Nije valjda da im je ponestalo para

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ligu kad bi smanjili ostao bi jedan klub iz RS, a i to pitanje dokle jer Borac u rasulu..Kevin je napisao/la:ma ligu treba smanjit..ovakva više smisla nema..
i primjera kao jučer i odgoda će biti sve više ako se krene raditi po pravilima
ma koga boli **** kome šta smeta i nisu mi jasni takvi tipovi..nemore, krpi kraj s krajem, ide u dugove ali da igra PL..pa ****..igraj 1. ligu ako nemas za PL..tuzlak1987 je napisao/la:Ligu kad bi smanjili ostao bi jedan klub iz RS, a i to pitanje dokle jer Borac u rasulu..Kevin je napisao/la:ma ligu treba smanjit..ovakva više smisla nema..
i primjera kao jučer i odgoda će biti sve više ako se krene raditi po pravilima
Pa ta utakmica koju spominjes je namjestena. Vodili ste 1-0 dosta dugo, usao nas junior koji nije znao da je namjesteno i zabio za 1-1 u devedesetoj. Sudac logicno produzava 6 minuta i Sloboda dolazi do gola. I tad je u klubu itekako bilo para. Tad se stadion sredjivao, ispod one pokrivene tribine su uradjene odlicne svlacionice, ali je direktor kluba htio sto vise para u svoj dzep pa je ponekad prodavao utakmice i ne obavjestavajuci nikog u klubu u nadi da ce nasi izgubiti. To mu se odbilo o glavu kada je protiv Orasja naredio da igra sto vise rezervi i juniora, a ovi Orasju zabili 5 komada. Doticni predsjednik je imao velikih problema nakon toga. Isti i dan danaas tuzi klub i sputava ga u napretku. Mi jesmo kupovali, prodavali, namjestali kao nista, al ove sezone nas je to isto stiglo u ovoj seoskoj ligiultrasstyle_tz je napisao/la:Zepce je po meni najgore bilo dok je bilo para...i Orasje naravno ..al u Zepcu centar predjes sudija mase zastavicom, a kasnije kad su ispali vec kad je nestalo love a nama trebala pobjeda dole za ostanak i nece lopta u go i bog..i na kraju Kuduz dade go a je.o majku ako 5 metara u ofsajdu nije bio..tad se nista ne mase
jarane, skuplja je cvajta od PL, to je najveće zlo što na svijetu postojiKevin je napisao/la:ma koga boli **** kome šta smeta i nisu mi jasni takvi tipovi..nemore, krpi kraj s krajem, ide u dugove ali da igra PL..pa ****..igraj 1. ligu ako nemas za PL..
harisfloridsdorf je napisao/la:Ja bi ove klubove sa dugovima i to onim milionskim sve poslao u Kantonalnu ligu... Pa bio ti Željo,Čelik,Sarajevo,Sloboda.... Ako već ne znate da vodite te klubove,ne treba ni da igrate u Premijer ligi... Sve neka tradicija,ugled.... Koji ugled??? Naši klubovi su isto čovjek koji digne 2-3 kredita i svali se na žirante,i onda na tuđoj muci glumi gospodina,očekujući bolje dane!
Kad god se pomenu ovi dugovi,odmah naši ''velikani'' izađu s pričom kako se bi to država trebala halalit... Nek igraju klubovi iz manjih gradova,ako imaju ljude koji ih znaju voditi i koji imaju smisla....
Sve neki velikani a za 20 godina ne može izgraditi jednu tribinu da može igrat pretkolo u Europi... Kad je mogla Olimpija Ljubljana lagano da krene ispočetka,mogu vala i ovi naši...
Coraco je napisao/la:I ja bi isto prodao sve one stvari iz Zemaljskog muzeja, mislim koji će nam k. kad ne mogu gas ni vodu platit a lijepa zgrada za iznajmit. Logično jbg![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.