze....kad će parovi????za sljedeće kolo???????????????????????????
![]()
![]()
![]()
haahahah svaka cast....Emir_tm87 je napisao/la:hahaha kakva pobjeda
ribery-Emir_tm87 1-6
ma ubacit cu gahammers je napisao/la:haahahah svaka cast....Emir_tm87 je napisao/la:hahaha kakva pobjeda
ribery-Emir_tm87 1-6
P.S. i nemoj zaboraviti West ham ubaciti u sljedece kolo.....
tako je kod mene bilo u proslom kolucalcio je napisao/la:joj kod mene pehova, sve nesto zamalo...
Atalanta - Inter kod mene 2:1 a zavrsilo 3:1, Real-Osasuna tipovao 3:0, zavrsilo 3:1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.