Interesantno da se to desi bas protiv Sarajeva heh! Ovo je prvi ovakav slucaj od kako se igra pl bih!aleksandar_veliki je napisao/la:Jedina ispravna odluka, nadam se da je ovo početak smanjivanja lige. Cuj duzni frajeri 70.000 KM, oprosteno im do sada deset puta i eto oni nece platiti, ali ce igrati. Pa nije buvlja pijaca, doveo si igraca, plati nadoknadu i cao. Bravo za Savez...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jel bgt a sta je sa milionima koje duguju sarajevo, zeljo, sloboda, celik, velez......aleksandar_veliki je napisao/la:Jedina ispravna odluka, nadam se da je ovo početak smanjivanja lige. Cuj duzni frajeri 70.000 KM, oprosteno im do sada deset puta i eto oni nece platiti, ali ce igrati. Pa nije buvlja pijaca, doveo si igraca, plati nadoknadu i cao. Bravo za Savez...
Zvijezda duguje 70 k i opali po zvijezdi, nama se nemoze napravit reprogram a svima drugima moze........
Ali neka cisto posteno, nemamo ni marke duga ni savezu ni drzavi i ako neko ima obraza neka nas izbaci iz lige
Normalno da je Sarajevo sredilo, rekli im da dovedu tog frajera, da ne plate obeštećenje, još u maju isforsirali odluku saveza jer smo već tada znali da ćemo igrati treće pretkolo sa Grcima pa da nam ne bude gurav raspored, platili organizaciju tekme, reklame i sve ostalo jer su nam se noge tresle od Zvijezde na Koševu.. A neko kaže samo zbog toga što Zvijezda nije platila 35.000 KM i u to da vjerujemo, smiješno!
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
- samo_lijevo
- Kontakt:
naucili na bajdu.Kontali moze proci,e nema vise.aleksandar_veliki je napisao/la:Jedina ispravna odluka, nadam se da je ovo početak smanjivanja lige. Cuj duzni frajeri 70.000 KM, oprosteno im do sada deset puta i eto oni nece platiti, ali ce igrati. Pa nije buvlja pijaca, doveo si igraca, plati nadoknadu i cao. Bravo za Savez...
Ako vec se ne moze smanjiti liga zvog politike idemo prirodnom selekcijom.Ko moze neka igra,ko ne moze ima kanton.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
pa bolan bolan , sta je Sarajevo znalo o dugovanju i zar treba to da zna ?asko75 je napisao/la:MAFIA SAVEZ; NIKAD GORI, ali ovdje i Sarajevo ima svoje prste jer baš šutili do zadnjeg dana i onda izvukli ovo baš smješno, pa nek se igra utakmica nemaju igrači ni ekipe sa tim dugom ništa uslovi klub na 10 dana nek plati tu kaznu, ko je mogao njima zabranit da igraju, ne mora se poštovat njihova odluka hoće sarajevo 3 boda da uzme da se ne oznoji na terenu stvarno smješno već se počelo štimati sarajevu i radit protiv jačih klubova u smislu sudaca, da su protiv njih sudije.
Oni samo to snimaju onaj lepi i onaj dino fening uvlakač, kako nisu ovako kad je korupcija bila borac-travnik, olimpic-zrinjski sve očito ali nigdje tih boraca protiv korupcije.
Pa evo Želji je Mersin dužan ima 2 godine 550,000 eura , pa opet igra kako to može, a kod nas odmah ne daju da se igra klubu pošteno.
Ne mogu da vjerujem kakvih likova sve ima
Pa valjda svako brine za svoja dugovanja i ostalo, i eto Zvijezda bi pobjedila Sarajevo

-
- Kontakt:
Nekada stabilan prvoligaš bez marke duga, a danas bačen na niske grane

