FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ultrassa1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ultrassa1921 » 03 avg 2014, 22:01

e hvala Bogu vise ako ce brzo te clanske,pa valjda i godisnje,pa da poguram malo klub,koliko mogu a nadam se da cete i vi jer ovo klubu puno znaci i vidimo se na Grbavici aBd da im se revansiramo :wave:
P.S. a malenima ne replicirajte,vidite da dozive erekciju kad im neko replicira post :P
Manijaci Zeljini

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 avg 2014, 22:06

tm8782 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ma stavite budalu na blok listu, njemu i njegovoj porodici dugujemo godine frustracija i izmisljanja teorija. Neka nam halali. :mrgreen: :mrgreen:
nadam se da ce administratori reagovati, a ako ih interesuje ovo sto pisem mogu se javiti na PP da im objasnim i da vide da ne provociram i ne lazem

čolić 50 000
firma kamata

itd

fidelta nemaš čime
Samo objasni kako vam je dug za godinu dana prema poreznoj otisao za 1 000 000 vise, pa se zapitaj zasto vise nema pojacanja koja su bum itd itd ne mogu da pisem ovdje jer ima nekih stvari koje treba zadrzati za sebe a i ne mogu radi ljudi(ljudi koji rade u fks) koji su mi rekli neke informacije i zakleli me da sutim. Imas svoju avliju i opleti tamo, molim te. Za tebe izreka vrijedi "ko o cemu **** o postenju".
:lol: :lol: :lol: koje laži, koje bombanje i provociranje! Dobro vas je lutvo slagao a sada ćemo da razbijemo tu šuplju:
Koliko trenutno iznosi dug FK Sarajevo?

Prema finansijskom i revizerkom izvještaju, kojim je rad u 2012. godini ocijenjen izvanredno, ukupni dug FK Sarajevo na dan 31.12.2012. godine iznosi 3,6 miliona KM, te dodatnih 1,2 miliona kamata na glavnice određenih obaveza.
http://fksinfo.com/novosti/21-pitanje-z ... ovica/2237" onclick="window.open(this.href);return false;

Datum intervjua 29.05.2013.god. što znači to za povećanje duga je NOTORNA LAŽ!!! : :tralala:

PS. Sry za off normalnoj raji, ali mora se odg. na provokacije i notorne laži, ha-ya! :pinokio:
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 03 avg 2014, 22:12, ukupno mijenjano 3 puta.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 avg 2014, 22:07

ja nisam dosao ovdje tek tako nego ste poceli pisati kako je danasnja utakmica namjestena da se ne igra i raznorazne gluposti
plavih11 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Znaci opet se pokazuje da je odluka uprave za podmladjivanjem igrackog kadra a samim time i smanjivanje izdataka za plate ispravna. Evo gdje ce bolji primjer od Zvijezde i ove danasnje epizode na Kosevu. 70.000KM duga i bum nema igrat i ako se ne uplati do narednog kola cao amore.
Jeste to tako ali zato što su igrali protiv pitara inače bi se našao neki dogovor, a svi znamo kakav je sastav saveza i koga guraju.
VIDIŠ?

mene administracija nema za bilo sta da "banuje" jer niti sam vrijedjaom niti psovao, samo sam napisao onako kako jeste a to neki od vas i znaju s kim i kako, a za Čolića znate vecina vas da mu dugujete

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 03 avg 2014, 22:20

I vi se prepirete sa ovim koji navija za klub u kojem Nemanja ima ugovor po kojem mora igrati :lol: Smijesni bili i ostali
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 03 avg 2014, 22:26

Ramo,idi uci Cecine pjesme..pa pjevajte Njemanji..mozda proradi :)

asko75

Post Postao/la asko75 » 03 avg 2014, 22:28

Crkni i pukni od muke pitarčiću nećete biti šampioni nema boga dok smo mi tu. :tralala: :tralala:

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 03 avg 2014, 22:40

rammstein je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:prvo vratite dugove igracima bivsim i dajte igracima majske plate pa onda prosipajte filozofiju :)
Prvo nek vrate ovi vasi procenat od vasih igraca sto se uzima pa se onda sekiraj za nas hhh puuu
eno vam igraci bjeze po svlacionicama :D

usput, kako dopustate da vas kamatare firme :o
prvo je bilo kakvo podmladjivanje samo vas zavaravaju ovo ono. Onda dugovi čoliću pa nekakve firme i kamate... pa dokad vise izmišljati, napisao si more gluposti dosad ovdje i nekakvih tvojih insajderskih informacije vezanih za Želju... ne davi vise
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

