kakvu Federaciju,odmah u kantonalnu ligu.BeSha1992 je napisao/la:ovo ako se ne odigra ovu Zvijezdu odmah u 1. ligu Federacije izbaciti i minus bodove.. sramota narode sramota
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
kmeee, kmeee, kmeeeVelahalve je napisao/la:Dobro vam je ovo došlo da malo odmorite vjerovatno je tako trebalo biti!
Sigurno je da ste upleteni u ovo i to debelo...
Zvijezdi će te vjerovato dati pare da uplate dug već sutra a vama odmor dobro došao više nego smiješno!!!
A pravi ste mi vi navijači čim niste otišli na tekmu već lupate ovdje po forumu!!!

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Ma pusti ba pricu, eto mi smo im doveli tog igraca i nagovorili ih da potpisu sa njim profesionalni umjesto amaterskog ugovorabegipasha je napisao/la:Registrovati utakmicu i ćao kao što je navedeno u onom gore tekstu, i sada kao mi ispadamo krivi što su oni u dugovima? Šta bi mi trebali plačati njihove dugove?

Pyro is not a crime !
kuknjava kuknjava kuknjavaVelahalve je napisao/la:Dobro vam je ovo došlo da malo odmorite vjerovatno je tako trebalo biti!
Zvijezdi će te vjerovato dati pare da uplate dug već sutra a vama odmor dobro došao više nego smiješno!!!
A pravi ste mi vi navijači čim niste otišli na tekmu već lupate ovdje po forumu!!!
nisam znao za to, hvala na informaciji...gavran je napisao/la:moraju ne odigrati dvije tekme i izbacuju se iz PLBeSha1992 je napisao/la:ovo ako se ne odigra ovu Zvijezdu odmah u 1. ligu Federacije izbaciti i minus bodove.. sramota narode sramota
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Rodman je napisao/la:kmeee, kmeee, kmeeeVelahalve je napisao/la:Dobro vam je ovo došlo da malo odmorite vjerovatno je tako trebalo biti!
A pravi ste mi vi navijači čim niste otišli na tekmu već lupate ovdje po forumu!!!![]()
![]()

Upravu si al da se tako radi i vi bi davno bili u nizem rangu! Vidim brzo zaboravljate da ste i vi bili u vecim g.o.v.n.i.m.a i do doskorasamo_lijevo je napisao/la:kakvu Federaciju,odmah u kantonalnu ligu.BeSha1992 je napisao/la:ovo ako se ne odigra ovu Zvijezdu odmah u 1. ligu Federacije izbaciti i minus bodove.. sramota narode sramota

nisam znao za to, hvala na informaciji...[/quote]
nema na cemu
nema na cemu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Živi bili pa vidjeli ali 100 % je postojao neki modus da se utakmica odigra kao u puno slučajeva do sada pa da se na osnovu neke potvrde uplati za koji dan ali poznavajuči upravu i mentalitet FK sarajeva oni nisu pristali ni na kakav dogovor več iskoristili priliku da dobiju bodove za zelenim stolom još i da odmore igrače što se vidi i po kometarima. Kažem živi bili pa vidjeli čija če sramota biti.
Nevjerovatno !
Sad je Sarajevo organizaciju utakmice bezvze platilo , kako je smijesan ovaj nogometni savez to nije humano !
Druga stvar imalu su vise od mjesec vremena kad je bilo licenciranje da im kazu sta im fali, kako su uopste dobili licencu uzas.
Dosla raja , platila se organizacija i onda ko debil odes sa stadiona.
Zvijezdu kazniti odmuzimanjem bodova sa - 5 bodova da krenu sezonu
Sad je Sarajevo organizaciju utakmice bezvze platilo , kako je smijesan ovaj nogometni savez to nije humano !
Druga stvar imalu su vise od mjesec vremena kad je bilo licenciranje da im kazu sta im fali, kako su uopste dobili licencu uzas.
Ma nemojte tako sad ste dosli do para, očepiće i nas polako... riješićese nekako... nema boljeg domaćina u ovoj ligi od Zvijede...
idemooooooooooooooooooooooooo ZVIJEZDOooooooooooooo

idemooooooooooooooooooooooooo ZVIJEZDOooooooooooooo

Evo ga, još jedan.plavonebo je napisao/la:Živi bili pa vidjeli ali 100 % je postojao neki modus da se utakmica odigra kao u puno slučajeva do sada pa da se na osnovu neke potvrde uplati za koji dan ali poznavajuči upravu i mentalitet FK sarajeva oni nisu pristali ni na kakav dogovor več iskoristili priliku da dobiju bodove za zelenim stolom još i da odmore igrače što se vidi i po kometarima. Kažem živi bili pa vidjeli čija če sramota biti.

