Mislim da ne. Najblizi je Hodzic koji se nadam da nije pogrijesio u izboru klubu. Pokupio je povredu u najgore moguce vrijeme a Dinamo mu jos kupio konkurenciju. Mnogi odlicni igraci su propadali u Dinamu da ne nabrajam sad. Tako da su mu sanse maksimalno 50%-50% da ce se nametnuti. Zec nije los ako zamjeni klub gdje bi igrao samo napadaca. Najbolje bi bilo da Sarajevo kupi Zeca i da naprave taj jedan izuzetak u transferima. Zato jer im bas takav profil igraca fali da naprave neki iskorak u Evropi. To bi bilo win, win i za Sarajevo u Evropi i za Reprezentaciju a ni igracu nebi bilo lose. Mozda i Tankovic AKO zaigra za svoj klub i izvine se javnosti. Idealan bi po meni bio Seferovic to vec svi znaju. Ali to je propustena prilika i gotovo sad. Kao sto @ dubrovnik rece. Halilovic vec igra sa prvotimcima Barcelone i svi ga hvale. Samo sto on nije napadac ali kao igrac bi bio koristan.mone je napisao/la:Mislim da hoće ukoliko imaju "uredne" papire. Imaju li ovi? Pored ove trojice koji su obavezni, ja bih tražio i jednog napadača (trećeg u reprezentaciji), mlađeg i bržeg od Džeke i Ibiševića. Imamo li takvih?Ajax je napisao/la:Nadam se da ce pozvati vec za sljedece okupljanje pored Prcica i Vrancica i Arslanagica.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
- harisfloridsdorf
- Kontakt:
Iskreno se nadam da se Prcić neće odazvati pozivu u A repku,sve dok je ovaj na klupi... Nek zove germanska srca ko i do sad!
Daleko je Skopjeharisfloridsdorf je napisao/la:Iskreno se nadam da se Prcić neće odazvati pozivu u A repku,sve dok je ovaj na klupi... Nek zove germanska srca ko i do sad!

Dakle, dio vaše profesionalne budućnosti evidentno je i reprezentacija Bosne i Hercegovine.
"Nerealno je sad reći kako bih se odazvao Sušićevom pozivu, kada uopšte ne znam da li on više računa na mene. Moj cilj je da u klubu igram redovno, da se pokušam što prije vratiti u prvu ligu i da se tako nametnem selektoru, ali i da tako gradim svoju karijeru. Iskreno, mislim da mogu koristiti našoj reprezentaciji i cilj mi je da ponovo obučem dres Bosne i Hercegovine", zaključuje Sanjin Prcić razgovor za **** portal.
- harisfloridsdorf
- Kontakt:
A još dalje Beč...Sheyi je napisao/la:Daleko je Skopjeharisfloridsdorf je napisao/la:Iskreno se nadam da se Prcić neće odazvati pozivu u A repku,sve dok je ovaj na klupi... Nek zove germanska srca ko i do sad!
Dakle, dio vaše profesionalne budućnosti evidentno je i reprezentacija Bosne i Hercegovine.
"Nerealno je sad reći kako bih se odazvao Sušićevom pozivu, kada uopšte ne znam da li on više računa na mene. Moj cilj je da u klubu igram redovno, da se pokušam što prije vratiti u prvu ligu i da se tako nametnem selektoru, ali i da tako gradim svoju karijeru. Iskreno, mislim da mogu koristiti našoj reprezentaciji i cilj mi je da ponovo obučem dres Bosne i Hercegovine", zaključuje Sanjin Prcić razgovor za **** portal.

Ova CEsena za koju igra Duric jeste u prvoj seriji A ali on se ne nalazi na spisku sa brojevima igraca,njegovog broja nema i pise return to citadela vjerovatno ce se vratiti na posudbu u citadelu ??? zna li neko nesto o tome
Vrancic i Arslanagic nemaju papire gotove, Dino ima pasos nema sportsko drzavljanstvo, Vrancic nema ni jedno ni drugo, Prcic valjda ima sve kad je vec igrao za mladu reprezentaciju.mone je napisao/la:Mislim da hoće ukoliko imaju "uredne" papire. Imaju li ovi? Pored ove trojice koji su obavezni, ja bih tražio i jednog napadača (trećeg u reprezentaciji), mlađeg i bržeg od Džeke i Ibiševića. Imamo li takvih?Ajax je napisao/la:Nadam se da ce pozvati vec za sljedece okupljanje pored Prcica i Vrancica i Arslanagica.
Treci napadac, Zec

