Aha, ma ja znam ono u settingsu uradiću to, hvala ti.Belmin6 je napisao/la:Napravi ga sam, vecinom ne postoji taj folder. A i kad udješ u igru, moraš još nešto promjeniti.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Aha, ma ja znam ono u settingsu uradiću to, hvala ti.Belmin6 je napisao/la:Napravi ga sam, vecinom ne postoji taj folder. A i kad udješ u igru, moraš još nešto promjeniti.
eee ako jos uvijek hoces pomoc javi, da i velez odradim kako trebavm22 je napisao/la:Ja ti mogu pomoći za Velež, sve šta treba.JoseMourinho je napisao/la:Imala ko zainteresovan da pomogne oko sredjivanja naše lige, aj za zelju znam pa i za Sarajevo haman sve al za ostale timove samo info da mi nafata ja cu sve u editoru uradit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tu samJoseMourinho je napisao/la:eee ako jos uvijek hoces pomoc javi, da i velez odradim kako trebavm22 je napisao/la:Ja ti mogu pomoći za Velež, sve šta treba.JoseMourinho je napisao/la:Imala ko zainteresovan da pomogne oko sredjivanja naše lige, aj za zelju znam pa i za Sarajevo haman sve al za ostale timove samo info da mi nafata ja cu sve u editoru uradit
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
uglavnom kreno sam da odradim fino ligu, zelju i sarajeva odradio, sad idem dalje
http://www.fmscout.com/a-fm14-transfer- ... y-pr0.htmld-will je napisao/la:Pozdrav svima. Da li mi neko moze poslati link nekog novog update-a sa novim transferima. Hvala unaprijed![]()
Hvala puno, pajdosuhi je napisao/la:http://www.fmscout.com/a-fm14-transfer- ... y-pr0.htmld-will je napisao/la:Pozdrav svima. Da li mi neko moze poslati link nekog novog update-a sa novim transferima. Hvala unaprijed![]()
Au svaka cast, morat ce se ovo probati. Nego de mi reci par informaciju o ovome, nisam odavno igrao FM al' ga imam instaliranog na kompjuteru, na koju verziju FM-a ovo ide, ili moze koju god verziju da imamJoseMourinho je napisao/la:BiH Update 14/15 - DOWNLOAD
Update je izašao, zahvala ide momcima sa ovog foruma koji su najvise pomogli da bi se on i napravio![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.