Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

anonymousHD
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la anonymousHD » 04 avg 2014, 12:54

Dzoni je napisao/la:@madridista od tih 35000 sto su glasali za keylora 33000 su Kostarikanci,isto kao sto mi izglasamo nase u bilo kojoj anketi.
A svaki dan barem milion Španaca otvori stranicu i oni kao ne glasaju, daj bolan ne provaljuj se... Španci, pogotovo u Madridu ne gotive Ikera koliko svi misle. ;)

I šta ti pričaš u vezi Casillasa? Pa čovek šta je sve radio dok je bio na klupi, to nikada nijedan kapiten en bi trebao da uradi. Lik je lično sve iz svlačionice prenosio medijima, tj. svojoj ženi. Čovek je bio krtica, napravio klanove i na kraju Mourinha oterao.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 avg 2014, 13:02

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 avg 2014, 13:14

yebeš sve, meni diega žao. Drag mi je pravo
naprijed rejal

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 04 avg 2014, 13:23

Yebo ankete,pitanje je kakvi ce biti oni na stadionu,koji su i Diegu zvizdali.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 04 avg 2014, 13:28

anonymousHD je napisao/la: A svaki dan barem milion Španaca otvori stranicu i oni kao ne glasaju, daj bolan ne provaljuj se... Španci, pogotovo u Madridu ne gotive Ikera koliko svi misle. ;)

I šta ti pričaš u vezi Casillasa? Pa čovek šta je sve radio dok je bio na klupi, to nikada nijedan kapiten en bi trebao da uradi. Lik je lično sve iz svlačionice prenosio medijima, tj. svojoj ženi. Čovek je bio krtica, napravio klanove i na kraju Mourinha oterao.

Pises gluposti. :kafa:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 avg 2014, 13:37

Zvizdat ce svakome ko uzme mjesto Ikeru, to je tako, covjek je ikona u Madridu.

Mi to odavde ne razumjemo jer smo daleko od Madrida i pravog madridisma, al kad je neko 15 godina na golu kluba, neko uz koga su Madriđani odrastali, tesko je prihvatiti da tek tako ode.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 avg 2014, 13:43

Ma ne mora značit ,samo ako je zamjena dovoljno kvalitetna nema frke, sjetimo se ko je naslijedio broj 7 i od koga mada je to teško porediti jer Apolon je priča za sebe ali znaš na šta sam mislio..Niko neće trpjeti rezultatske dubioze o kakvoj god je llegendi riječ,kad se sjetim samo finala lp i na koji način smo je mogli zijanit..
Don Alfredo Di Stefano

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 avg 2014, 13:45

Ne razumijem zasto bi isao? OK, imao je gresaka prosle sezone, ali sigurno ne vise od Checha, Buffona, Neuera i ostalih top golmana. Koliko je samo napad zicera promasio, ili koliko je puta samo odbrana izgledala izgubljeno, posebno na poceku sezone pa ne vidim da iko poziva na neke radikalne rezove na tim pozicijama. Ovoliku kolicinu hejta ne razumijem nikako :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 04 avg 2014, 13:49

Ja ne hejtam Ikera,samo sam mišljenja da je u rezultatskom smislu za klub bolje da brani neko ko je trenutno bolji od njeg.
Don Alfredo Di Stefano

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 04 avg 2014, 13:52

Nisu problem njegovi kiksevi,nego njegovo nezadovoljstvo sjedenja na klupi,nije on ni sad zadovljan s tim,i to su samo problemi u ekipi i nista vise. Njemu da se da povjerenje da sad bude prvi golman,on bi brzo vratio formu,umjesto toga dovodis golmana koji je imao dobru sezonu i nonamera da ga mjenja. Bez hejta za navasa,meni je svejedno ko ce braniti,moze i jesus iz castile.

