FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

aS_Roma

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la aS_Roma » 03 avg 2014, 20:18

Nemojte bacati ulaznice vazit ce za Velez !

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2014, 20:19

brazzo je napisao/la:A sta je na kraju bio razlog neigranja ? Jesu l obje ekipe bile na stadionu ili Zvijezda nije ni doputovala ?
Razlog je dug od 70 000 km koju ekipa zivjezde mora uplatit Gradini Srebrenik cini mi se ;)

Obje su ekipe bile cak i grupica simpaticnih navijaca zvijezde :mrgreen: , mogli su makar na cevape otici da ne budu da su djaba dosli u šeher :D
04.10.2009 !!

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 03 avg 2014, 20:19

Sve smo kupili.
Ima se, moze se!

Ko nam zlo mislio o kurcu nam visio!

Zao mi Zvijezdinih navijaca sto bezveze dodjose.

Nantess
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Nantess » 03 avg 2014, 20:20

Velahalve je napisao/la:Dobro vam je ovo došlo da malo odmorite vjerovatno je tako trebalo biti!
Sigurno je da ste upleteni u ovo i to debelo...
Zvijezdi će te vjerovato dati pare da uplate dug već sutra a vama odmor dobro došao više nego smiješno!!!
A pravi ste mi vi navijači čim niste otišli na tekmu već lupate ovdje po forumu!!! :guz:
Jel te stid pacenik jedan?? Samo lakapo nadam se da ce ova praksa i vas stici. Vi igrate utakmice a duzni ste igracima silne pare. Raspitaj se malo umjesto sto balis na nasoj temi. Isti arsini za sve.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 avg 2014, 20:23

plavonebo je napisao/la:Sad če divovi odmorni oderat g...e Grcima a 3 boda laganini i 3 razlike. Nema se šta reči više Uprava i savez :tokralju:
slika

RUTINSKA POBJEDA! :kralj:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 avg 2014, 20:24

Nadam se da su ovi koji nemaju godišnju ulaznicu, danas zadržali kupljene karte da bi mogli sa njima ući na sljedeću domaću tekmu. 3-0, 3 bobe piši i dobro nam je ovaj odmor došao za Grke. Zvijezdi sve najbolje u vezi ovoga slučaja i da vrate dug, ali sami su sebi krivi. Danas najviše ispaštali navijači bezveze došli i pare potrošli bilo da su iz Sarajeva ili iz Gradačca. Kako god sada dijelimo 1 mjesto.
Btw.

Pustite ove napaćene sa druge strane Miljacke okrenimo se Grcima ;)
SRETAN BROJ - 1725

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2014, 20:26

A ljubomornih dusa mozeli i jedan dan ako nista pola dana proci da neko ne dodje da ne sere po ovom pdfu???? :roll:
04.10.2009 !!

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 03 avg 2014, 20:27

SarajlijaTM je napisao/la:Fudo colpa advokat hahahaha

Znaci ipak važe kupljene diplome hahahahahahaha

I sta velite, nemate veze sa fudom colpom i sponzorom restoran bazeni???

Biće svega ove sezone...
Glupane Bazeni nisu sponzor Sarajeva, njima jedino neko od nasih igraca moze biti sponzor jer bazeni vec par godine ne rade (osim za praznike), a pitaj nekoga od advokata kakav je Fudo advokat. Ustvari pitaj Gusu jer je njemu bio advokat kada je tuzio tvoj debilski klub. Pozdravio vas je Benjo. :opaopa:

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 03 avg 2014, 20:30

plavonebo je napisao/la:Sad će divovi odmorni oderat g...e Grcima a 3 boda laganini i 3 razlike. Nema se šta reći više Uprava i savez :tokralju:
Iskreno se nadam. Mislim da čak treba staviti u pravilnik da ako, kojim slučajem, oderu Grke, Sarajevu se samim tim zabranjuje igranje protiv ekipa kao što je Zvijezda i dodjeljuje mu se dodatnih dvadeset bodova.

