ja sam pogrijesio samo u broju nije 159 vec 156 jtd 149ks, 159 ima 200ks! i ja sam napisao da ako hoces Alfu da moras imati dubok dzep!BurningLegion je napisao/la:Pa dobro, ima problema istina, ali Izdrzljivi su to motori, JTD je medju najboljim dizelasima na svijetu, narocito ovi noviji, nek cilja najmanje 2009. (a bolje 2010. i 2011.) godiste i trebalo bi biti OK, ima tu dosta individualnih slucajeva. Ulje ti trosi i BMW, jednostavno su to takva vozila, a tako ih ljudi i voze. Veci je problem Alfi elektronika, podvozje i sl., a neces bas imati takvih problema sa motorima ako je novije generacije. Pa imas 2.0 JTDm motora sa 170 ks, ne znam odakle ti ideja da ti 2.4 imaju 150. I btw., taj 2.4 je jedan od najboljih dizelasa na trzistu, cinjenica, to sto trosi, cuj, trosi, ako zelis snagu i sve ostalo, uz to mora ici i povecana potrosnja.vrebac86 je napisao/la:O svojim dozivljajima i udesima bi mogao knjigu napisati , cak sam i na momacko vece slupao Forda Focusa RS ( a tako smo zeljeli ja i supruga da sa njim dodem po nju)![]()
Netko je spominjao Alfu 159care ni u snu , one sa 1.9motorima su kvarljive samo tako a i standarni potrosaci ulja, dok one malo jace 2.4 motori trose da ti oci ispadnu
a imaju samo 150ks!
Kako god, motori Alfi nisu problem, kao sto rekoh. Meni je to jednostavno poor man's BMW. Dobro vozilo, ali fali te rafiniranosti, ugladjenosti, voznih karakteristika, ali da je zabavno sportsko vozilo i da izgleda sjajno, to da.
Samo da ti kazem da ja vozim BMW i ne uzme skoro pa nista ili neprimjetno malo ulja od zamjene do zamjene! predhodno auto mi je bio Passat i trosio je dosta vise ulja!