P.S. a malenima ne replicirajte,vidite da dozive erekciju kad im neko replicira post

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
tm8782 je napisao/la:Samo objasni kako vam je dug za godinu dana prema poreznoj otisao za 1 000 000 vise, pa se zapitaj zasto vise nema pojacanja koja su bum itd itd ne mogu da pisem ovdje jer ima nekih stvari koje treba zadrzati za sebe a i ne mogu radi ljudi(ljudi koji rade u fks) koji su mi rekli neke informacije i zakleli me da sutim. Imas svoju avliju i opleti tamo, molim te. Za tebe izreka vrijedi "ko o cemu **** o postenju".rammstein je napisao/la:nadam se da ce administratori reagovati, a ako ih interesuje ovo sto pisem mogu se javiti na PP da im objasnim i da vide da ne provociram i ne lazemstorm_raider je napisao/la:Ma stavite budalu na blok listu, njemu i njegovoj porodici dugujemo godine frustracija i izmisljanja teorija. Neka nam halali.![]()
čolić 50 000
firma kamata
itd
fidelta nemaš čime
http://fksinfo.com/novosti/21-pitanje-z ... ovica/2237" onclick="window.open(this.href);return false;Koliko trenutno iznosi dug FK Sarajevo?
Prema finansijskom i revizerkom izvještaju, kojim je rad u 2012. godini ocijenjen izvanredno, ukupni dug FK Sarajevo na dan 31.12.2012. godine iznosi 3,6 miliona KM, te dodatnih 1,2 miliona kamata na glavnice određenih obaveza.
VIDIŠ?plavih11 je napisao/la:Jeste to tako ali zato što su igrali protiv pitara inače bi se našao neki dogovor, a svi znamo kakav je sastav saveza i koga guraju.zeljocity je napisao/la:Znaci opet se pokazuje da je odluka uprave za podmladjivanjem igrackog kadra a samim time i smanjivanje izdataka za plate ispravna. Evo gdje ce bolji primjer od Zvijezde i ove danasnje epizode na Kosevu. 70.000KM duga i bum nema igrat i ako se ne uplati do narednog kola cao amore.
prvo je bilo kakvo podmladjivanje samo vas zavaravaju ovo ono. Onda dugovi čoliću pa nekakve firme i kamate... pa dokad vise izmišljati, napisao si more gluposti dosad ovdje i nekakvih tvojih insajderskih informacije vezanih za Želju... ne davi viserammstein je napisao/la:eno vam igraci bjeze po svlacionicamapile87 je napisao/la:Prvo nek vrate ovi vasi procenat od vasih igraca sto se uzima pa se onda sekiraj za nas hhh puuurammstein je napisao/la:prvo vratite dugove igracima bivsim i dajte igracima majske plate pa onda prosipajte filozofiju![]()
usput, kako dopustate da vas kamatare firme
Pjesnik je napisao/la:Svaka cast Memiji za utakmicu, velika stvar za momka od osamnaest godina, ali on nije imao niti jednu asistenciju protiv Olimpica. Pojedini neka se informisu sta znaci asistencija. To sigurno nije kad ubacis loptu, protivnicki igrac je smuseno smiri i pogrijesi i tvoj suigrac naleti i da gol.
Prvo je bio pisac, sad je pjesnik, ko je sljedeci, glumac?Pjesnik je napisao/la:Svaka cast Memiji za utakmicu, velika stvar za momka od osamnaest godina, ali on nije imao niti jednu asistenciju protiv Olimpica. Pojedini neka se informisu sta znaci asistencija. To sigurno nije kad ubacis loptu, protivnicki igrac je smuseno smiri i pogrijesi i tvoj suigrac naleti i da gol.
Bravo!!!rodom s Mejtaša je napisao/la:citiram: "znaš kako je rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo"
Izjava prvi dan Bajrama na Hayatu. Ovoliki papak nije bio ni Bleka.
Mnoge sam pitao godinama da ne kažem decenijama zašto bi neko punoljetan i pametan svojevoljno navijao za vještački klub začet ka krađi i sili pored starog legendarnog sarajevskog Želje, usput u svemu naj bh kluba kome su bitni trofeji itd.. Nikad nisam dobio nijedan smislen odgovor jer naravno nema ga.
I prosvjetli me Dino zvani Fening 1. ševala 1435 h.g. ili 28 jula 2014. g
Hvala ti Dino moji preci koji su stoljećima u ovom gradu to nisu znali. Ustvari ne pika se ništa u gradu do 46. Grad je tada nastao, a ne 1462.
Da šupak bude veći ničim izazvan je to sasuo u lice Fikretu momku Željovcu rođenom u Srebrenici. Je.b.o mu sam tad sve po spisku u ime svih Željovaca iz drugih gradova, a i nas sarajlija. Ni uživo neću ostati dužan čim ga sretnem prvi put. Papak jedan pokondireni. Koja je sila papku udarila u glavu to više nema ni osnovne kulture. Ne do Bog im fursata bilo bi nas po zatvorima, a Amara bi objesili na M. Dvoru. Koja je to mržnja i kompleks.
Naravno, ima normalne raje masa, ali ti odavno ne idu gore i samo sliježu ramenima.
Ovo pišem da imate na umu sa kakvim se papcima ovdje dopisujete. To su ti pacijenti ala Dino Fening koji su u svojim kućama prva maksimalno druga sarajevska generacija. I ono će to izjaviti onako javno, a mi ovdje živimo petu generaciju autohtonih sarajevskih željovaca.
Vlasnici te iste televizije da nisu isti kao on (mahalci - šupci) ne bi ga ni zvali. Ono normalna televizija ne bi više nikad uživo u program zvala.
Ima ovoga masa, ali mrsko mi pisati. Drugom prilikom.
Šta reči nego Hvala ti Bože što ima LjoŽe je ovaj grad bi davno otišao u neku stvar definitivno.
Zato ljudi nije bitno kojimo smo na tabeli, nije bitno imamo li ili nemamo para, nije bitno je li igraju djeca, nije bitno odakle smo, ali nemojmo samo biti papci i šupci i podržimo našeg Ljožeta jer to je još jedina preostala normalna i autohtona bh (pa i šire) sportska i svaka druga priča
u prvih 11 samo jedan igrac under 21MrRiccoli je napisao/la: prvo je bilo kakvo podmladjivanje samo vas zavaravaju ovo ono. Onda dugovi čoliću pa nekakve firme i kamate... pa dokad vise izmišljati, napisao si more gluposti dosad ovdje i nekakvih tvojih insajderskih informacije vezanih za Želju... ne davi vise
po rodovima književnosti, ostaje još dramaturg.storm_raider je napisao/la:Prvo je bio pisac, sad je pjesnik, ko je sljedeci, glumac?Pjesnik je napisao/la:Svaka cast Memiji za utakmicu, velika stvar za momka od osamnaest godina, ali on nije imao niti jednu asistenciju protiv Olimpica. Pojedini neka se informisu sta znaci asistencija. To sigurno nije kad ubacis loptu, protivnicki igrac je smuseno smiri i pogrijesi i tvoj suigrac naleti i da gol.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.