NK Zvijezda Gradačac

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 03 avg 2014, 19:55

TEMA: NK Zvijezda Gradačac

aleksandar_veliki ti bi trebao pratiti da se ne skreće s teme, a ne uključivat se u sve to..

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 03 avg 2014, 19:57

Neozbiljno ovo, i za Zvijezdu, a i za Savez. Ove stvari se ne rješavaju 5 minuta prije početka utakmice.

Ovako, ispade da su džaba došli oni silni pitari na stadion.
FK Željezničar 1921

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 avg 2014, 20:00

Moze se igrat dati ljudima rok 10 dana.poslije oduzet 5 bodova il sta Vec ovo je nakarada
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 avg 2014, 20:00

Zao mi onih 20-ak navijaca sto vam je djaba doslo.
1946

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 avg 2014, 20:02

brao savez..p.i.c.k.a. vam materina nesposobna....tako je...samo trenirajte strogocu na manjim klubovima...tako se to radi...reko sam ja vama davno...pravit cemo mi muniba usanovica od blata... :oops: :oops:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 03 avg 2014, 20:04

staragarda je napisao/la:brao savez..p.i.c.k.a. vam materina nesposobna....tako je...samo trenirajte strogocu na manjim klubovima...tako se to radi...reko sam ja vama davno...pravit cemo mi muniba usanovica od blata... :oops: :oops:
I "veliki" klubovi su ostajali bez Evrope nekoliko puta jer nisu dobili licencu, tako da...Znali ste za ovo, niste platili i dobili ste kaznu koja je bila najavljena. Treba da se ljutite na upravu kluba, a ne na savez. Liga treba da se smanji na 10 ili 12.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 avg 2014, 20:07

Cartman je napisao/la:
staragarda je napisao/la:brao savez..p.i.c.k.a. vam materina nesposobna....tako je...samo trenirajte strogocu na manjim klubovima...tako se to radi...reko sam ja vama davno...pravit cemo mi muniba usanovica od blata... :oops: :oops:
I "veliki" klubovi su ostajali bez Evrope nekoliko puta jer nisu dobili licencu, tako da...Znali ste za ovo, niste platili i dobili ste kaznu koja je bila najavljena. Treba da se ljutite na upravu kluba, a ne na savez. Liga treba da se smanji na 10 ili 12.
:facepalm: :facepalm: :facepalm:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

gradina4
Kontakt:

Post Postao/la gradina4 » 03 avg 2014, 20:07

Nisam mislio nista pisati ali upoznat sam sa temom "Amer Ordagić". Gradina je u avgustu 2013. godine podnijela zahtjev i svu dokumentaciju NSBiH za ispita koliko je NK Zvijezda dužna OFK Gradina na ime naknade za treniranje fudbalera Ordagić Amera. Prvostepena komisija donijela je odluku da je ta cifra 110.000 KM. NK Zvijezda se je žalila na tu odluku i Drugostepena komisija je donijela odluku u decembru 2013. godine da je NK Zvijezda dužna OFK Gradini 70.000 KM a da 15.000 KM ide u ponovni proces. Čelnici OFK Gradina su nekoliko puta pokušali da stupe u kontakt sa čelnicima NK Zvijezda kako bi se dogovorili o načinu i tempu isplate, čak su nudili da NK Zvijezda isplati u 5 rata po 10.000 KM a da se ostale pare zaborave. Međutim, čelnici NK Zvijezde nisu htjela ni da čuju u tome, govoreći da od toga nema ništa. Kada je krenula druga polusezona čelnici NK Zvijezde (čitaj član IONSBiH Nurdin Peštalić) su sve radili kako predmet "Amer Ordagić" ne bi dosao na Disciplinsku komisiju NSBiH jer su znali šta ih čeka. Zavlačili su sve do kraja sezone 2013/14 kada je na kraju sezone zasijedala Disciplinska komisija i donijela odluku da NK Zvijezda mora isplatiti naknadu za treniranje igrača Ordagić Amera prema OFK Gradini u iznosu od 70.000 KM i to do 02.07.2014. kada stupa na snagu automatska suspenzija. I na to su se čelnici NK Zvijezde oglušili i očekivali da će im NSBiH ponovno popustiti i izaći u susret. To se nije desilo i ukoliko NK Zvijezda ne uplati na račun OFK Gradine iznos od 70.000 KM do 08.08.2014. godine, NK Zvijezda automatski biva suspendovana i izbačena u najniži rang takmičenja. Ovo je jedina i prava istina i slučaju "Ordagić Amer".