Pjesnik
Kontakt:

Post Postao/la Pjesnik » 03 avg 2014, 22:41

Svaka cast Memiji za utakmicu, velika stvar za momka od osamnaest godina, ali on nije imao niti jednu asistenciju protiv Olimpica. Pojedini neka se informisu sta znaci asistencija. To sigurno nije kad ubacis loptu, protivnicki igrac je smuseno smiri i pogrijesi i tvoj suigrac naleti i da gol.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 03 avg 2014, 22:42

Pjesnik je napisao/la:Svaka cast Memiji za utakmicu, velika stvar za momka od osamnaest godina, ali on nije imao niti jednu asistenciju protiv Olimpica. Pojedini neka se informisu sta znaci asistencija. To sigurno nije kad ubacis loptu, protivnicki igrac je smuseno smiri i pogrijesi i tvoj suigrac naleti i da gol.
:lol: I sta je pjesnik zelio da kaze
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Pjesnik
Kontakt:

Post Postao/la Pjesnik » 03 avg 2014, 22:43

Memija zvanicno nema niti jednu asistenciju

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 03 avg 2014, 22:45

Pa ljudi dragi sto nam pokvariste temu prepucavajuci se sa raznoraznim likovima,j..o i njh i njihove pare, njihove "extra zvijezde" i sve ostalo.Ne vidim niti jedan razlog da se sa njima bilo sta polemise, daj ba pisite o onome cemu ova tema i sluzi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 03 avg 2014, 22:47

citiram: "znaš kako je rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo"
Izjava prvi dan Bajrama na Hayatu. Ovoliki papak nije bio ni Bleka.
Mnoge sam pitao godinama da ne kažem decenijama zašto bi neko punoljetan i pametan svojevoljno navijao za vještački klub začet ka krađi i sili pored starog legendarnog sarajevskog Želje, usput u svemu naj bh kluba kome su bitni trofeji itd.. Nikad nisam dobio nijedan smislen odgovor jer naravno nema ga.
I prosvjetli me Dino zvani Fening 1. ševala 1435 h.g. ili 28 jula 2014. g
Hvala ti Dino moji preci koji su stoljećima u ovom gradu to nisu znali. Ustvari ne pika se ništa u gradu do 46. Grad je tada nastao, a ne 1462.
Da šupak bude veći ničim izazvan je to sasuo u lice Fikretu momku Željovcu rođenom u Srebrenici. Je.b.o mu sam tad sve po spisku u ime svih Željovaca iz drugih gradova, a i nas sarajlija. Ni uživo neću ostati dužan čim ga sretnem prvi put. Papak jedan pokondireni. Koja je sila papku udarila u glavu to više nema ni osnovne kulture. Ne do Bog im fursata bilo bi nas po zatvorima, a Amara bi objesili na M. Dvoru. Koja je to mržnja i kompleks.
Naravno, ima normalne raje masa, ali ti odavno ne idu gore i samo sliježu ramenima.
Ovo pišem da imate na umu sa kakvim se papcima ovdje dopisujete. To su ti pacijenti ala Dino Fening koji su u svojim kućama prva maksimalno druga sarajevska generacija. I ono će to izjaviti onako javno, a mi ovdje živimo petu generaciju autohtonih sarajevskih željovaca.
Vlasnici te iste televizije da nisu isti kao on (mahalci - šupci) ne bi ga ni zvali. Ono normalna televizija ne bi više nikad uživo u program zvala.
Ima ovoga masa, ali mrsko mi pisati. Drugom prilikom.
Šta reči nego Hvala ti Bože što ima LjoŽe je ovaj grad bi davno otišao u neku stvar definitivno.
Zato ljudi nije bitno kojimo smo na tabeli, nije bitno imamo li ili nemamo para, nije bitno je li igraju djeca, nije bitno odakle smo, ali nemojmo samo biti papci i šupci i podržimo našeg Ljožeta jer to je još jedina preostala normalna i autohtona bh (pa i šire) sportska i svaka druga priča

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 avg 2014, 22:48

Pjesnik je napisao/la:Svaka cast Memiji za utakmicu, velika stvar za momka od osamnaest godina, ali on nije imao niti jednu asistenciju protiv Olimpica. Pojedini neka se informisu sta znaci asistencija. To sigurno nije kad ubacis loptu, protivnicki igrac je smuseno smiri i pogrijesi i tvoj suigrac naleti i da gol.
Prvo je bio pisac, sad je pjesnik, ko je sljedeci, glumac?
Sport je lijek za tijelo i duh.

