Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 03 avg 2014, 17:54

rambo16 je napisao/la:Mislim da je davao preko 15 golova,al' mrsko mi sad pretraživat
ma naravno da je davao imao je par sezona i sa preko 20 golova. meni je bio jako drag igrac jos dok je u atleticu igrao. a imao je 23 godine kad je dosao u liverpool sto znaci da nije bas dijete bio.
doduse ako se racunaju samo ligaski golovi nije isao nikad preko 20 ja mislim al preko 15 je imao 100%
Zadnja izmjena: fera, dana/u 03 avg 2014, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
You are someone else I am still right here

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 03 avg 2014, 17:57

Torres je jedan od najkompletnijih napadača koje sam gledao. Steta sto je ovoliko opao. Cuda je radio u Liverpulu.

LFC_IRFO
Kontakt:

Post Postao/la LFC_IRFO » 03 avg 2014, 20:03

suska se suska :)

http://metro.co.uk/2014/08/03/mario-bal ... r-4819964/" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 03 avg 2014, 20:06

Daj zoviti i rimske i grcke i vikinske i ove nase bogove da ucini da se ovaj transfer ne dogodi.

Radije bih da igramo bez napadaca nego sa njim u napadu.

Suareza je makar psihijatar mogao smiriti a njega ni on, tako da bi od 38 tekmi u sezoni 34 proveo pod suspenzijom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 03 avg 2014, 20:09

" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad smo već na temi dovođenja mladih igrača velikog kapaciteta i prostora za napredak..
Ali bolji je Lucas -_-

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 avg 2014, 20:11

LFC_IRFO je napisao/la:suska se suska :)

http://metro.co.uk/2014/08/03/mario-bal ... r-4819964/" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta će im ova budala ? Izgleda nisu im bile dovoljne kazne za Suareza pa sad hoće ovog idiota da ih uveseljava.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LFC_IRFO
Kontakt:

Post Postao/la LFC_IRFO » 03 avg 2014, 20:24

Saurman je napisao/la:

Šta će im ova budala ? Izgleda nisu im bile dovoljne kazne za Suareza pa sad hoće ovog idiota da ih uveseljava.
ja mislim da je sef ubijedjen da ce ga dovest u red, a ako ga dovede u red imat cemo novog torresa/suareza :)
Šta radi bosanac na stecku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikada niko nije pronašao stecak na kome Bosanac kleci ili moli. Miroslav Krleža

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 03 avg 2014, 20:28

Bio bi to dobar transfer za Liverpul. Nemaju previse izbora.

Pored njega dovesti Iska i to je to sto se tice ofanzive.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 03 avg 2014, 20:53

Balotelli je idiot. Kao neko ko prati Inter na čizmi, navikao sam na takve igrače. Strahovit potencijal, kapacitet Zlatne lopte, ali je dečko u glavu udaren. Mrzim kad neko tako trati Bogom dan talenat. Otjeran iz Intera, Citya, te izgleda i Milana. Rodgers mjesec dana trubi kako mu je bitan karakter i pristup potencijalnih pojačanja, stoga sumnjam u tračeve oko Bale.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 avg 2014, 21:06

bit ce veselje ako balonja dodje,, :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 03 avg 2014, 21:25

Znam da je budala, da nije normalan, ali ipak bih ga volio vidjeti u Liverpoolu. Momak ima strasan potencijal, jak, brz, dobra tehnika, dobar sut, samo problem u glavi. Mozda bi ga Brendan mogao barem malo primiriti. Ni cijena koja se pominje nije prevelika, sta je danas 15mil funti u fudbalu. Samo nisam siguran kolika mu je plata.
PS ne vjerujem da uopste ima istine u ovome, ali svejedno sam iznio misljenje
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 03 avg 2014, 21:42

ja sam jos uvijek za dovodjenje Lavezzia,nekada sam tvrdio da je bolji igrac od suareza,pa me ova drugi ubjedio da promjenim misljenje,al ako dodje Lavezzia 7ica mu je zagarantovana :pray:

negdje sam procitao da smo poslali ponudu od 23 mil eura,izgleda da Illori ide u Deportivo
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 03 avg 2014, 21:56

http://liverpool-redarmy.com/new/video- ... -vs-milan/" onclick="window.open(this.href);return false;

Koji Škrtel, koji Agger ? :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 03 avg 2014, 22:08

