U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mladje selekcije
Eto jos samo dva puta da pobjedimo Madjare i jednom Talijane, i jos samo da Talijani i Madjari otkinu bodove Velsu, i prvi smo. Samo jos to. 

Tulicu grobaru !!!!!
(i ne, ne mislim na navijaca Partizana) Crkni! 

Trebalo bi da je Deni Avdic nisam siguran.rixadu je napisao/la:a ko je ovaj Avdic sto zabi gol za mlade Svedjane??
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pobjeda tooooooooo!!!
Tula je najbolji trener u drzavi.

Tula je najbolji trener u drzavi.

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 02 mar 2010, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
druze tula mi ti se kunemo!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
Jesmo jadni u pm
Jedva Luksemburg pobjedimo ,jos imali ljudi 2 crvena . Tulicu Tulicu bolje bi moj did vodio repku 

ma rezultat se pamti imamo li mi kakvih sansi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Vrlo tesko. I kad bi bili prvi opet moramo u baraz pa tek onda na EP. Isto tako 4 najbolja druga idu u taj baraz. Vrlo je tesko ista napravit.tax je napisao/la:ma rezultat se pamti imamo li mi kakvih sansi
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
drugi crveni su dobili u 90 minutibavarian_bk je napisao/la:Jesmo jadni u pmJedva Luksemburg pobjedimo ,jos imali ljudi 2 crvena . Tulicu Tulicu bolje bi moj did vodio repku

Nemoj tako. Onaj drugi crveni je stigao tek u 91. minuti. Da je bio u 19. minuti moooooozda bi pobjedili cak i sa 2:0.bavarian_bk je napisao/la:Jesmo jadni u pmJedva Luksemburg pobjedimo ,jos imali ljudi 2 crvena . Tulicu Tulicu bolje bi moj did vodio repku

Ne mogu da skontam koji klinac se ove sprdaju sa mladom repkom.Kalinic,rakitic ostali mogu da igraju za mladu u kockastoj i to po principu hoces neces mars.A kod ne samo da Pjanic ne igra vec i Zeca prekomandovali u seniorsku.
Srbi su ove mlade igrace prodali bas zbog igara u u-21 zato svi se bruse u velikim klubovima.
Najgore sto niko ni malim prstom ne mrda.
P.S I zalaganje mladih je u zavisnosti sta je ovaj jeo i jeli imao redovnu stolicu.Italiju napravimo smijesnom sa Balotelijem a ebemo se ko budale sa luxemburgom.Nigdje veze.
Bilbija danas kako je odigrao i kod Brotnje bi otkaz dobio.
Srbi su ove mlade igrace prodali bas zbog igara u u-21 zato svi se bruse u velikim klubovima.
Najgore sto niko ni malim prstom ne mrda.
P.S I zalaganje mladih je u zavisnosti sta je ovaj jeo i jeli imao redovnu stolicu.Italiju napravimo smijesnom sa Balotelijem a ebemo se ko budale sa luxemburgom.Nigdje veze.
Bilbija danas kako je odigrao i kod Brotnje bi otkaz dobio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
I dalje smo na četvrtoj poziciji...
-
- Kontakt:
ajde bre razguli malo do zrcala pa se onako malo propitaj ko sam ja sto sam ja???Dado je napisao/la:Nemoj tako. Onaj drugi crveni je stigao tek u 91. minuti. Da je bio u 19. minuti moooooozda bi pobjedili cak i sa 2:0.bavarian_bk je napisao/la:Jesmo jadni u pmJedva Luksemburg pobjedimo ,jos imali ljudi 2 crvena . Tulicu Tulicu bolje bi moj did vodio repku
hahaha jel se ovo Tulic javio 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Bosnian Hero jes to Tulic majketi

- el-fighter
- Kontakt:
Ma Tulić bi Barcelonu upropastio, a ne našu mladu repku. Ruku na srce nije sve ni do njega.
Upisali smo pobjedu nad Luksemburgom (kakva je takva je ) tri boda se pišu, igra će se i onako zaboraviti.
Upisali smo pobjedu nad Luksemburgom (kakva je takva je ) tri boda se pišu, igra će se i onako zaboraviti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Jooj figter ,sada gledam u tvoj avatar i sjecam se kadda sam se reg na forum kad si imao onog covjeka okrenutog ledjima i pise el fighter......eeee to su bili dani

Tula sigurno neceel-fighter je napisao/la:Ma Tulić bi Barcelonu upropastio, a ne našu mladu repku. Ruku na srce nije sve ni do njega.

