FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 03 avg 2014, 22:17

SiouxLukavac je napisao/la:Kad će biti zvanično registrovano 3:0 u korist Sarajeva? Ukolko je sutra sjednica?

Prođe mi tiket pa me zanima kada će mi ovu utakmicu registrovati kvotom 1.
Nemoras ti sjednicu nikakvu cekat tebi je kvota 1 već, samo dok ubace u roku 24 sata čini mi se da ide, uglavnom idi sutra dizi pare ;)

SiouxLukavac
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 avg 2014, 22:22

JoseMourinho je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Kad će biti zvanično registrovano 3:0 u korist Sarajeva? Ukolko je sutra sjednica?

Prođe mi tiket pa me zanima kada će mi ovu utakmicu registrovati kvotom 1.
Nemoras ti sjednicu nikakvu cekat tebi je kvota 1 već, samo dok ubace u roku 24 sata čini mi se da ide, uglavnom idi sutra dizi pare ;)
Ma na Wwinu je, kod njih je procedura, dok pozeleni prođe sedmica al valjda budu aktivni i to na vrijeme ažuriraju. A sad pročita da je u utorak sjednica povodom ovog slučaja gdje će se registrovat sigurno 3:0 za Sarajevo, valjda ne budem morao čekati utorak..

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 03 avg 2014, 22:24

Sutra je posljednji dan za uplate za Atinu od 13:00 do 23:00 u Kasabi.

HAJMO RAJA DA DOLE PROSLAVIMO PROLAZAK U PLAY OFF!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 03 avg 2014, 22:29

Jedini spas za nas fudbal je smanjenje lige na 10 klubova, bas kao sto su Hrvati uradili, pa su se rezultati pokazali za dvije godine. Ovakve ekipe sa livade vise netreba pustati da igraju.

Idmeo u playoff, ligu cemo svakako prekucati....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 avg 2014, 22:34

sekac je napisao/la:Aco i ja sam za ove odluke i za skračenje lige. Nema teorija zavjere nego konkretno dug Borca je veči i dug komšija (sad če navaliti) je veči ali... e sad da li su igrači kojima su dužni na vrijeme podnijeli tužbe -presude-žalbe.Konkretna imena su škola fudbala Džaja,Jandrić itd... ovamo Hadžić,Hasagić i ovo zadnje Selimović ima još mrsko mi pisati.Ovde se ne spominje dug poreskoj ovo se odnosi samo na igrače .Koliko smo mi najebali za Nedića a i tu aršin nije bio isti zakasnili smo sa uplatom ali... ipak mislim da se kola uvijek na malim lome, nažalost!
Ne radi se ovdje o velikim i malim, jednostavno, svi klubovi duguju nekom lovu pa i Sarajevo, bez obzira koliko pojedinci pisali kako se nema dugova, to nije istina, jer npr Maksumic je prosle godine tuzio Sarajevo, i Sarajevo mu je bilo duzno oko 50 000 KM, i da Sarajevo nije isplatilo tu lovu ili da nije potpisalo reprogram, ne bi moglo igrati utakmicu, i koliko ima tih igraca kojima su prosle uprave ostale duzne, ko ce to znati i tako svi ostali klubovi, kada dođe konacna presuda tebi je isplatiti lovu ili potpisati reproram sa igracem ili klubom, ili u suprtotnom nema igrati, takvo je pravilo za sve...Zvijezda je suspendovana 2 jula i imali su mjesec dana da ovo rijese, pokusaju se dogovoriti sa Gradinom, ali oni su dosli u Sarajevo na blef, mislili da ce moci igrati, a nisu dogovorili sa Gradinom nista, tj nudili su neku lovu, ali Gradina nije htjela pristati na to, ali nebitno...znaci i Sarajevo, Zeljeznicar, Borac, Sloboda itd duguju nekome lovu, ali su potpisali reprograme ili jos nema pravosnaznih odluka...
Sarajlijc@ je napisao/la:Pokisnuli dzaba ali opet smo pokazali koliko FKS ima navijaca, a onima sto su u cetvrtak bili svaka cast na njihovom obrazu. Jedino mi je zao navijaca Zvijezde jer znam kako je tesko danas izdvojiti 30 km da bi se gledao voljeni klub, dobro je sto ce nasi igraci biti odmorni za duel sa Atromitosom.
e onda znas kako je meni i ostalim navijacima Sarajeva iz TK bilo izdvojiti daleko vise od 30 KM u cetvrtak, a bilo nas je dosta :cool:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 03 avg 2014, 22:40

1. Sarajevo
2. Zeljo
3. Siroki
4. Borac
5. Zrinjski
6. Velez
7. Celik
8. Sloboda
9. Olimpik
10. ?

Pa brate svaka utakmica derbi.