Evo kaže Ibraković da će se utakmica ponoviti i piše da je Zvijezda dužna
Kao razlog, nezvanično, spominje se dugovanje kluba iz Gradačca koji je pod suspenzijom pd 2. jula ove godine zbog dugova prema Gradini u iznosu od 700.000 KM.
sa ovim Sarajevo nema veze, ovo je samo između Gradine i Zvijezde, pa davno sam pisao kako dugujete lovu Gradini za Amera, odugovlacili ste skoro godinu dana, i prije nekoliko mjeseci je donesena odluka da do 2 jula morate dio love dati Gradini, i nije Sarajevo krivo sto niste dali...Kvota je napisao/la:Interesantno da se to desi bas protiv Sarajeva heh! Ovo je prvi ovakav slucaj od kako se igra pl bih!aleksandar_veliki je napisao/la:Jedina ispravna odluka, nadam se da je ovo početak smanjivanja lige. Cuj duzni frajeri 70.000 KM, oprosteno im do sada deset puta i eto oni nece platiti, ali ce igrati. Pa nije buvlja pijaca, doveo si igraca, plati nadoknadu i cao. Bravo za Savez...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
- Kontakt:
bolje vam je sto niste igrali dobili bi 5 komada ,bezz kukate .Sarajevo nema veze s ovim do sluzbeni lica je da li ce se igrati ili nece .
ma šta bravo Savez, kakva glupost
glupost jer će na jednima trenirat' strogoću, a na drugima ne
recimo da su Slaviji oduzeta tri boda koja su trebala biti oduzeta, Sloboda ne bi ispala
al' kao što rekoh, dupli standardi .. podržao bih ovu odluku da znam da će naš fudbal krenut' nabolje i da dolaze bolji dani, da se ozbiljnije radi, al' kad 99% neće, onda je ovakva odluka besmislica

Velež ne duguje milione i ne ubrajaj nas među tu uglednu grupu.Tkanton je napisao/la: Jel bgt a sta je sa milionima koje duguju sarajevo, zeljo, sloboda, celik, velez......
Zvijezda duguje 70 k i opali po zvijezdi, nama se nemoze napravit reprogram a svima drugima moze........
Ali neka cisto posteno, nemamo ni marke duga ni savezu ni drzavi i ako neko ima obraza neka nas izbaci iz lige
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Samo se u Gradaccu razlikuju kruske i jabuke a svugdje ostalo je to isto........... Predsjednik saveza se tereti za milionske stete i on je i dalje predsjednik iako to statutom nikako nemoze bit.........aleksandar_veliki je napisao/la:Kakve veze to ima, Olimpic je prije tri mjeseca bio pred suspenzijom jer nije platio Zelji nekoliko desetina hiljada KM. I sta se desilo, Olimpic platio Zelji i nije suspendovan. Jbg, sta je Zvijezda bolja od Olimpica...Kvota je napisao/la:Interesantno da se to desi bas protiv Sarajeva heh! Ovo je prvi ovakav slucaj od kako se igra pl bih!aleksandar_veliki je napisao/la:Jedina ispravna odluka, nadam se da je ovo početak smanjivanja lige. Cuj duzni frajeri 70.000 KM, oprosteno im do sada deset puta i eto oni nece platiti, ali ce igrati. Pa nije buvlja pijaca, doveo si igraca, plati nadoknadu i cao. Bravo za Savez...
Nema veze reprogram sa ovim dugom, ljudi mijesate kruske i jabuke ili pak stvarno new poznajete materiju. Reprogram pravi drzava, ovdje se duguje Gradini za igraca. Mozes napraviti dogovor s Gradinom, ali vasi ni to nisu u stanju. Do vas je, ponavljam ako Olimpic moze platiti, moze i Zvijezda, Zeljo, Zrinjski, Sarajevo...
Sve bi bilo u redu da su kriteriji jednaki prema svima.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zasto Zeljo nije suspendovan?Koliko znam Hasagic pare jos uvijek nije vidio.Lako je savezu silu demonstrirati na manjim klubovima.aleksandar_veliki je napisao/la:Kakve veze to ima, Olimpic je prije tri mjeseca bio pred suspenzijom jer nije platio Zelji nekoliko desetina hiljada KM. I sta se desilo, Olimpic platio Zelji i nije suspendovan. Jbg, sta je Zvijezda bolja od Olimpica...Kvota je napisao/la:Interesantno da se to desi bas protiv Sarajeva heh! Ovo je prvi ovakav slucaj od kako se igra pl bih!aleksandar_veliki je napisao/la:Jedina ispravna odluka, nadam se da je ovo početak smanjivanja lige. Cuj duzni frajeri 70.000 KM, oprosteno im do sada deset puta i eto oni nece platiti, ali ce igrati. Pa nije buvlja pijaca, doveo si igraca, plati nadoknadu i cao. Bravo za Savez...
Nema veze reprogram sa ovim dugom, ljudi mijesate kruske i jabuke ili pak stvarno new poznajete materiju. Reprogram pravi drzava, ovdje se duguje Gradini za igraca. Mozes napraviti dogovor s Gradinom, ali vasi ni to nisu u stanju. Do vas je, ponavljam ako Olimpic moze platiti, moze i Zvijezda, Zeljo, Zrinjski, Sarajevo...
mozda nemate savezu i drzavi, ali zato imate gradini, fino platite i igrajteTkanton je napisao/la:Jel bgt a sta je sa milionima koje duguju sarajevo, zeljo, sloboda, celik, velez......aleksandar_veliki je napisao/la:Jedina ispravna odluka, nadam se da je ovo početak smanjivanja lige. Cuj duzni frajeri 70.000 KM, oprosteno im do sada deset puta i eto oni nece platiti, ali ce igrati. Pa nije buvlja pijaca, doveo si igraca, plati nadoknadu i cao. Bravo za Savez...

