Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Kakve veze ima njegovo mjesto u ekipi sa njegovom nadobudnoscu.
Ne znam kako neko moze raspravljati i opravdavati ovu idiotsku izjavu.
Ne znam kako neko moze raspravljati i opravdavati ovu idiotsku izjavu.
Na osnovu cega je najbolji? Lik je jedino igrao u Svicarskoj, nista on nije dokazao u svojoj karijeri jos. Tek se treba dokazat u ozbiljnoj ligi. Ne znam kad sam zadnji put gledao Werder tako da necu govorit ko je bolji, ali evo recimo Elia, Fritz, Ekici i tako dalje su veca imena od njega.Greivis je napisao/la:Pa dosao je u klub gdje je najbolji igrac. Reci mi ko je bolji od njega u Werderu? Moze biti pun sebe. Ima zagarantovano mjesto svakako.Cartman je napisao/la:Nije mu prvi put da gluposti prica po novinama. Ocito da je pun sebe i uz to glup. Dobitna kombinacija. Steta sto mu Spaha i Dzeko onda nisu opalili po jedan samar, mozda bi se opametio.Pogba je napisao/la:Nije lost in translation jer i na drugim forumima prevode da je to rekao.
Ali vjerovatno ce naci vec neku izvlakusu, da je izvuceno iz konteksta i sl.
Glupko je pravi ispao. Ili, glupko je pravi.
A i da je Bog, ovo ne moze izjavit. Moronska izjava. Ako bude dobro igrao, nece bit vazno, jer onda se sve oprasta. Ali zato je sada povecao pritisak na sebe i nece mu navijaci tek tako oprosit slabije partije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Izmo lav zvani tigar
Njemu bi i M.U bio ispod casti. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa hajde da je on igrao u Galatasarayu pa ga ovi prodali Werderu ili nešto tako pa da on kaže da je korak unazad. Ali jaro ako nisi nikako igrao u nekom klubu pa pređeš u klub gdje ćeš igrati zvao se on Werder ili Stupčanica to ne može biti korak unazad jer mu neće biti gore nego što je bilo, u to sam siguran.
Al' ja ipak vjerujem da je ovo iz konteksta izvučeno
Al' ja ipak vjerujem da je ovo iz konteksta izvučeno
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Očito je druženje sa Sušićem ostavilo traga na Hajroviću pa je i on počeo lupati gluposti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa nisu u Bajernu bili,@kiseli.Saurman je napisao/la:Očito je druženje sa Sušićem ostavilo traga na Hajroviću pa je i on počeo lupati gluposti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Danas je napravio jedan korak unazad i sjeo na klupu protiv Chelsea 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Hej intelektualac, jedna bezplatna lekcija na brzinu za tebe. "Saurman" nikakve veze nema sa "sour" ili kiselim nema.harishp je napisao/la:Pa nisu u Bajernu bili,@kiseli.Saurman je napisao/la:Očito je druženje sa Sušićem ostavilo traga na Hajroviću pa je i on počeo lupati gluposti.
ovog sam se bojao
moze igracki dosta napredovat
ali malo je poglup i moze ga to kostati
moze igracki dosta napredovat
ali malo je poglup i moze ga to kostati
Greška u koracima momčiluci
Hajrović odlično dočekan na stadionu, a evo i dokaz
http://www.werder.de/de/profis/news/506 ... um=twitter

Hajrović odlično dočekan na stadionu, a evo i dokaz
http://www.werder.de/de/profis/news/506 ... um=twitter
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ma moze on izjave davat kakve hoce, ali ako on zabije kakvu golcinu ili donese werderu koju pobjedu, da nebudu pri dnu tabele sve ce to biti zaboravljeno. Sve ce zavisit od njegove igre i golova. Znaju i naj vjerniji fanovi werdera koliko je klub pao u zadnjim godinama.
Werder bolje stoji na terenu. Vode 1:0 velika steta da ne igra Izo. Gdje mu je bila pamet kad je davao onu izjavu

Glupi Bosanci,izlevatis ih u minuti
Jel vam svaku utakmicu mora neko reci da nije spreman za cijelu tekmu i da su ovo pripreme
Jel vam svaku utakmicu mora neko reci da nije spreman za cijelu tekmu i da su ovo pripreme
Pa normalno da će bit na klupi i doveden je da bude.Ajax je napisao/la:Werder bolje stoji na terenu. Vode 1:0 velika steta da ne igra Izo. Gdje mu je bila pamet kad je davao onu izjavu![]()
Uh, pardon on igra u Njemačkoj mora biti u prvih 11 reprezentacije.
Ne znam čemu tolika fama oko ovog igrača, jedino što ima je topovski udarac iz kojeg češće promašuje nego zabija, niti zna dodati niti je nešto posebno prodoran a mali milion puta puca po golu (i u klubu i kod reprezentaciji) kad mu je saigrač u boljoj prilici.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko
Marmeljada ohani i ne leti pred rudu.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Hej intelektualac, jedna bezplatna lekcija na brzinu za tebe. "Saurman" nikakve veze nema sa "sour" ili kiselim nema.harishp je napisao/la:Pa nisu u Bajernu bili,@kiseli.Saurman je napisao/la:Očito je druženje sa Sušićem ostavilo traga na Hajroviću pa je i on počeo lupati gluposti.
Kiselog zovem kiseli otkad je nastupio na scenu.Prema tome drzi se slatka.
Inace Izmo dominira,ko pravi plesac korak nazad korak naprijed.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 03 avg 2014, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa nikad kasno nije greške ispravljati. 
Korak naprijed ili nazad,ha marmeljada? 
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu