FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2014, 21:24

rammstein je napisao/la:prvo vratite dugove igracima bivsim i dajte igracima majske plate pa onda prosipajte filozofiju :)
Prvo nek vrate ovi vasi procenat od vasih igraca sto se uzima pa se onda sekiraj za nas hhh puuu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

asko75

Post Postao/la asko75 » 03 avg 2014, 21:25

rammstein je napisao/la:prvo vratite dugove igracima bivsim i dajte igracima majske plate pa onda prosipajte filozofiju :)
Šta vas boli tuki za naše igrače, plaće i dugove neće nam Vaš utrpani plaćat dugove, to bi bilo da ja pravim ceh u kafani, a da mi ti plaćaš, pa gdje to ima, mi smo za razliku od vas uvjek sami plaćali sve i proizvodili, i prodavali svoje igrače našim predanim radom, i kvalitetom, a šta vi imate, sve vještačko, i da vam neko da đaba stadion, da vam plaća račune, i još imaš obraza doć mi tu na temu i pričat neistine koje veze s vezom nemaju.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 avg 2014, 21:25

pile87 je napisao/la:
Prvo nek vrate ovi vasi procenat od vasih igraca sto se uzima pa se onda sekiraj za nas hhh puuu
eno vam igraci bjeze po svlacionicama :D

usput, kako dopustate da vas kamatare firme :o

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2014, 21:27

rammstein je napisao/la:
Kako vi dopustate da vas seljoberi kamatare i uzimaju procenat od igraca koji i ne igraju hhh puuu

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 avg 2014, 21:29

pile87 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
Kako vi dopustate da vas seljoberi kamatare i uzimaju procenat od igraca koji i ne igraju hhh puuu
mahalaš la ne ide, a Bgm za oovu firmu sto ste u dilu sa njom, od Dzekinih para pa na dalje je istina :)
:wave: :wave: na sta ste spali

VRATITE ČOLIĆU 50 000 MARKA! :kafa:

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 03 avg 2014, 21:33

rammstein je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
mahalaš la ne ide, a Bgm za oovu firmu sto ste u dilu sa njom, od Dzekinih para pa na dalje je istina :)

Ti ko dezurni advokat, da nismo i tebi nesto duzni...Nego imal kod vas sta od tih predstavljenih pojacanja ili je opet kao i do sada u pitanju neko pranje para... :D :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 03 avg 2014, 21:34

plavih11 je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Znaci opet se pokazuje da je odluka uprave za podmladjivanjem igrackog kadra a samim time i smanjivanje izdataka za plate ispravna. Evo gdje ce bolji primjer od Zvijezde i ove danasnje epizode na Kosevu. 70.000KM duga i bum nema igrat i ako se ne uplati do narednog kola cao amore.
Jeste to tako ali zato što su igrali protiv pitara inače bi se našao neki dogovor, a svi znamo kakav je sastav saveza i koga guraju.
Pa nebi sad ulazio u to da se tekma nija odigrala zbog fk Sa jer Zvijezda je zvala ove gore kojima je duzna i ponudila dogovor a ovi to odbili sto je po pravilu i kaznjeni su zbog toga. Medjutim za smanjivanje lige ja vjerujem da ce se na tom pitanju nesto uraditi upravo ovako preko izbacivanja iz lige ali je problem bio savez manjeg entiteta OVO JE MOJE LICNO MISLJENJE DA SE ODMAH RAZUMIJEMO OKO TOGA. Znaci oni su problem jer i nemaju bas puno timova u premijerki i zato se ceka jedan klub iz federacije da fasuje prvi i onda ja pred sobom vidim npr. Borac, Celik (a da se razumijemo ni mi niti pitari nismo sigurni) kao kandidate za izbacivanje iz lige zbog dugova.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 03 avg 2014, 21:36

rammstein je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:

objasni mi svoj dolazak na nasu temu i tvoju pricu koju mi svi znamo ?
javi mi se kad izbacite iz te akademije vase vanserijskog igraca pa da pohvalim rad kluba od srca
ali dok se "ojačavate" po rijecima ibrakovića sa strane suti bogati :)

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 avg 2014, 21:37

SVI NA BROJU
oKIC ZABIJA (DANAS TRI :D)
BERBEROVIC DAANAS NAJBOLJI
KALLASI se cuva za grupnu fazu (Nije spreman jos)
kostić bi igrao al ne moze, moraju radovac i kovacevic
mitrevski ce zamjeniti dupovca kad ga prodamo za milioncek
duljevic danas najbolji

:wave: :wave:

nego, jel vam Kapiten dobro?

@jug nostalgicar
Jedan igra desnog beka, a drugi je sa 18 nosilac sredine naseg tima... :shhh: :wave:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2014, 21:37

rammstein je napisao/la: mahalaš la ne ide, a Bgm za oovu firmu sto ste u dilu sa njom, od Dzekinih para pa na dalje je istina :)

Eto ti imas dokaze za to sto govoris :urnebes: ne mahalam ja nego komplet grad djeca vam se smiju moj Reufe dodje papak iz picke materine u uzima vas na rate :clap: Od svakog mrtvog igraca koji ne igra i nije imao mjesta nigdje daleko cete dogurati :clap:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 03 avg 2014, 21:42

Ma stavite budalu na blok listu, njemu i njegovoj porodici dugujemo godine frustracija i izmisljanja teorija. Neka nam halali. :mrgreen: :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

lolfgoptica
Kontakt:

Post Postao/la lolfgoptica » 03 avg 2014, 21:43

Poslije Lovćena isplaćene i plate i premije. :wave:

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 03 avg 2014, 21:43

rammstein je napisao/la:SVI NA BROJU
oKIC ZABIJA (DANAS TRI :D)
BERBEROVIC DAANAS NAJBOLJI
KALLASI se cuva za grupnu fazu (Nije spreman jos)
kostić bi igrao al ne moze, moraju radovac i kovacevic
mitrevski ce zamjeniti dupovca kad ga prodamo za milioncek
duljevic danas najbolji

:wave: :wave:

nego, jel vam Kapiten dobro?

@jug nostalgicar
Jedan igra desnog beka, a drugi je sa 18 nosilac sredine naseg tima... :shhh: :wave:
Vidim nagledao si se Kalasa, Mitrevskog,Kostica, Protica :D Interesantno ko ih dovodi :D i snima presice o vanserijskim igracima.Jesi ti ono vrli poznavalac fudbala cija ekipa je PRESPREMNA, a ne mogu hodat poslije 70 minuta :D

Kapiten dobar, zabio protiv Olimpika...al ti ovo vec znas

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 avg 2014, 21:46

storm_raider je napisao/la:Ma stavite budalu na blok listu, njemu i njegovoj porodici dugujemo godine frustracija i izmisljanja teorija. Neka nam halali. :mrgreen: :mrgreen:
nadam se da ce administratori reagovati, a ako ih interesuje ovo sto pisem mogu se javiti na PP da im objasnim i da vide da ne provociram i ne lazem

čolić 50 000
firma kamata

itd

fidelta nemaš čime

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 03 avg 2014, 21:47

Colicu marke ne trba dat :sick:
Željeznicar za život cijeli !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 03 avg 2014, 21:50

likusa je napisao/la:Colicu marke ne trba dat :sick:
moze on do sutra trazit al nema pravne osnove da tuzi klub ;) sve je na principu dodjem ti, i on i selimovic... imaju samo mahanje od gospodara familije :opaopa:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 03 avg 2014, 21:53

fedeltafrotta je napisao/la:ramsteine nabijem ti mamu na nesto tvrdo :wave:
cisto da admini vide
fedeltafrotta je napisao/la:
likusa je napisao/la:Colicu marke ne trba dat :sick:
moze on do sutra trazit al nema pravne osnove da tuzi klub ;) sve je na principu dodjem ti, i on i selimovic... imaju samo mahanje od gospodara familije :opaopa:
ne nego ste mu obecali da ce "Uskoro biti" :shh:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 avg 2014, 21:54

rammstein je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ma stavite budalu na blok listu, njemu i njegovoj porodici dugujemo godine frustracija i izmisljanja teorija. Neka nam halali. :mrgreen: :mrgreen:
nadam se da ce administratori reagovati, a ako ih interesuje ovo sto pisem mogu se javiti na PP da im objasnim i da vide da ne provociram i ne lazem

čolić 50 000
firma kamata

itd

fidelta nemaš čime
Samo objasni kako vam je dug za godinu dana prema poreznoj otisao za 1 000 000 vise, pa se zapitaj zasto vise nema pojacanja koja su bum itd itd ne mogu da pisem ovdje jer ima nekih stvari koje treba zadrzati za sebe a i ne mogu radi ljudi(ljudi koji rade u fks) koji su mi rekli neke informacije i zakleli me da sutim. Imas svoju avliju i opleti tamo, molim te. Za tebe izreka vrijedi "ko o cemu **** o postenju".
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Ludilo13
Kontakt:

Post Postao/la Ludilo13 » 03 avg 2014, 21:54

Kakav Colic nema on predmet za zalbu. On nista napismeno nema. Neka ide igrati bingo po kladionicama, jadan mu stari poludi sa debilom.

Amir81
Kontakt:

Post Postao/la Amir81 » 03 avg 2014, 21:59

storm_raider je napisao/la:
rammstein je napisao/la:

čolić 50 000
firma kamata

itd

fidelta nemaš čime
Na sta reagovati, na to sto sam te nazvao "budalom"? Mora da se smatras istim, cim te vrijedja kada te neki anonimni nick na nekom forumu takvim okarakterise. Tepam ti, onako odmilja. Svaki tvoj post je prijavljen, svaki je destruktivan i s namjerom da provocira. Nadam se shodno tomu da ce administracija brzo reagovati.

Ne primajte se ljudi, nemojte zbog izroda ban da dobijete. On je tu da provocira, da nam vrijeme brze prodje citajuci frustracije nakupljene godinama. Uzivanje je citati ove postove. Tako ga treba i posmatrati. Radujte se - Zeljina djeca ce nam prirediti mnogo lijepog ove godine.
Nije lako kad Zeljo udje u sezonu s gostujucom pobjedom.Odmah se sjete nasih titula,dominacije pa ih panika hvata....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.