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 avg 2014, 22:51

rodom s Mejtaša je napisao/la:citiram: "znaš kako je rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo"
Izjava prvi dan Bajrama na Hayatu. Ovoliki papak nije bio ni Bleka.
Mnoge sam pitao godinama da ne kažem decenijama zašto bi neko punoljetan i pametan svojevoljno navijao za vještački klub začet ka krađi i sili pored starog legendarnog sarajevskog Želje, usput u svemu naj bh kluba kome su bitni trofeji itd.. Nikad nisam dobio nijedan smislen odgovor jer naravno nema ga.
I prosvjetli me Dino zvani Fening 1. ševala 1435 h.g. ili 28 jula 2014. g
Hvala ti Dino moji preci koji su stoljećima u ovom gradu to nisu znali. Ustvari ne pika se ništa u gradu do 46. Grad je tada nastao, a ne 1462.
Da šupak bude veći ničim izazvan je to sasuo u lice Fikretu momku Željovcu rođenom u Srebrenici. Je.b.o mu sam tad sve po spisku u ime svih Željovaca iz drugih gradova, a i nas sarajlija. Ni uživo neću ostati dužan čim ga sretnem prvi put. Papak jedan pokondireni. Koja je sila papku udarila u glavu to više nema ni osnovne kulture. Ne do Bog im fursata bilo bi nas po zatvorima, a Amara bi objesili na M. Dvoru. Koja je to mržnja i kompleks.
Naravno, ima normalne raje masa, ali ti odavno ne idu gore i samo sliježu ramenima.
Ovo pišem da imate na umu sa kakvim se papcima ovdje dopisujete. To su ti pacijenti ala Dino Fening koji su u svojim kućama prva maksimalno druga sarajevska generacija. I ono će to izjaviti onako javno, a mi ovdje živimo petu generaciju autohtonih sarajevskih željovaca.
Vlasnici te iste televizije da nisu isti kao on (mahalci - šupci) ne bi ga ni zvali. Ono normalna televizija ne bi više nikad uživo u program zvala.
Ima ovoga masa, ali mrsko mi pisati. Drugom prilikom.
Šta reči nego Hvala ti Bože što ima LjoŽe je ovaj grad bi davno otišao u neku stvar definitivno.
Zato ljudi nije bitno kojimo smo na tabeli, nije bitno imamo li ili nemamo para, nije bitno je li igraju djeca, nije bitno odakle smo, ali nemojmo samo biti papci i šupci i podržimo našeg Ljožeta jer to je još jedina preostala normalna i autohtona bh (pa i šire) sportska i svaka druga priča
Bravo!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 avg 2014, 22:54

MrRiccoli je napisao/la: prvo je bilo kakvo podmladjivanje samo vas zavaravaju ovo ono. Onda dugovi čoliću pa nekakve firme i kamate... pa dokad vise izmišljati, napisao si more gluposti dosad ovdje i nekakvih tvojih insajderskih informacije vezanih za Želju... ne davi vise
u prvih 11 samo jedan igrac under 21 :)
to nije pdomlađivanje

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 03 avg 2014, 22:55

storm_raider je napisao/la:
Prvo je bio pisac, sad je pjesnik, ko je sljedeci, glumac?
po rodovima književnosti, ostaje još dramaturg.

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 03 avg 2014, 22:58

S kim se vi raspravljate, jeste li normalni ? Ignorisite jadnike !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 avg 2014, 23:04

Uzivajte u pisanju budale, a nakon toga blokirati istog. :mrgreen:

Radujte se manijaci, ove godine ce nasa djeca mnogo toga lijepog da nam donesu. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 avg 2014, 23:05

zivio nam nas gospodar familije i lutvo :salut: :salut: :salut:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 03 avg 2014, 23:05

Haj rammstein ohladi malo sta ti je ba jesi dobar. Ocm vise postova imas na ovoj temi nego od sarajevaa et.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.