FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovamo na drugim temama se opasno zagužvalo,sa sve strane uvrede sijevaju...dzenetski navijaci se uznemirili.
Bice posla za moderaciju...ova tema dođe ko oaza mira i spokoja...da covjek malo odahe dušom.
Bice posla za moderaciju...ova tema dođe ko oaza mira i spokoja...da covjek malo odahe dušom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
srce mi zaigralo nakon onih postova željovca svaka čast brate sto si pronasao te komentare
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Spominjalo se da će i fkželjezničar.ba voditi na oficijelnu stranicu kluba. To još nije slučaj. Važi li još taj plan?
Malo gledam oficijelne stranice BH klubova i vidim da je komšijama stranica u pripremi i da imaju neke najave aktuelnih dešavanja(utakmica sa Slobodom isl.) Baš me zanima jesu li to sad krenuli u izradu oficijelne stranice ili je to sad neki trend, a da mi nismo trendsetteri
Malo gledam oficijelne stranice BH klubova i vidim da je komšijama stranica u pripremi i da imaju neke najave aktuelnih dešavanja(utakmica sa Slobodom isl.) Baš me zanima jesu li to sad krenuli u izradu oficijelne stranice ili je to sad neki trend, a da mi nismo trendsetteri

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
mislis dzenetske hordedrop je napisao/la:Ovamo na drugim temama se opasno zagužvalo,sa sve strane uvrede sijevaju...dzenetski navijaci se uznemirili.

jbg teska su vremena...al bice boljebilino polje je napisao/la:nema se para za mob,,,, bolji heheh al zato ima se za prevoz na tekme

Do jedne je firme oko prebacivanja domene...azurnost kao u svemu u nasoj nam jedinoj...Željovac je napisao/la:Spominjalo se da će i fkželjezničar.ba voditi na oficijelnu stranicu kluba. To još nije slučaj. Važi li još taj plan?
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 02 mar 2010, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
samo da znate da ce se vjerovatno karta u sirokom placati po cijeni od 7km...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- TheManiacs
- Kontakt:

Neprocjenjivo

Zeljeznicar za zivot cijeli

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
-
- Kontakt:
citajuci one komentare fkt proradi u covjeku ona jeza i oci zacakle,ali jbg mi smo tu danas neki mladi sa postovanjem prema ovim starijim da slusamo te price i nadamo se da cemo doziviti dio onoga sto su oni nekada...i da kazem i ako je nevezano za sport ono dubre je uhapseno batko sto je rusio i palio nas drugi dom grbavicu 

ma ljepota baTheManiacs je napisao/la:
Neprocjenjivo![]()
![]()
Zeljeznicar za zivot cijeli![]()

parim oci.TheManiacs je napisao/la:
Neprocjenjivo![]()
![]()

-
- Kontakt:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... ostalelige
DA LI JE OVA LIGA VEC ODLUCENA ???SARAJEVO PONOVO IZNAD ZAKONA KAO NEKAD ???
DA LI JE OVA LIGA VEC ODLUCENA ???SARAJEVO PONOVO IZNAD ZAKONA KAO NEKAD ???
ne mere biti boljeTheManiacs je napisao/la:
Neprocjenjivo![]()
![]()

Ma što nebi bilo istina, kad se namjestaju velike lige Evrope, sto nebi nasa!
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
samo neznam sto si taj link ovdje stavio...
FktSeyo_TM je napisao/la:samo neznam sto si taj link ovdje stavio...

Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
ma g.ovnanje pdfa...a tamo su vec postavljali...ko ih yebe, nek se zadave medjusobno sto se mene tice...imamo mi svojeWert je napisao/la:FktSeyo_TM je napisao/la:samo neznam sto si taj link ovdje stavio...Ma dobro, da je tamo stavio, rekli bi mu idi ti na temu Želje i tako dalje, znas kako to ide!

- BlueSharks
- Kontakt:
Jadan smo mi narod
Oni koji su pročitali ovaj tekst što je postavio vjeran i koji imaju imalo mozga u glavi, skonta će o čemu se ondje radi i ko iza onog stoji. Vrlo lukav i licemjeran pokušaj dušmana.
PS Samo ne znam otkad Hrvati PLBiH nazivaju svojom ligom

Oni koji su pročitali ovaj tekst što je postavio vjeran i koji imaju imalo mozga u glavi, skonta će o čemu se ondje radi i ko iza onog stoji. Vrlo lukav i licemjeran pokušaj dušmana.
PS Samo ne znam otkad Hrvati PLBiH nazivaju svojom ligom

Strauss Junior
-
- Kontakt:
Upravo bluesharks vidi se ciji je to magazin i ko ispade nevinasce tu siroki zrinjski i njihova kompanija,a sejo stavio sam jer nas se klub bori za evropu ko zna mozda i za titulu aBd i ovo po meni sve ima veze i sa zeljom ako uopste ovaj tekst moze biti objektivan,mada priznati svi moramo istine u nekim stvarima imaSeyo_TM je napisao/la:samo neznam sto si taj link ovdje stavio...

Međutim, ono što je nama mnogo zanimljivije, saznanja su do kojih smo došli kroz razgovor s izvorima bliskim tuzlanskom premijerligašu koji nam tvrde kako su u Slobodi za sve ovo znali, te kako su u dogovoru sa FK Sarajevom odradili „cijelu igru“, a sve zbog razloga da pomrse račune NK Širokom Brijegu, jesenskom prvaku BiH, za kojeg je opet znano kako u ligi ima najlošije odnose baš sa Slobodom i Sarajevom! A opet, „bordo“ momčadi, koja se svake sezone bori za naslov, dosadilo više gledati u leđa i Zrinjskom i Širokom! Dolaze i izbori, a u SDA se sve više pribojavaju anketa prema kojima ih SDP uvjerljivo „tuče“!
Mislim stvarno...jestel vi citali ovo???
Nemojte biti naivni i zamarat se sa nekakvim konstrukcijama velikih zavjera od polupismenih novinara...
Mi se borimo i izborit cemo europu a ove retardacije fakat ne treba da nas interesuju...bitno da mi u nedjelju odigramo u kost a ove ostale ko yebe...
Ovo je ba ispod ranga SAN-a...
Mislim stvarno...jestel vi citali ovo???
Nemojte biti naivni i zamarat se sa nekakvim konstrukcijama velikih zavjera od polupismenih novinara...
Mi se borimo i izborit cemo europu a ove retardacije fakat ne treba da nas interesuju...bitno da mi u nedjelju odigramo u kost a ove ostale ko yebe...
Ovo je ba ispod ranga SAN-a...
-
- Kontakt:
pa link sam stavio iz dva razloga jedan ima MALI dio istine naseg fudbala,a drugi je upravo taj sejo sto si ti napisao,ono bi i lud shvatio sta je poenta tog clanka...
-
- Kontakt:
slike sa grbavice protiv celika na fb-u profil Hamed Avdic album željo pogledajte pa bujrum ako se koja svidi skidajte
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, MostarReds22, NazorUso, Proximic, Uniited i 42 gosta.