Jake tekme, i bolje pripreme da se napravi iskorak u Evropi....

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 avg 2014, 22:43

Amca007 je napisao/la:Jedini spas za nas fudbal je smanjenje lige na 10 klubova, bas kao sto su Hrvati uradili, pa su se rezultati pokazali za dvije godine. Ovakve ekipe sa livade vise netreba pustati da igraju.

Ma ja ba, ne treba se ni igrati :roll: :roll: :roll: Kako se ježim na ove izjave o prekucavanju lige i dominaciji....
Jah, ono će nam se svi na terenu sklanjati da mi zabijemo po 4-5 golova, iz šale :roll: :roll: :roll: :roll:

Jesmo li protiv Haugesunda izveli 10+ kornera, jesmo li imali 14 šuteva u okvir, jesmo li imali posjed preko 60%?? JESMO!!! I, jesmo li pobjedili, uvalili četiri komada? NISMO!!!
E takvih će utakmica i u PL biti. Budemo imali loš dan, podbaci neki od glavnih fudbalera, ili jednostavno neka frljotka (?!) završi u našem golu....
Tim potcijenjivačkim stavom prema ostalim ekipama navlačite mržnju na naš klub.

Ja sam svjestan našeg kvaliteta, sređene situacije u klubu, sjajne atmosfere u svlačionici i vjerujem da ove sezone možemo napraviti odličan rezultat. Ali treba odigrati 30 (ili možda 29 utakmica :mrgreen: ) na najbolji mogući način, i na terenu pokazati svoj kvalitete i ako se to desi onda možemo reći da smo najbolji i da smo prekucali ligu!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 avg 2014, 22:51

YNWA je napisao/la:
sekac je napisao/la:Aco i ja sam za ove odluke i za skračenje lige. Nema teorija zavjere nego konkretno dug Borca je veči i dug komšija (sad če navaliti) je veči ali... e sad da li su igrači kojima su dužni na vrijeme podnijeli tužbe -presude-žalbe.Konkretna imena su škola fudbala Džaja,Jandrić itd... ovamo Hadžić,Hasagić i ovo zadnje Selimović ima još mrsko mi pisati.Ovde se ne spominje dug poreskoj ovo se odnosi samo na igrače .Koliko smo mi najebali za Nedića a i tu aršin nije bio isti zakasnili smo sa uplatom ali... ipak mislim da se kola uvijek na malim lome, nažalost!
Ne radi se ovdje o velikim i malim, jednostavno, svi klubovi duguju nekom lovu pa i Sarajevo, bez obzira koliko pojedinci pisali kako se nema dugova, to nije istina, jer npr Maksumic je prosle godine tuzio Sarajevo, i Sarajevo mu je bilo duzno oko 50 000 KM, i da Sarajevo nije isplatilo tu lovu ili da nije potpisalo reprogram, ne bi moglo igrati utakmicu, i koliko ima tih igraca kojima su prosle uprave ostale duzne, ko ce to znati i tako svi ostali klubovi, kada dođe konacna presuda tebi je isplatiti lovu ili potpisati reproram sa igracem ili klubom, ili u suprtotnom nema igrati, takvo je pravilo za sve...Zvijezda je suspendovana 2 jula i imali su mjesec dana da ovo rijese, pokusaju se dogovoriti sa Gradinom, ali oni su dosli u Sarajevo na blef, mislili da ce moci igrati, a nisu dogovorili sa Gradinom nista, tj nudili su neku lovu, ali Gradina nije htjela pristati na to, ali nebitno...znaci i Sarajevo, Zeljeznicar, Borac, Sloboda itd duguju nekome lovu, ali su potpisali reprograme ili jos nema pravosnaznih odluka...
Sarajlijc@ je napisao/la:Pokisnuli dzaba ali opet smo pokazali koliko FKS ima navijaca, a onima sto su u cetvrtak bili svaka cast na njihovom obrazu. Jedino mi je zao navijaca Zvijezde jer znam kako je tesko danas izdvojiti 30 km da bi se gledao voljeni klub, dobro je sto ce nasi igraci biti odmorni za duel sa Atromitosom.
e onda znas kako je meni i ostalim navijacima Sarajeva iz TK bilo izdvojiti daleko vise od 30 KM u cetvrtak, a bilo nas je dosta :cool:
Sarajevo je isplatilo Maxumića mada ne opravdavam ni Sarajevo.I nije pravilo isto za sve Sarajevo moralo platiti ne znam, ni ja 20 000 pa neke dozvole za strance su isto bile ako se sječaš protiv Čelika a ostali če kad budu mogli je li tako bilo ćini mi se.Ne bih da ulazim u off ali ima povlaštenih to je ćinjenica.
Koliko znam Sarajevo ima dug prema poreskoj ali prema igračima ćini mi se nema više ne znam baš ali mislim da nema.
Sarajevo ljubavi moja!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 avg 2014, 23:04