PS Imaš par stranica ranije, čovjek pod nikom mentalitet87 ti može poslužiti kao jasan dokaz kako normalan čovjek može navijati za bilo koga. Logika kaže da ovakav scenario FK Sarajevu ne odgovara zbog troška. Ako misliš da je FK Sarajevo, kao i bilo koji drugi klub u ligi spreman platiti dan odmora (ne zna se kako ce biti registrovana utakmica) koliko ga već košta organizacija, griješiš.

PPS u citatu sam korigovao afrikate, nadam se da nećeš zamjeriti.

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 03 avg 2014, 20:34

Nema to veze što si ti napisao, njima je bitno doći - pljuvati, prozivati, optuživati itd .. :damn:

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 avg 2014, 20:35

Sve smo kupili..i ovu i svaku narednu....i vas cemo kupiti na Golubarniku da imate za platiti struju i vodovod pa onda jedite svoja damu....Nakon svih tih kupovina cemo osvojiti sve ono sto ste vi radili protekle 4 godine...samo je razlika sto ste vi kupovali tajno, a mi cemo kupovati javno...ima se moze se....SARAJEVO dika nasa, zeljezniCmar kita nasa !
:beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba: :beba:

mume
Kontakt:

Post Postao/la mume » 03 avg 2014, 20:37

neka crknu dusmani, idemo dalje :kafa:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 03 avg 2014, 20:37

Ne znam kako nekom čovjeku može na pamet past da Sarajevo ima umiješane prste, platili su organizaciju, igrači se zagrijavali, presvukli i delegat nije odobrio. Svako ko imalo poznaje pravila fudbalske igre znaće da delegat ima pravo da to uradi i da izvještaju napiše razlog. Još navijači iz Gradačca dođoše. Sačuvajte karte za sljedeću domaću.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 03 avg 2014, 20:39

znači, frajer registruje dva klon akaunta.. zatrola temu očigledno. i svaki drugi mu se uhvati za post. miša mu, šta vam je
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 avg 2014, 20:40

Ljudi samo lakapo i uživajte s pogledom na tabelu nakon prvog kola :opaopa:

1. Sarajevo 3
2. Sloboda 3
3. Željezničar 3
SRETAN BROJ - 1725

nuerta
Kontakt:

Post Postao/la nuerta » 03 avg 2014, 20:41

GameFKS je napisao/la:Ne znam kako nekom čovjeku može na pamet past da Sarajevo ima umiješane prste, platili su organizaciju, igrači se zagrijavali, presvukli i delegat nije odobrio. Svako ko imalo poznaje pravila fudbalske igre znaće da delegat ima pravo da to uradi i da izvještaju napiše razlog. Još navijači iz Gradačca dođoše. Sačuvajte karte za sljedeću domaću.
Ama vidis da su zapeti ko puske i cekaju da odma opletu. Samo su malo poranili :lol: :lol:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 03 avg 2014, 20:42

nuerta je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Ne znam kako nekom čovjeku može na pamet past da Sarajevo ima umiješane prste, platili su organizaciju, igrači se zagrijavali, presvukli i delegat nije odobrio. Svako ko imalo poznaje pravila fudbalske igre znaće da delegat ima pravo da to uradi i da izvještaju napiše razlog. Još navijači iz Gradačca dođoše. Sačuvajte karte za sljedeću domaću.
Ama vidis da su zapeti ko puske i cekaju da odma opletu. Samo su malo poranili :lol: :lol:
Volim da lijepo objasnim.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 03 avg 2014, 20:45

Nego, ko vam je davao golove, nisam nešto upratio . . .
"Vjerovatno je i Saveza shvatio ozbiljnost takmičenja. Mislim da ovaj slučaj možda i nije jedini, za sve bi trebali važiti isti aršini," rekao je Ibraković.

Kako je krenulo, Sarajevo bi moglo nakupit dobrih golova bez p'o muke. Kad zafali, samo se pozove na "iste aršine" :mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 03 avg 2014, 20:45

I Ibrakadabra vam je sada na 033 rekao da su 3 boda za nas. Sada Grke izbaciti iz evrope :P
SRETAN BROJ - 1725

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 03 avg 2014, 20:47

Na kraju ce ispasti da je Savez napravio gresku kod te neke zalbe, pa ce se utakmica morat ponovo odigrat :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.