Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 28 feb 2010, 21:26

Cescinho4 je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Cescinho4 je napisao/la: Ja ne spamam samo kazem da ce vam biti tesko protiv Lyona
Ne spamaš :? :?: :? :?: pa nismo mogli da se maknemo sa 336 stranica teme dok ti i @Ado niste došli :mrgreen: Do tekme s Lyonom ima još puno mada sam ja uvjeren u prolaz :D
Ja samo odgovaram onima koji me citiraju :ugeek:
Pa bio si uvjeren i u pobjedu u prvoj tekmi :D Nego, s kim igrate slijedecu tekmu :?
Ja sam uvijek uvjeren u pobjedu :D
Igramo sa Sevillom oni su uvijek posebno napaljeni protiv nas biće teško,ali igramo kući i dobićemo ih jer smo najbolja domaćinska ekipa u Evropi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 feb 2010, 21:30

slika slika slika

nadam se da ce ova "rasprava" ovdje zavrsiti ;)
Vom Jäger zum Gejagten

solidus
Kontakt:

Post Postao/la solidus » 28 feb 2010, 21:33

maaaaaaaa udriiiiiii lyooooon nooooogaaamaaaaaaaaa

Hala Madrid! Hala Madrid!
Noble y bélico adalid caballero del honor...
Hala Madrid! Hala Madrid!
A triunfar en buena lid defendiendo tu color
Hala Madrid! Hala Madrid !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 mar 2010, 16:59

Real pao na trecu stranicu. Sta ce to biti? Je li ovo neko zatisje pred buru, ili su svi banovani? :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 mar 2010, 18:38

omerbavarac je napisao/la:Real pao na trecu stranicu. Sta ce to biti? Je li ovo neko zatisje pred buru, ili su svi banovani? :mrgreen: :mrgreen:
slika
Nismo banovani nećemo da spamamo znaš da mi pišemo samo kad je utakmica,a sljedeća je Sevilla 6.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 mar 2010, 20:39

My guess:Real Madrid - Sevilla 1:1
Real Madrid - Lyon 1:1 :( :(
Tuzno,ali vrlo vjerovatno!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 mar 2010, 21:07

Nail for Real je napisao/la:My guess:Real Madrid - Sevilla 1:1
Real Madrid - Lyon 1:1 :( :(
Tuzno,ali vrlo vjerovatno!
Što si ti u depresiji u zadnje vrijeme evo da ti popravi razpoloženje [youtube][/youtube] :D

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 01 mar 2010, 21:35

8-)
Zadnja izmjena: CRNI_SA, dana/u 02 mar 2010, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 01 mar 2010, 23:25

Andres je napisao/la:sto se tjese da ce dobit lyon , jedan kaze : ako budemo igrali ko protiv Vilareala ubicemo ih , drugi: ma to je bila samo jedna losa noc protiv Lyona !

btw: Lyon nije ni Villareal niti Tenerife, oni su klasa ipo za te 2 ekipe !
Proci cete ako vam sudija ko inace budu pokazali prosjek vasih penala , znaci 2 na tekmi , mislim da imate onda sanse da prodjete !
Evo ja mislio ovdje vise ne pisati a sad mi jedan kolega Realovac na facebooku kaze hajd procitaj sta Andres napisa, pa reko hajd da vidim i to cudo :D

Za razliku od vas kojima sudije skoro svaku utakmicu nekako pomazu, Real Madridu su npr. u proslom kolu protiv Tenerifea uskratili sansu da i ovaj put odu kuci bez primljenog gola. Ljudi zabili nakon faula, trebao biti crveni za onog sto je laktom udario Ramosa...

Da se vratimo na Barcinu zadnju utakmicu...Nije sviran penal na Bahi, ponistili vam gol koji je bio neregularan jer je Ibra gurnuo Wellingtona, dobili ste toliko i toliko bodova od sudaca i nama pricas o penalima?

Znas li ti da je Real ove sezone dobio samo sedam penala? Zabili smo 64 gola u Primeri i znaci da ih 57 nije bilo iz penala i od toga ni jedan gol iz penala nam nije donio pobjedu koliko se ja sjecam.