Amca007 je napisao/la:1. Sarajevo
2. Zeljo
3. Siroki
4. Borac
5. Zrinjski
6. Velez
7. Celik
8. Sloboda
9. Olimpik
10. ?

Pod hitno bi se trebala smanjiti ligi ali teško je to kod nas izvodljivo, teško je naći i tog 10og da se popuni i liga od 10 timova. Obarska, Radnik, Vitez, Slavija, Zvijezda, Travnik... po meni nisu za najjaču ligu, čast svima ali ako hoćemo jaču ligu, uz ovih 9 klubova ubaciti još jednog zdravog koji ima stadion, navijače i ljude koji stoje i koji će ulagat. A onda bih se mogla napraviti koliko toliko kvalitetna i 2 liga uz ove klubove, ja bih to pomješao sa ovim iz RS-a gdje bi uveo zakon da što više mladih igrača bude u prvih 11, i tu ligu smanjit na što manje klubova i sigurno bi kvalitet bio veći, neuporedivo veći.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 avg 2014, 23:06

hilmo je napisao/la: Ali treba odigrati 30 (ili možda 29 utakmica :mrgreen: )!
28

:mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 avg 2014, 23:16

storm_raider je napisao/la:
hilmo je napisao/la: Ali treba odigrati 30 (ili možda 29 utakmica :mrgreen: )!
28

:mrgreen: :mrgreen:
Gdje si legendo reci m,i samo koliko krugova bi igrali 2-3 ili 4 playy off i play out
Sarajevo ljubavi moja!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 03 avg 2014, 23:17

E pa nece se liga praviti po zeljama, historiji ili nekom petom faktoru. Kriteriji se drze, ko ih ispunjava ispunjava, ko ne- ispada. A ako ih ima vise od 10 koji zadovoljavaju kriterije, otpadaju prema poretku na tabeli. I taj proces traje nekoliko godina. Ne moze Savez najaviti sada smanjenje za narednu godinu. A i nije toliki problem smanjenje premijer lige, koliko je restruktuiranje nizih liga. Najbolje bi bilo da 2 liga bude također zajednicka. A 3ca neka ide na entiteskom ili kojem vec nivou.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 avg 2014, 23:28

aleksandar_veliki je napisao/la:
To sto si nabrojao su suplje, Hasagic je dobio na sudu i sad dobija lovu, kod Hadzica nesto nije cisto cim on ne dobija, a Hasagic dobija, a Selimovicu se duzno na rijec, nema papira nikakvog, a na rijes se ne dobija parnica. Tako da je bolje svima da se mane mahale i da ne razmisljaju mnogo o tome sta ista kaze. No, tema je FK Sarajevo, pa da ne idemo dalje...
Hajde valja, samo ja imam druge info nebitno nečemo u off
Sarajevo ljubavi moja!

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 03 avg 2014, 23:37

hilmo je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Jedini spas za nas fudbal je smanjenje lige na 10 klubova, bas kao sto su Hrvati uradili, pa su se rezultati pokazali za dvije godine. Ovakve ekipe sa livade vise netreba pustati da igraju.

