4:0tm8782 je napisao/la:Cini mi se da je neko jucer napisao da danas igramo neku prijateljsku, je li to bila suplja ili igramo, je li neko upoznat?
Varea,Amir,Nedo,Kolicic

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
4:0tm8782 je napisao/la:Cini mi se da je neko jucer napisao da danas igramo neku prijateljsku, je li to bila suplja ili igramo, je li neko upoznat?
E hvala, ja htio da idemarelinho je napisao/la:4:0tm8782 je napisao/la:Cini mi se da je neko jucer napisao da danas igramo neku prijateljsku, je li to bila suplja ili igramo, je li neko upoznat?
Varea,Amir,Nedo,Kolicic
Kako je lijepo vidjeti ove godine igrača..fedeltafrotta je napisao/la:Kerim Memija (18) dvije asistencije.
Damir Sadiković (19) asistencija i gol.
Riad Bajić (20) 1 gol.
od sutra bi trebao trenirati...Rafael30 je napisao/la:Čestitke za tricu! Kad se Nuspahić vraća u pogon?
Šteta što nema pisca da kaze, nije to pomlađivanje, moraju biti svi po 18fedeltafrotta je napisao/la:Kerim Memija (18) dvije asistencije.
Riad Bajić (20) 1 gol.
Mene nerviraju novinari bilo koji da ode na probu ne zadovolji onda slijedi naslov kako nisu se dog oko uslova , ili se povrijedi pa se vrati ili slete vanzemaljci pa ga prepadnu, ali bitno da zamažu oči. Ne generalno za Svarku nego bilo koji.Nexe992 je napisao/la:Muamer Svraka nije proso probu u inostranstvu i vraca se u klub.
Pa jahija i pisac se nisu javili kako su otisli da se pomarisu. Sta je bilo s njima?SarajlijaTM je napisao/la:Šteta što nema pisca da kaze, nije to pomlađivanje, moraju biti svi po 18fedeltafrotta je napisao/la:Kerim Memija (18) dvije asistencije.
Riad Bajić (20) 1 gol.
Hahahahahahahahahaha
Btw. @jahija - imaš piće kod pola kile, što nas rjesi one spodobe
Hvala,takodjeMostarac1971 je napisao/la:Čestitke na pobjedi![]()
Hvala, cestitke i vama za vasu pobjedu od juce i sve najbolje u nastavku sezoneMostarac1971 je napisao/la:Čestitke na pobjedi![]()
valjda je mislio na godisnje,a ne na clanskeanonimni je napisao/la:Hvala, cestitke i vama za vasu pobjedu od juce i sve najbolje u nastavku sezoneMostarac1971 je napisao/la:Čestitke na pobjedi![]()
@ ff
Je li sigurno to za clanske ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.