Brcko87 je napisao/la:Nije 70 000 nista koliko ste zadnjih 10 godina zakidali Gradinu..Smajlović,Delic,Moranjkic...itd..Uvijek ste dzaba uzimali a nikad ni hvala niste rekli..
Ne bih da pisem u sto nisam upućen,ne znam kakvim ugovorima i kako je tako nesto regulisano u Prvoj ligi,da li je kao u Premijeri,jer pomenuti igrači su došli u vremenu dok se igrala Prva liga.Drugo,ti su igrači mozda dosli kao slobodni.Al koliko pratim fudbal,jos misam vidio ovakav razlog suspenzije.Vjerovatno su i drugi klubovi mogli tako nesto,al nisu sve iz razloga prijateljskih odnosa.Lično sam mislio da prodajom igrača procenat dobiva i matični klub i da to tako ide.Tanki smo svi mi da bi kupovali jedni od drugih.Eto,Zeljo naseg stopera Bogdanovića odvede,pa vjerovatno ukoliko dođe do prodaje tog igrača i mi ćemo imati procenat.Sada smo trebali Zelju tuzit....

Moranjkić a i Delić su se situirali u Zvijezdi....u Gradini i Slobodi da su bili bas bi bili fukare,oni trebaju zahvaliti nama.A i Smajlović da je pametan bio i njemu je ponuđeno sto malo kome da bude.