Ma ja ba, ne treba se ni igrati :roll: :roll: :roll: Kako se ježim na ove izjave o prekucavanju lige i dominaciji....
Jah, ono će nam se svi na terenu sklanjati da mi zabijemo po 4-5 golova, iz šale :roll: :roll: :roll: :roll:

Jesmo li protiv Haugesunda izveli 10+ kornera, jesmo li imali 14 šuteva u okvir, jesmo li imali posjed preko 60%?? JESMO!!! I, jesmo li pobjedili, uvalili četiri komada? NISMO!!!
E takvih će utakmica i u PL biti. Budemo imali loš dan, podbaci neki od glavnih fudbalera, ili jednostavno neka frljotka (?!) završi u našem golu....
Tim potcijenjivačkim stavom prema ostalim ekipama navlačite mržnju na naš klub.

Ja sam svjestan našeg kvaliteta, sređene situacije u klubu, sjajne atmosfere u svlačionici i vjerujem da ove sezone možemo napraviti odličan rezultat. Ali treba odigrati 30 (ili možda 29 utakmica :mrgreen: ) na najbolji mogući način, i na terenu pokazati svoj kvalitete i ako se to desi onda možemo reći da smo najbolji i da smo prekucali ligu!

Upravu si, ali brate ako mi budemo imali poraz ove sezone ja cu ti kupiti godisnju ulaznicu za sledecu sezonu...javi se na pp :D tamo negdje u maju :D

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 03 avg 2014, 23:40

Kosevo je uklet stadion. Srusiti Maršalku i napraviti arenu na Marijin Dvoru, bilo bi fenomenalno :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 avg 2014, 23:43

SiouxLukavac je napisao/la:
2. Zeljo
3. Siroki
4. Borac
5. Zrinjski
6. Velez
7. Celik
8. Sloboda
9. Olimpik
10. ?

Jarane,Zvijezda ispunjava licencu za takmičanja u PL.Nema nikakvih dugova sem spora ovog sa Gradinom.Jedan od najvaznijih uslova za takmičenje je ispuniti obaveze i imati uslove.
Pod hitno bi se trebala smanjiti ligi ali teško je to kod nas izvodljivo, teško je naći i tog 10og da se popuni i liga od 10 timova. Obarska, Radnik, Vitez, Slavija, Zvijezda, Travnik... po meni nisu za najjaču ligu, čast svima ali ako hoćemo jaču ligu, uz ovih 9 klubova ubaciti još jednog zdravog koji ima stadion, navijače i ljude koji stoje i koji će ulagat. A onda bih se mogla napraviti koliko toliko kvalitetna i 2 liga uz ove klubove, ja bih to pomješao sa ovim iz RS-a gdje bi uveo zakon da što više mladih igrača bude u prvih 11, i tu ligu smanjit na što manje klubova i sigurno bi kvalitet bio veći, neuporedivo veći.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 03 avg 2014, 23:45

2. Zeljo
3. Siroki
4. Borac
5. Zrinjski
6. Velez
7. Celik
8. Sloboda
9. Olimpik
10. ?

Jarane,Zvijezda ispunjava licencu za takmičanja u PL.Nema nikakvih dugova sem spora ovog sa Gradinom.Jedan od najvaznijih uslova za takmičenje je ispuniti obaveze i imati uslove.
Eto Lukavac neka uđe :crazy: :crazy: :crazy:

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 03 avg 2014, 23:46

vatreni je napisao/la:
2. Zeljo
3. Siroki
4. Borac
5. Zrinjski
6. Velez
7. Celik
8. Sloboda
9. Olimpik
10. ?

Vi ste najzdraviji definitivno i Vi ste ta 10-a ekipa ;) od svih ovih ostalih

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 avg 2014, 00:41

Nista Sarajevo ce biti odmornije za Grke. Treba odigrati pametno sa samo jednim napadacem dole ( Krstom ) i probati zabiti gol u prvom poluvremenu. Ako se to desi sve je moguce. A ako nista treba bar probati izvuci nerjesen rezultat ili minimalnu pobjedu zbog koeficienta sto je jako bitno. Jedina steta je sto se je danas moglo isprobati 3,4 igraca i tu igra sa samo jednim napadacem i Duljevicem od pocetka.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 04 avg 2014, 00:54

Amca007 je napisao/la:Kosevo je uklet stadion. Srusiti Maršalku i napraviti arenu na Marijin Dvoru, bilo bi fenomenalno :D
Koje si ti godište momak?

Čitam tvoje zadnje postove, ti bi samo nešto rušio, palio, šarao itd .. :think:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, johntravolta123, Lecler, riki46, spezial, tajsamja, Tarapi, Varijantas8 i 59 gostiju.