FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
''Imali smo već postignut dogovor da pola financijskih sredstava i da će se utakmica igrati, međutim to je propalo, ali se ne zna što. Gdje prestaje logika, tu počinje Bosna i Hercegovina. Drugi su dužni milione, a nas radi 35000 kažnjavaju'', kazao je trener Zvijezde Huseinbašić koji je bio utučen zbog ovakvog razvoja događaja.
-
- Kontakt:
ma mi naštimali nema sta drugo bitiplavih11 je napisao/la:''Imali smo već postignut dogovor da pola financijskih sredstava i da će se utakmica igrati, međutim to je propalo, ali se ne zna što. Gdje prestaje logika, tu počinje Bosna i Hercegovina. Drugi su dužni milione, a nas radi 35000 kažnjavaju'', kazao je trener Zvijezde Huseinbašić koji je bio utučen zbog ovakvog razvoja događaja.

Može nam se.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Beze iso na tekmu cccc.... a i propade nam dobar trening sa ovom formacijom ...
... al eto bar cemo biti odmorni pred grke.

Ma daj, jedno je dovodit u sumnju tekmu u Trebinju a drugo lupat ovakve gluposti, kojih cemo se, siguran sam, nacitat tokom sezone. Bice tu i opravdanih sumnji jer nam je lopta okrugla a sudije coskaste, al ce se definitivno svaka pobjeda Sarajeva vezat za neku neregularnost. Ako uzmemo titulu bice da ju je kupio Tan. U cetvrtak ako izgubimo bice "...a jos ste sebi dan odmora nastimali.." a ako prodjemo bice "kako i ne bi kad stimate ligu i dan odmora". Bolest je to.champions1921 je napisao/la:E ebajiga i vi ste do nedavno iste price furali..nuerta je napisao/la:Buhahahahaha. Sta kazu pacenici, mi ovako htjeli? Hahaha, poslije svake tekme ce idioti ovako da lupaju. Kupili, dali pare sudiji, savezu...Namjerno odgodili, platili nebu da baci kisu...Hahahahah. Koji bolidi jbt
Yebem i savez i Zvijezdu. Odes ko debil potrosis nesto love, pa platis kartu i onda te hladno kazes da se nece igrati.
Poserem se na citavu komisiju za licenciranje, bas me zanima kako su dozvolili ovim amaterima da se takmice u ligi.
I to javljaju u 19:10, pa ovo nema nigdje.
Jos Sarajevo plati organizaciju utakmice a i sam potrosim 15 maraka i pokisnem ni zbog ceg.
Jos ako ne bude 3-0 za nas iz ovog treba istupiti. Yebo ga i savez i liga.
I da, nabijem na qurac one evropa navijace, nije nas bilo 500 na citavom stadionu, fuj.
Poserem se na citavu komisiju za licenciranje, bas me zanima kako su dozvolili ovim amaterima da se takmice u ligi.
Jos Sarajevo plati organizaciju utakmice a i sam potrosim 15 maraka i pokisnem ni zbog ceg.
I da, nabijem na qurac one evropa navijace, nije nas bilo 500 na citavom stadionu, fuj.
1946
- SarajlijaTM
Fudo colpa advokat hahahaha
Znaci ipak važe kupljene diplome hahahahahahaha
I sta velite, nemate veze sa fudom colpom i sponzorom restoran bazeni???
Biće svega ove sezone...
Biće svega ove sezone...
Kao da ranijih godina nije bilo svega.SarajlijaTM je napisao/la:Fudo colpa advokat hahahaha
Biće svega ove sezone...

Ma ove godine ce biti najlakse jer vi ste se s vremena na vrijeme sugali kad nestane para za kupovinu utakmica,a mi imamo da unaprijed isplatimo sve klubove.

Ma ja ba. Mi to sve zavrsiliSarajlijaTM je napisao/la:Fudo colpa advokat hahahaha
Biće svega ove sezone...

- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
I ti si najgore prosao. Grupa navijača RD07 je otisla za Sarajevo danas po ovakvom vremenu. Ti mislis njima je bilo lijepo putovati 3h i onda saznati da se nece odigrati utakmica.Head je napisao/la:Yebem i savez i Zvijezdu. Odes ko debil potrosis nesto love, pa platis kartu i onda te hladno kazes da se nece igrati.
I ti vrlo dobro znas da nije jedina Zvijezda problem u svemu tome. Borac je takodjer imao dugove i bili su pred suspenziom ali je rok prolongiran, naravno zato sto je to BORAC.
Nije savezu nikad bio problem istresat se po manjim timovima. Svi znaju da Zvijezda u svojih 6 sezona premier lige nikad nije imala MANJIH finansijskih problema, a kamoli ne ovakvih.. Tako da mojne nama srat, svi imaju dugove samo sto mi nemamo amidze, osime itd da nas brane od saveza kad pocne da tuce
- SarajlijaTM
Jel restoran bazeni sponzor fks?
Jel fudo colpa njegov vlasnik?
Jel vam ovo odgovora ko budali samar?
Jeste.sve odreda
Nemojte se budale praviti...
Jeste.sve odreda
- Evolution87
- Kontakt:
Znamo da smo kupili, nemoj biti dosadan.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Fuad Colpa je zastupao Gradinu i radio svoj posao.Ne znam kakve to veze ima s nama.On ce Zvijezdu ganjati i sljedece kolo kad ne bude igrala protiv nas jer mu je to posao.Smijesan si lik.SarajlijaTM je napisao/la:Jel restoran bazeni sponzor fks?
Jeste.sve odreda
Nije.SarajlijaTM je napisao/la:Jel restoran bazeni sponzor fks?
Jeste.sve odreda
1946
bazeni imaju tri vlasnikaSarajlijaTM je napisao/la:Jel restoran bazeni sponzor fks?
Jeste.sve odreda
fuad, njegov brat i jos jedan ciko koji je u tvorZa
eno stanić ti bolan nosi obloge oko vrata a Amar se sakrio
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Jbg jel bilo tako zadnjih godina, osim kupio, nastelio, kupljen sudija, svabo naredio u savezu i sl.??nuerta je napisao/la:Ma daj, jedno je dovodit u sumnju tekmu u Trebinju a drugo lupat ovakve gluposti, kojih cemo se, siguran sam, nacitat tokom sezone. Bice tu i opravdanih sumnji jer nam je lopta okrugla a sudije coskaste, al ce se definitivno svaka pobjeda Sarajeva vezat za neku neregularnost. Ako uzmemo titulu bice da ju je kupio Tan. U cetvrtak ako izgubimo bice "...a jos ste sebi dan odmora nastimali.." a ako prodjemo bice "kako i ne bi kad stimate ligu i dan odmora". Bolest je to.champions1921 je napisao/la:E ebajiga i vi ste do nedavno iste price furali..nuerta je napisao/la:Buhahahahaha. Sta kazu pacenici, mi ovako htjeli? Hahaha, poslije svake tekme ce idioti ovako da lupaju. Kupili, dali pare sudiji, savezu...Namjerno odgodili, platili nebu da baci kisu...Hahahahah. Koji bolidi jbt
Tako da sam siguran da ce biti i ove godine samo ce se sve to na vas odnositi

Šteta fakat što je utakmica otkazana, baš sam želio da vidim kako će se momci ponašati sad u ovim "lakšim" utakmicama.. Imao sam osjećaj da će Bilbija odigrati dobru utakmicu i upisati se u strijelce...
Ali šta je tu je...
Žao mi je ljudi što su došli bez veze...
Dok komisije ne odluče šta dalje, okrećemo se Grcima, opet
A ovim što pišu o nekim teorijama poručujem: Razmišljajte svojim glavama!!!!
PS.
Muharemović se zvanično priključio Bosni na posudbu..
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=5434B5B4" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali šta je tu je...
Žao mi je ljudi što su došli bez veze...

Dok komisije ne odluče šta dalje, okrećemo se Grcima, opet

A ovim što pišu o nekim teorijama poručujem: Razmišljajte svojim glavama!!!!
PS.
Muharemović se zvanično priključio Bosni na posudbu..
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=5434B5B4" onclick="window.open(this.href);return false;
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
I za navijače Sarajeva koliko god pokušavaju prikazat kao regularno sve znate i sami da necete uspjeti bar na forumu ovdje, još je previše ovih malih odgovarajućih sitnica za vas 
Sad jel nasteljeno ili ne, necemo nikad saznat, al da je liga lakrdija to je još jesdnom dokazano
Al haj bar imamo oko čega se zaje.bavat ovih dana

Sad jel nasteljeno ili ne, necemo nikad saznat, al da je liga lakrdija to je još jesdnom dokazano

Al haj bar imamo oko čega se zaje.bavat ovih dana

Otisao sam bezveze jer niko nije ni objavio da nisu nista uplatili, ali hajde na komisiji je da odluce sta i kako
Prvo da pozelim abd srecu nasoj braci hordama koji idu na daleko gostovanje za koji dan, onda igracima da igraju za nas horde prije svega i ostale ljubitelje FK Sarajeva
Srce na teren !

Prvo da pozelim abd srecu nasoj braci hordama koji idu na daleko gostovanje za koji dan, onda igracima da igraju za nas horde prije svega i ostale ljubitelje FK Sarajeva

Srce na teren !

04.10.2009 !!
A sta je na kraju bio razlog neigranja ? Jesu l obje ekipe bile na stadionu ili Zvijezda nije ni doputovala ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, mosarajvosa83, plisek i 32 gosta.