Za real kao ekipu najbolje je bilo vratiti ikera na go i gotovo,ili rotirati njega i diega po jednu tekmu da brane. Druga dobra opcija za ekipu je bila prodati ga i mirna bosna,nema iker 40 godina,moze jos 5 sezona biti vrhunski golman.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 avg 2014, 13:53

madridist je napisao/la:Ja ne hejtam Ikera,samo sam mišljenja da je u rezultatskom smislu za klub bolje da brani neko ko je trenutno bolji od njeg.
Po meni bi za klub bilo produktivnije da, recimo, neko drugi preuzme izvodjenje slobodnjaka od 8% Ronalda.... A svi znamo da se to nece desiti.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 04 avg 2014, 13:56

Nerealno je ocekivati da Iker napusti Madrid,vi koji se tome nadate uzalud se nadate.
Diego odlazi,i moram reci da mi je zao zbog toga,momak je bio odlican i zelim mu puno srece u nastavku karijere gdje god branio.
Vjerujem da ce Casillas poceti kao jedinica ovu sezonu,i morat ce biti 100% onaj pravi jer ce Keylor sa klupe cekati svoju sansu da se zacementira na toj poziciji a ni Ancelotti nece dugo cekati na Ikera ukoliko ovaj bude grijesio.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 avg 2014, 13:59

madridist je napisao/la:Ja ne hejtam Ikera,samo sam mišljenja da je u rezultatskom smislu za klub bolje da brani neko ko je trenutno bolji od njeg.
:thumbup:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 avg 2014, 14:06

Ma Iker se zasitio svega. Covjek je osvojio sve zivo sto se moglo osvojiti, i sa Realom i sa reprezentacijom, ovo ce mu biti 16 sezona u dresu dresu Reala.

Kad su slavili La Ligu 2012, zajedno sa Ronaldom je obecao da ce donjeti Decimu na Cebeles, zato je i slavio u onom zlatnom dresu od prije 2 godine. Ispunio je i to obecanje.

Prosla sezona mu je odlicno krenula. Odlicne odbrane protiv Juventusa i Schalkea, kada je podsjetio na starog Ikera, kompletnu ligu sampiona do finala je odbranio odlicno. Protiv Borussie spasio poraza i odveo nas u finale.

U finalu uzasna predstava, na SP jos gori. Kad su svi mislili da se vrati stari Iker, ovaj kraj sezone je bio sokantan za sve.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 04 avg 2014, 14:14

Consigliere je napisao/la:Ne razumijem zasto bi isao? OK, imao je gresaka prosle sezone, ali sigurno ne vise od Checha, Buffona, Neuera i ostalih top golmana. Koliko je samo napad zicera promasio, ili koliko je puta samo odbrana izgledala izgubljeno, posebno na poceku sezone pa ne vidim da iko poziva na neke radikalne rezove na tim pozicijama. Ovoliku kolicinu hejta ne razumijem nikako :hmmmmm:
Kakav hejt covjece? Ukoliko si gledao Ikera zadnja 3 mjeseca nije tesko zakljuciti da covjek ovom formom nije kalibar za prvaka Evrope. Niko ga ne tjera, nit' treba odlaziti ali klupa itekako da.
'ebote ako cemo tjerati sve po starim zaslugama, Raul je trebao jos igrati u Realu a Zidane otici u penziju u 40-toj a ocigledno je da bi igra kluba itekako trpila s ovim kao i sa Ikerom na golu.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 avg 2014, 14:38

anonymousHD je napisao/la:na kraju Mourinha oterao.
Najbolja stvar koju je mogao uraditi za Real Madrid. Kapitenski. :kafa:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 04 avg 2014, 14:39

mandraX je napisao/la:
Ili za barcu :kafa:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 avg 2014, 14:40

suhi je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Ili za barcu :kafa:
Prije za Real. Dokaz toga je sezona poslije odlaska firauna. :kafa:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 04 avg 2014, 14:41

Stvarno steta sto je Mou otiso,inace sa Realom osvojio sve sto se moglo osvojiti.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 04 avg 2014, 14:51

Dzoni je napisao/la:Stvarno steta sto je Mou otiso,inace sa Realom osvojio sve sto se moglo osvojiti.
Likovima je draže čitati o tome kako Mourinhu smrdi Messi, kako čovjeku kopa oči i sl (uglavnom stvari po kojima je ostao zapamćen), nego recimo:

slika

:kafa:

Logično.

P.S. A što je najgore, poslije svega, nekima je još uvijek želja da se vrati u Madrid. :rol: :wtf:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.