Tulić: Prezadovoljan sam i igrom i rezultatom
Bila je teška utakmica, koju smo taktički odradili dosta dobro, što je u konačnici donijelo vrijedan rezultat, kaže Tulić.
Neposredno nakon meča protiv odgovarajuće selekcije Luksemburga, selektor naših nada Branimir Tulić je za naš portal rezimirao večerašnji meč, te predočio planove vezane za budućnost.
Bila je teška utakmica, koju smo taktički odradili dosta dobro, što je u konačnici donijelo vrijedan rezultat , kaže na početku razgovora za Sportin.ba, selektor Branimir Tulić.
Luksemburg je imao poseban motiv večeras, a bili su pojačani i sa četiri A reprezentativca, koji će igrati protiv naše A selekcije u narednim kvalifikacijama, međutim ni to im nije bilo dovoljno. Njihova selekcija je sačinjena od igrača koji su generacija na zalasku, i kojoj je ova utakmica bila posljednja u ovom uzrastu, pa su bili posebno inspirisani, sa željom da se trijumfom oproste od ovih kvalifikacija, ali to im nije pošlo za rukom. Igrali su izuzetno grubo, a mojoj konstataciji u prilog ide i činjenica da su isključena njihova dva igrača nakon preoštrih startova nad našim napadačima.
Koliko ste zadovoljni izdanjem naših igrača?
Prezadovoljan sam i igrom i rezultatom. Bili smo strpljivi, hrabri i mudro čekali svoju priliku. U prvom poluvremenu smo nekoliko puta opasnije zaprijetili najviše preko Bilbije, te nekoliko puta nakon prekida, koji su naše najjače oružje. Nakon njihovog prvog isključenja smo preuzeli potpunu incijativu i meč priveli kraju. Moram istaći da smo nakon gola propustili nekoliko izuzetno povoljnih prilika za gol, ali pobjedi se ne gleda u zube, kaže uzbuđeni Tulić.
Tulić se osim toga dotakao i još nekih stvari koji se tiču njegove selekcije...
Ponovo se ponavljaju neke stvari koje me nimalo ne raduju. I ovaj put smo za pripremu utakmice imali samo jedan dan. Osim toga selekcija smo sa najmanje odigranih prijateljskih utakmica. Ako U19 reprezentacija može igrati četiri prijateljske utakmice u jednom ciklusu, zašto onda ne bi mogla i U21? - upitao se Tulić, te dodao:
Kvalifikacije nastavljamo u augustu. Dolazi nam Mađarska, koja se ovdje u Luksemburgu provukla sa blijedih 0:1, tako da se nadam nastavku naše pozitivne serije. Međutim prije utakmice sa Mađarima očekujem da će čelnici saveza dogovoriti dvije prijateljske utakmice na kojima bih mogao isprobati neke nove igrače. Takve utakmice služe za provjere. Ne može od mene niko da traži da isprobam neke igrače na utakmici protiv Italije. Ova generacija je talentovana i kvalitetna i zaslužuje bolji status u našoj krovnoj kući fudbala od onog kojeg trenutno ima, kazao je Tulić za Sportin.ba.
Hvala navijačima
Tulić nije mogao a da ne spomene naše navijače koji su njegove izabranike vodili do vrijednog trijumfa u večerašnjoj utakmici.
Navijači su bili fantastični. Pružili su nam podršku od prve do posljednje minute. Ovo je pobjeda za njih. Pomalo je tužno da veću podršku imamo u gostima nego na domaćem terenu, kazao je Tulić.
Glupo je osuđivat samo izbornika. Naravno da je on najodgovorniji ali na kraju igraju igrači.
Isto tako je bilo za Ćiru, da su pogodili gol umjesto onih stativa u Lisabonu danas bi Ćiro možda i dalje bio na klupi...
Isto tako je bilo za Ćiru, da su pogodili gol umjesto onih stativa u Lisabonu danas bi Ćiro možda i dalje bio na klupi...