P.S. Samo ne spominjite vise Tanakovica, Halilovica, Seferovica, gotova prica, ko ih yebe sami su izabrali.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
http://www.cesenacalcio.it/it/giocatore/djuric-milanzgembo89 je napisao/la:Ova CEsena za koju igra Duric jeste u prvoj seriji A ali on se ne nalazi na spisku sa brojevima igraca,njegovog broja nema i pise return to citadela vjerovatno ce se vratiti na posudbu u citadelu ??? zna li neko nesto o tome
Oficijalna stranica Cesene. Djuric u kadru za sezonu 2014/2015. Nosi broj 18.
Sretno Milane!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Reci ti imamo li ?? Lako je nekoga otpisati. A sada trazimo napadace u drugoj ligi Italije i rezervama Celtica.Elegant je napisao/la:
Treci napadac, Zecimamo li pored njega drugog ?
Sto se ceka toliko sa Vrancicem evo sada igra Bundesligu u cemu je sada problem da se porazgovara sa njim ?? Znaci nece biti pozvan minimalno jos pola godine ili ??

Samo da momak koji slucajem za to vrijeme ne "iskoci" i proigra u Bundesligi ( igrati ce standardno kao starter ) pa postane zanimljiv i drugim selekcijama. Ko bi tada bio kriv za to opet igrac ??
Djuric je odlican za dzokera sa klupe. A bio je strasan za mladu, vise golova nego utakmica. Hattrick protiv Njemacke, za koju su igrali iskljucivo igraci iz BL.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Treba zvati i iz nase lige nekoga pa makar na klupi sjedio. Po meni je na prvom mjestu Zakaric iz Sirokog Brijega i to ga zvati u sluzbenu tekmu kvalifikacija da nam ga ne bi komsije uzele. Stanic iz Zelje izrasta u klasnog igraca, moze se pokusati i s njim, i mozda Dupovca iz Sarajeva (mada je imao ispada u evropskim utakmicama) ali je najbolji stoper lige, a tu smo ko zilet tanki.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Momak je bio strasan potencijal prije dvije godine (i sada je vjerovatno), al zabari mu ne daju da se makne iz SerijeBCartman je napisao/la:Djuric je odlican za dzokera sa klupe. A bio je strasan za mladu, vise golova nego utakmica. Hattrick protiv Njemacke, za koju su igrali iskljucivo igraci iz BL.
Da je igrao kod Mamica jednu sezonu, sad bi igrao u Engleskoj..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
+ 1bulbasor je napisao/la:Treba zvati i iz nase lige nekoga pa makar na klupi sjedio. Po meni je na prvom mjestu Zakaric iz Sirokog Brijega i to ga zvati u sluzbenu tekmu kvalifikacija da nam ga ne bi komsije uzele. Stanic iz Zelje izrasta u klasnog igraca, moze se pokusati i s njim, i mozda Dupovca iz Sarajeva (mada je imao ispada u evropskim utakmicama) ali je najbolji stoper lige, a tu smo ko zilet tanki.

- Goalgetter
- Kontakt:
Kaze Susic za Avazov Sport da ce biti velikih iznenadjenja na spisku za Lichtenstein i Cipar.
Od stare slave se ne zivi.Cartman je napisao/la:Djuric je odlican za dzokera sa klupe. A bio je strasan za mladu, vise golova nego utakmica. Hattrick protiv Njemacke, za koju su igrali iskljucivo igraci iz BL.
- RockyMaivia
- Kontakt:
Zove malog rodjaka iz Danske 2.Kaze jaca od nase lige.Goalgetter je napisao/la:Kaze Susic za Avazov Sport da ce biti velikih iznenadjenja na spisku za Lichtenstein i Cipar.
StarMo nije skutorija...
Bez DzekeGoalgetter je napisao/la:Kaze Susic za Avazov Sport da ce biti velikih iznenadjenja na spisku za Lichtenstein i Cipar.

Vraća Zukanovića i poziva Prcića, a ispada Hadžić.
Vranješ bi mogao ostati bez poziva ako ne pređe u United, a umjesto njega Stanić
Vranješ bi mogao ostati bez poziva ako ne pređe u United, a umjesto njega Stanić

Neće biti pozvan Baljić i Piplica jer ovaj prvi snima spot za novi hit a drugi mu glumi u spotu.Goalgetter je napisao/la:Kaze Susic za Avazov Sport da ce biti velikih iznenadjenja na spisku za Lichtenstein i Cipar.
Inače popravili su videorekorder tako da neće biti problema sa kasetom kao protiv Nigerije, tako da će Borče i Safet na miru pogledati najvažnije detalje od dotičnih protivnika.
Iskljucivo negativna, siguran sam.Goalgetter je napisao/la:Kaze Susic za Avazov Sport da ce biti velikih iznenadjenja na spisku za Lichtenstein i Cipar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"