Jest, ponudjeno mu je to mjesto. Mjesto trenutno nije popunjeno odlaskom proslog direktora Pardeza jer cekaju na Raula valjda.Dzoni je napisao/la:Jel istina ovo da bi Raul mogao dobiti poziciju sportskog direktora?
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Odlicna vijest.geoxx je napisao/la:Jest, ponudjeno mu je to mjesto. Mjesto trenutno nije popunjeno odlaskom proslog direktora Pardeza jer cekaju na Raula valjda.Dzoni je napisao/la:Jel istina ovo da bi Raul mogao dobiti poziciju sportskog direktora?
Hierro pomocni trener,Zidane vodi b tim,Raul direktor.

+ Guti i Solari takodjer treniraju mladje kategorije. 

Mogao bi Iker sljedece sezone da zauzme pozicijiu Villiama Vecchia 

- Consigliere
- Kontakt:
Mozda bi Navas mogao presjediti sezonu na klupi... Nikad ne mozes znat'Mozambik je napisao/la:Mogao bi Iker sljedece sezone da zauzme pozicijiu Villiama Vecchia

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kako bi sastavili najboljih 11 Reala ikada?
Eo npr. po meni:
----------------Iker
Camacho---Santamaria---Hierro---Carlos
-------------Redondo---------
--------Zidane------Di Stefano
---Puskas------------Cristiano Ronaldo
--------------Raul------------
Eo npr. po meni:
----------------Iker
Camacho---Santamaria---Hierro---Carlos
-------------Redondo---------
--------Zidane------Di Stefano
---Puskas------------Cristiano Ronaldo
--------------Raul------------
Navas je kroz karijeru u klubove dolazio kao zamjena i teskim radom izobrio mjesto prvog golmana, ne sumnjam da ce tako biti i u Realu.
znaci dolazi nam golman koji je zeljan uspjeha i trofeja, a Casillas s druge strane ima jednu od najvecih karijera ikada. Osvojio je sve sto se moglo osvojiti, godinama dominirao i bio najbolji golman svijeta, i na kraju sigurno ulazi u najuzi izbor najboljeg golamana svih vremena.
znaci dolazi nam golman koji je zeljan uspjeha i trofeja, a Casillas s druge strane ima jednu od najvecih karijera ikada. Osvojio je sve sto se moglo osvojiti, godinama dominirao i bio najbolji golman svijeta, i na kraju sigurno ulazi u najuzi izbor najboljeg golamana svih vremena.
poslije kahnaMozambik je napisao/la:Navas je kroz karijeru u klubove dolazio kao zamjena i teskim radom izobrio mjesto prvog golmana, ne sumnjam da ce tako biti i u Realu.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Oli je legenda, kao i Iker, izbjegavam da poredim njih dvojicu.topnik1 je napisao/la:poslije kahna
Kad god pogleda ovaj video stomak me zaboli od smijeha
Zadovoljan dolaskom Keylora i ostankom Ikera.Let the games begin 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
- Kontakt:
Evo sad usao na forum..citam potpisali smo Navasa...super golman!
Jos samo zvjerku Falcao da ulovimo..sve zivo domace osvajamo..i u ligi prvaka cemo praviti dar mar.
Nisam siguran da li je jos prije ,bilo tko dva puta zaredom osvojio ligu prvaka ...ali REAL ce to uraditi..siguran samu to.
Jos samo zvjerku Falcao da ulovimo..sve zivo domace osvajamo..i u ligi prvaka cemo praviti dar mar.
Nisam siguran da li je jos prije ,bilo tko dva puta zaredom osvojio ligu prvaka ...ali REAL ce to uraditi..siguran samu to.
Nikad ga nisam gledao ali stariji kazu da sa Lav Yeshin-om nema poredjenja. Od golmana koje sam gledao Iker, Khan, Buffon i Schmeichel su najbolji bez premca. Iskreno meni najsimpaticniji golman ikad je Barthez xDMozambik je napisao/la:Oli je legenda, kao i Iker, izbjegavam da poredim njih dvojicu.topnik1 je napisao/la:poslije kahna
Kad god pogleda ovaj video stomak me zaboli od smijeha
Keylor Navas ce nazalost biti zamjena. Volio bih da se Iker psihicki vrati i da opet bude onaj stari

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Buffonu nema ravnog.
Iker u primeu nije bio ništa lošiji od Gigija.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Bio je bolji.
Evo sad anketa na marci, preko 35000 ljudi glasalo za Navasa kao startera a oko 6000 za Ikera,yebiga njemu je najbolje bilo da je otišo negdje ili u SAD ili u neku od arapskih liga i mlatno još koji milion do kraja karijere a bez stresa i pretjeranog truda kakav ga čeka u Madridu..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Iker u prajmu je bio ludnica od golmana,znaci j3beno ludilo.
I ja ne sumnjam u to da ce on doci do sebe,ne mozes zaboravit branit a nismo u Space Jamu.
Ne mozes kao rupa od golmana osvojit 2 evropska i svjetsko prvenstvo da ga j3bes,covjek 2010 nije primio gola u KO fazi.
2008 na evropskom nije primio gola u KO fazi.
2012 na evropskom nije primio gola u KO fazi,stavise primio je samo 1 gol na cijelom turniru.
@madridista od tih 35000 sto su glasali za keylora 33000 su Kostarikanci,isto kao sto mi izglasamo nase u bilo kojoj anketi.
I ja ne sumnjam u to da ce on doci do sebe,ne mozes zaboravit branit a nismo u Space Jamu.
Ne mozes kao rupa od golmana osvojit 2 evropska i svjetsko prvenstvo da ga j3bes,covjek 2010 nije primio gola u KO fazi.
2008 na evropskom nije primio gola u KO fazi.
2012 na evropskom nije primio gola u KO fazi,stavise primio je samo 1 gol na cijelom turniru.
@madridista od tih 35000 sto su glasali za keylora 33000 su Kostarikanci,isto kao sto mi izglasamo nase u bilo kojoj anketi.
E to mi nije palo napamet
.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Iker je najveci golman svih vremena... Osvojio sve sto se moglo osvojiti, a u svakom osvajanju bio jedan od ili najzasluzniji. Pored toga bio je primjer za fair-play a pokazao je koliki je madridista kad je presjedio na klupi skoro 2 sezone bez ruzne rijeci prema bilo kome.
Na tronu najveceg ce ga vjerovatno zamjeniti Neuer, jer je ono sto on radi ipak nevidjeno do sada...
Navijaci Bayerna ce reci Kahn, navijaci Juvea Buffon, ali yebiga, njihovo pravo...
Na tronu najveceg ce ga vjerovatno zamjeniti Neuer, jer je ono sto on radi ipak nevidjeno do sada...

Navijaci Bayerna ce reci Kahn, navijaci Juvea Buffon, ali yebiga, njihovo pravo...

Fit Tony: I keep my friends close...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.