Además, Ramírez Domínguez dio por válido el gol de Tenerife cuando Ayoze le arrebató a Casillas en el área pequeña un balón que el meta ya había atrapado. Rubinos también omitió un penalti de Maxwell a y anuló, acertadamente, un tanto de Ibrahimovic, que empujó a Weligton.

Et da vise ne pametujem, stvarno zadnji post, osim ako ko sta glupo ne napise.. sto ocekujem od CRNI_SA, moustaphe i onog sto ima ono avatare phoenix sunsa

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 02 mar 2010, 11:17

Casillas je napisao/la:Et da vise ne pametujem, stvarno zadnji post, osim ako ko sta glupo ne napise
U cemu je problem?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 02 mar 2010, 16:03

Casillas vrati se za stalno jači smo s tobom

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 02 mar 2010, 16:52

Saurman je napisao/la:Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.

bilo bi sjajno da imamo jednog bosanca u Realu :D
sto se tice Eldina Hadzica izgleda da ce bas preci u real,bila njegova tetka danas kod nas i govori o nekom momku koji igra za hercules a treba preci u real i kaze kako se zove,kad sam pogledao na internetu vidim da je to taj momak o kome je saurman pisao,haj nebil bog dao da bude nesto od njega,koliko se patio on i njegova porodica i bili u logoru itd,barem da se mogu pohvaliti da mi rodjak igra u realu :D
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 02 mar 2010, 22:34

-Barcelona- je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.

sto se tice Eldina Hadzica izgleda da ce bas preci u real,bila njegova tetka danas kod nas i govori o nekom momku koji igra za hercules a treba preci u real i kaze kako se zove,kad sam pogledao na internetu vidim da je to taj momak o kome je saurman pisao,haj nebil bog dao da bude nesto od njega,koliko se patio on i njegova porodica i bili u logoru itd,barem da se mogu pohvaliti da mi rodjak igra u realu :D
Meni da neko od famlije igra sa Barca, ne bih imao drugo izbora nego ga se odreći.....preko novina :mrgreen:
Strauss Junior

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 mar 2010, 15:00

BlueSharks je napisao/la:

Meni da neko od famlije igra sa Barca, ne bih imao drugo izbora nego ga se odreći.....preko novina :mrgreen:
U mene rođak navija za Barcu pa sam mu prestao ići :mrgreen: i pričati

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 mar 2010, 21:50

BlueSharks je napisao/la:

mah to je njemu samo odskocna daska za transfer u neki veci klub :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 mar 2010, 14:35

Večeras očekujem pobjedu ipak je Sevilla za klasu ispod nas,Ovaj sastav bi volio da izađe:
Casillas
Arbeloa-Ramos-Albiol-Marcelo
Lass-Xabi
Guti
Ronaldo-Kaka
Pipita

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 mar 2010, 15:15

Svi pomrli :roll: :roll: :roll: no nema veze danas nam je 108 rođendan i moramo dobiti Sevillu i zasjesti na 1. poziciju

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 06 mar 2010, 16:45

bice vam tesko protiv seville koja je 3 najjaci klub u spaniji 8-) cuvajte se jesusa navasa 8-)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 06 mar 2010, 16:46

Casillas je napisao/la: Et da vise ne pametujem, stvarno zadnji post, osim ako ko sta glupo ne napise.. sto ocekujem od CRNI_SA, moustaphe i onog sto ima ono avatare phoenix sunsa
Stvarno mi cini cast kada me neko svrstava u grupu sa forumasima poput ove dvojice, pa cak ako to i od tebe bilo. Pristup koji ti imas prema forumu, nece nikome nedostajati, a najmanje moderatorima. :D

Volio bih da znas drugacije sa ljudima, ali briga tebe. Uzor si ovoj djeci sto drkaju na Jamesa i Ronalda. :|
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2010, 18:17

ocekujem da tri boda pokupe Navas i kompanija...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.