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 03 avg 2014, 20:07

Cartman je napisao/la:

aj ne ser' ;)
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 avg 2014, 20:09

HzSM je napisao/la: Zasto Zeljo nije suspendovan?Koliko znam Hasagic pare jos uvijek nije vidio.Lako je savezu silu demonstrirati na manjim klubovima.
Moram te razocarati seljacicu neupuceni dobio je Hasagic svoje :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 03 avg 2014, 20:10

asko75 je napisao/la:Evo kaže Ibraković da će se utakmica ponoviti i piše da je Zvijezda dužna
Kao razlog, nezvanično, spominje se dugovanje kluba iz Gradačca koji je pod suspenzijom pd 2. jula ove godine zbog dugova prema Gradini u iznosu od 700.000 KM.
Gdje kaze da ce se ponoviti??? Ja ovo sto sam vidio sa smjeskom kaze 3-0 za nas :mrgreen:

Zao mi je sto se kola lome na Zvijezdi ali nekad je morao poceti da se zavodi red i naravno da je od nekoga moralo da krene..Sad sto je Zvijezda naletila na volej nogometnom savezu krivce treba traziti u upravi NKZ!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 avg 2014, 20:14

wienultras je napisao/la:Moze se igrat dati ljudima rok 10 dana.poslije oduzet 5 bodova il sta Vec ovo je nakarada
Zvijezda iz Gradačca je suspendovan 2, jula 2014. godine jer nije na račun FK Gradina iz Srebrenika uplatila 70.000 KM na ime naknade za treniranje igrača Amera Ordagića.
a koji je danas :?:

davno je presuđeno da Zvijezda mora dati lovu, i prije nego sto su izvuceni parovi prvog kola, sva sreca pa prvo kolo bi na Kosevu, moglo se desiti npr Zvijezda ceka Drinu, pa odose tri boda iz Gradacca...da ponovim ovo se vuce godinu dana, zvijezda odlagala, ali nije mogla vise, isli su na blef u Sarajevo, nadali se da mogu i dalje odgladati, ali ne moze, jedino moze da isplate lovu ili da se dogovore sa Gradinom, i to moraju uraditi do sledece utakmice...
Sto se tice ostalih price kako svi duguju, nema sumnje da duguje ali imaju potpisane reprograme, a Zvijezda nema, da ima, sad bi igrali utakmicu...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 03 avg 2014, 20:16

ficobahtic je napisao/la:
asko75 je napisao/la:Evo kaže Ibraković da će se utakmica ponoviti i piše da je Zvijezda dužna
Kao razlog, nezvanično, spominje se dugovanje kluba iz Gradačca koji je pod suspenzijom pd 2. jula ove godine zbog dugova prema Gradini u iznosu od 700.000 KM.
Gdje kaze da ce se ponoviti??? Ja ovo sto sam vidio sa smjeskom kaze 3-0 za nas :mrgreen:

Zao mi je sto se kola lome na Zvijezdi ali nekad je morao poceti da se zavodi red i naravno da je od nekoga moralo da krene..Sad sto je Zvijezda naletila na volej nogometnom savezu krivce treba traziti u upravi NKZ!
Utakmica se mozda ponovi sve zavisi nemojte se smijat dobicete petardu ionako od Atromitosa.Ja vam zelim srecu u nastavku.
I gospodin Avdicevic je dobio otkaz davno i mislim da se ovakva sranj više neće dešavat
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 03 avg 2014, 20:20

Mnogo mi je zao zbog toga sto se bas vama ovo desilo. Zvijezda je jedan pristojan bosanskoherceogvački klub, koji je uvijek dobri igrao na Koševu i ne zaslužuje ovakav tretman.

Postavlja se par pitanja, a nadam se (uzaludno), da će se ista u narednim danima rješiti;

1. Kako je Borac mogao igrati jučer pored tuga prema BSK-u?
2. Kako Željezničar može igrati pored dugova? (Vernes Selimović 50,000 Km, Emir Hadžić 32.500 KM, Adi Adilović 12.500 KM, Dino Džurbuzović 15.000 KM i sl.)
3. Kako Čelik može igrati?
4. Kako Sloboda kao najzaduženiji klub u državi može igrati?

Sramotan potez Saveza.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 03 avg 2014, 20:20

kako Sarajevo sa milionskim dugom moze igrati?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2014, 20:21

Stvarno mi je zao kao navijacu Fk Sarajeva sto ste djaba dosli i da ovako odete iskreno :roll: , a sad je na komisiji da odluci sta i kako dalje :)

Trebali ste makar otici na cevape ako nista :P , nista iskreno vam zelim srecu da to isplatite i da ostanete u drustvu najboljih ;)
04.10.2009 !!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 avg 2014, 20:21

odma bez razmisljanja izbacit u zadnju ligu picke jedne dzabe cekam utakmicu a vi se spdate sa nasom ligom odma U ZADNJU ligu
Samo Sarajevo

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 avg 2014, 20:22

Eh lako je Savezu oštrit .... na malim ekipama. Neka pokuša ovo na sarajevskim ekipama ili nedaj Bože na Borcu. Ma enma šanse, ovako ko &ebe Zvijezdu.
Šuknuše vam ga komšije, ono momački

mume
Kontakt:

Post Postao/la mume » 03 avg 2014, 20:22

ultrasstyle_tz je napisao/la:kako Sarajevo sa milionskim dugom moze igrati?
idi umij se :crazy:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 03 avg 2014, 20:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:kako Sarajevo sa milionskim dugom moze igrati?
Ko kaze da se to polahko ne otplacuje??
04.10.2009 !!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.