Volim te Bosno!!!
Nemoj iznosit nesitine nije tema, taj dug je plaćen, u kompletnom iznosu druga je stvar što je hasagić odustao od kamate ali je faktički plaćen.Nebi to promaklo autoru knjige napadački nogomet, i Dini feningu., a ni Graciću.HzSM je napisao/la: Zasto Zeljo nije suspendovan?Koliko znam Hasagic pare jos uvijek nije vidio.Lako je savezu silu demonstrirati na manjim klubovima.
Ja lično užuvam što je Vama moj klub noćna mora uvijek bio i bit će.
Zadnja izmjena: asko75, dana/u 03 avg 2014, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
Dokaz da je placen?Ili je izvor mozda ubleha Almir Gredic.asko75 je napisao/la:Nemoj iznosit nesitine nije tema, taj dug je plaćen, u kompletnom iznosu druga je stvar što je hasagić odustao od kamate ali je faktički plaćen.Nebi to promaklo autoru knjige napadački nogomet, i Dini feningu., a ni Graciću.HzSM je napisao/la: Zasto Zeljo nije suspendovan?Koliko znam Hasagic pare jos uvijek nije vidio.Lako je savezu silu demonstrirati na manjim klubovima.

- champions1921
Meni veći dokaz ne treba od dokaza da smo mi Vama noćna mora i stalno gledate u nas i našu avliju, jbga nije Vam lako kompleksi su čudo tako je to kad si majušni klubić Toredo, hahahhaaaHzSM je napisao/la:Dokaz da je placen?Ili je izvor mozda ubleha Almir Gredic.asko75 je napisao/la:Nemoj iznosit nesitine nije tema, taj dug je plaćen, u kompletnom iznosu druga je stvar što je hasagić odustao od kamate ali je faktički plaćen.Nebi to promaklo autoru knjige napadački nogomet, i Dini feningu., a ni Graciću.HzSM je napisao/la: Zasto Zeljo nije suspendovan?Koliko znam Hasagic pare jos uvijek nije vidio.Lako je savezu silu demonstrirati na manjim klubovima.

- Evolution87
- Kontakt:
Ne znam za Hasagica, ali sigurno nije placeno Emiru Hadzicu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.