Ja lično nikad' ne bih volio vidjeti Balotelija u dresu L'poola :D
Tako blizu, a tako daleko.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 03 avg 2014, 22:50

Liverpool boss Brendan Rodgers has ruled out a move for the controversial Italian.
I can categorically tell you Mario Balotelli will not be at Liverpool.
A.F.C. Bournemouth!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 03 avg 2014, 23:45

Ibe>>>>>>>>Balotelli
Ja te volim, volim Željo..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 avg 2014, 23:49

gio10 je napisao/la:Ibe>>>>>>>>Balotelli
:rol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 04 avg 2014, 00:06

Ja mislim da je potrebno da se dovede jos 1 napadač jer je Sturridge cesto sklon povredama , a na Lamberta se ipak ne moze osloniti kroz citavu godinu.
Sad bih dao 1 osvrt na igrački kadar :

Golmani:Mignolet,Reina,Jones
Ovdje smo sasvim fino popunjeni tako da ovdje neće doći do promjena.Mignolet bi trebao braniti ligaske utakmice i ligu prvaka dok bi Jones branio ostala 2 kupa .Reina ne vjerujem da bi bio rezerva , tako da tu vidim odlazak njega i mogla bi se fina para uzet za njega . A ako bude htio biti rezerva Mignoletu onda uredu.

Bekovi : Johnson,Kelly,Flanagan,Enrique,Robinson, Manquillo (ako je dosao )
Po meni Robinson i Kelly ispadaju od ove 6.Flanagan je prosle sezone jako korektno igrao na poziciji lijevog beka , iako je desni .Johnson bi trebao malo da se dohaviza , jer bi nam tu mogla biti rupa tokom citave sezone. Ako je dosao ovaj Manquila onda bi uz Flanagana pozicija desnog beka bila rijesena. Na poziciji lijevog beka Enrique bi trebao igrati , samo da ga zaobiđu povrede.Tu umjesto njega imamo Flanagana , a ako je bas potreban lijevi bek onda je to Moreno koji se spominje.

Štoperi:Coates,Toure,Agger,Škrtel,Lovren,Sakho
Ovdje bi bilo kakva kupovina bila bas bespotrebna .Ovdje bih Aggera prodao za sto vise novca jer stvarno imamo po meni jako dobre stopere.Ovdje bih Coatesa poslao na neku posudbu jer bi na njega mogli racunati u buducnosti.Tako da bi tokom citave sezone imali 4 dobra stopera , samo da ih zaobiđu povrede.

Vezni red:Lucas,Allen,Can,Henderson,Gerrard,Coutinho,Lallana,Ibe ,Sterling,Markovic,Suso
Srednji red je dosta fino popunjen.Ovdje se po meni samo Lucas pokazuje kao visak , jer Allen pokazuje mnogo vise kvaliteta od njega , tako da bih prihvatio takoder neku ponudu za njega.Posto naseg kapitena vec sustižu godine i ne vjerujem da ce moci igrati citave sezone punim kapacitetom , ovdje vidim Cana kao njegovu dostojnu zamjenu.Henderson ima sigurnu poziciju u srednjem redu. Prednji vezni su Coutihno i Lallana . Njih 2 su dovoljni za citavu sezonu i nadam se da ce ih zaobići povrede pogotovo Coutinha . Na poziciji krila volio bih vidjeti jos 1 igrača . Sterling je jos mlad da iznese citavu sezonu , dok Markovica jos moramo vidjeti na djelu koji bi svojom brzinom sigurno doprinio nasem napadu .Intezivno bih ove godine davao sanse Ibe i Susu makar u kupovima , jer su njih 2 buducnost nase ekipe.Lavezzi (Reus) bi bili savrseni za tu poziciju.

Napad: Sturridge , Lambert ,Borini,
Po meni je napad solidan .Volio bih vidjeti jos 1 igraca jer je sezona duga . Ako se koji slucajem Borini proda onda je stvarno neophodan taj napadač , jer je Sturridge jako krhak , a Lambert nema dovoljno kvalitete da zamijeni njega(po ovim utakmica prijateljskim sto se vidilo ). Nek nas iznenade sa nekim kvalitetnim napadačem .
YNWA
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

KiaKaha
Kontakt:

Post Postao/la KiaKaha » 04 avg 2014, 10:09

http://www.theladbible.com/articles/thi ... -hilarious" onclick="window.open(this.href);return false;

Hendo no lifer :D
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.