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Mi cemo aBd dovesti tog igraca uskoro, svaka marka ulozena u njega bi se isplatila...THEC je napisao/la:Ma pusti ba pricu, eto mi smo im doveli tog igraca i nagovorili ih da potpisu sa njim profesionalni umjesto amaterskog ugovorabegipasha je napisao/la:Registrovati utakmicu i ćao kao što je navedeno u onom gore tekstu, i sada kao mi ispadamo krivi što su oni u dugovima? Šta bi mi trebali plačati njihove dugove?![]()
...ko **** levate, nek ih izbace iz lige odmah
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- mentalitet87
- Kontakt:
Treba izbacit iz lige ba odmah
Domaci klub ovdje je na gubitku jer je sva organizacija utakmice vec placena.
Savez nam je kurcevaca ziva jer da je imalo ozbiljan i da ga je briga za ovu ligu ne bih dozvolio da se na dan utakmice odlucuje i to bukvalno 5 do 12.
I ovi iz gradacca platili prevoz, hranu dosli i mislili aj ba proce nekako.
Samo liga od 10 klubova spasava ovu ligu
Domaci klub ovdje je na gubitku jer je sva organizacija utakmice vec placena.
Savez nam je kurcevaca ziva jer da je imalo ozbiljan i da ga je briga za ovu ligu ne bih dozvolio da se na dan utakmice odlucuje i to bukvalno 5 do 12.
I ovi iz gradacca platili prevoz, hranu dosli i mislili aj ba proce nekako.
Samo liga od 10 klubova spasava ovu ligu
jednom pitar-uvijek supak
- samo_lijevo
- Kontakt:
ko vi?Kvota je napisao/la:Upravu si al da se tako radi i vi bi davno bili u nizem rangu! Vidim brzo zaboravljate da ste i vi bili u vecim g.o.v.n.i.m.a i do doskorasamo_lijevo je napisao/la:kakvu Federaciju,odmah u kantonalnu ligu.BeSha1992 je napisao/la:ovo ako se ne odigra ovu Zvijezdu odmah u 1. ligu Federacije izbaciti i minus bodove.. sramota narode sramota
normalno da se tako radi,ali posto ovo sve osim drzave i saveza ponovo ce se progledati korz prste.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Joj sto se jedu **** svi od reda navijaci svih klubova.
Sta je Sarajevo ovdje krivo, i sta je lose uradilo? pametnjakovici napaceni?Sarajevo ga je uvijek pusi*o kad su ovakve stvari u pitanju.Joj kako se jedete samo izbija iz vas ljubomora.pjenite i dalje, nema vam pomoci.
Sta je Sarajevo ovdje krivo, i sta je lose uradilo? pametnjakovici napaceni?Sarajevo ga je uvijek pusi*o kad su ovakve stvari u pitanju.Joj kako se jedete samo izbija iz vas ljubomora.pjenite i dalje, nema vam pomoci.
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
sereš previše. Nije ti nešto uredu sa probavom...aS_Roma je napisao/la:Nevjerovatno !
ovo se znalo malo duže ,Velahalve je napisao/la:Dobro vam je ovo došlo da malo odmorite vjerovatno je tako trebalo biti!
kao što vidiš iz tekstova, i nemamo mi šta biti upleteni između gradine i zvjezde

zvijezda ima mozda pola da uplati a gradine hoce sve (normalno),
pri kupovini karata za tekmu su upozoravani navijači da sačekaju do danas da se vidi hoćemo li igrati uopšte

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Svašta, taman isplanirao kako ću provesti dio večeri gledajući ovu utakmicu. Šteta.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bilosta, Dave, gh0stHZ, InatSilniBosanski, kogmagie46, MaroonBjelave, r3m1, skoJaa, THEC, tutankamon1905 i 64 gosta.